2018

 

Kolding Kickboxing Danish Open 2018

Kolding Kickboxing - Danish Open 2018

Kolding Kickboxing havde hel 11 kæmpere med til årets Danish Open. Her blev det til 5 guld og 6 sølv medaljer.

Elmer Besirevic gjorde rent bord og kom hjem med 2 guld i letkontakt high kick og low kick.

Nick Kristiansen: Guld - Point Fighting
Kevin Kristiansen: Guld - Point Fighting
Andrea Mørk: Guld - Point Fighting
Caroline Steffensen: Guld - Letkontakt og Sølv Point Fighting
Kevin Sobyra: Sølv - Letkontakt
Anton Christiansen: Sølv - Point Fighting
Christian Fyhn: Sølv - Point Fighting
Kaveh Sarvi: Sølv - Letkontakt

Dette stævne var årets første og der var et par af kæmperne, der kom hjem med et par små skader, men alt i alt er trænerne tilfredse og det bliver spændende, at følge klubbens unge og lovende talenter. Der vil være en del af dem, som får debut til de kommende internationale stævner i Tyskland.2017

 

Bispebjerg Irish Open

Bispebjerg Kickboxing - Irish Open 2017

BKK sendte sine 2 kæmpere afsted, Jesper Ibabao og Yasmin Deari, til Irish Open 2017 i Full Contact og K-1 kategorien. Første mand var Jesper i -71 kg FC senior, hvor han møder en Polak og kæmper en flot kamp med afstand, teknik og konstant styr på sin modstander. Den vindes 3-0.

Der var en del rod med alle de fuldkontakt tilmeldte til Irish, da dommerne på stævne dagen og i selve kampene, diskede kæmpere da man ikke måtte stille op i 2 fuldkontakt klasser. Da ALLE klubber og kæmpere brokkede sig over den meget sene udmelding, da der intet var nævnt ved tilmelding og frem til kampene, blev der afholdt K-1 kampe  alligevel.

Uden varsel stod Jesper og skulle i ringen mod en norsk mostander, uden opvarmning, stres fra dommerne og en meget tændt hård nordmand der sætter KO knæ til Jespers mave i første omgang. Senere på dagen stod den på FC semifinale, hvor infighten er hård og Jesper formår ikke at få ligeså mange point ind på ham som modstanderen gør, taber desværre med 4 point efter 3 rigtig gode runder.

Yasmin gør klar til -60 kg K-1 senior. Hun møder en hård og rutineret franskmand som vinder kampen på KO.

En rigtig lærerig tur for de 2 kæmpere som gjorde det hele værd. Samt en hyggelig tur hvor der blev knyttet gode bånd og oplevelser med de andre danske klubber der var der.

 

 

Bispebjerg Oslo 2017

Bispebjerg Kickboxing - Norgescup 3 Oslo 18. februar 2017

Første mand var Bashkim, 57 kg LC. Baskhim blev desværre snydt for 
kamp, da hans modstander ikke ønskede at møde ham alligevel.

Næste kæmper var Helle Dunk, 60 kg FC. Helle mødte en stærk nordmand 
og måtte desværre se sig besejret efter 3 hektiske og hårde omgange.

Jesper Ibabao skulle have kæmpet i 71 KG K1, men 30 min inden 
kampstart valgte hans modstander at trække sig. Øv. Med stor hjælp fra 
stævnearrangøren og de øvrige klubber lykkedes i stedet for, at matche 
en kamp i 71 kg FC. Kampen var hård, da modstanden var noget af en 
bullerbase som konstant søgte infight for at lukke Jespers Højdefordel. 
Jesper måtte desværre ligeledes se sig besejret, efter 3 meget hårde 
omgange.

Sidste Kæmper var Yasmin Deari, 60 kg LC. Yasmin styrede direkte 
gennem sin første og anden kampe, hvor der på intet tidspunkt var tvivl 
om hvem der ville vinde. Yasmin mødte en mere rutineret kæmper i final, 
som hun desværre tabt.

Alt i alt en godkendt indsats fra alle kæmpere og endnu en hyggelig tur, der er med til at binde de sociale bånd i Bispebjerg Kickboxing.
 2016

 
 

Kolding Kickboxing - Heros 2016

KOLDING KICKBOXING - HEROES OF HAMBURG 2016

Hamborg den 15. oktober
Så har Kolding Kickboxing igen været på farten, og denne gang gik turen til Tyskland. Fem seje kæmpere repræsenterede her klubben ved stævnet 'Heroes of Hamburg'.
Det blev til 2 guld, 2 sølv og 2 bronze!
Klubbens helt unge kæmper på kun 9 år, Christian Fyhn, kæmpede sig gennem fire kampe og endte med sølv.
Emil Isanovic vandt sølv i pointfight og kæmpede sig derefter gennem hele syv kampe i letkontakt og endte på podiet med guld om halsen.
Sara Isanovic tabte sin kamp i pointfight, men kom stærkt igen i letkontakt, hvor hun tog guldet.
Nick Kristiansen kæmpede sig til en flot bronze i pointfight.
Sidst men ikke mindst stillede Kaveh Sarvi op i letkontakt og fik bronze.

Kæmperne levere nogle rigtog flotte præstationer, og de fortjener bestemt en applaus for deres indsats.
 

Haderslev Kickboxing - NO 2016

HADERSLEV KICKBOXING - NORDIC OPEN 2016

København den 24. september

Eneste kæmper fra Haderslev Kickboxing var Thomas Jahns, der stillede til start i kategorierne senior letkontakt og letkontakt m. lowkick, -84 kg. Thomas kæmpede nogle flotte kampe, men måtte se sig slået af mere rutinerede modstandere. Særligt semifinalen i letkontakt var meget tæt, kun få scoringer adskilte kæmperne, desværre ikke til Thomas`s fordel. Thomas tog sølv og bronze. 


 
 

Bispebjerg - SO 2016

BISPEBJERG KICKBOXING - SCANDINAVIAN OPEN 2016

Oslo den 1. oktober
Bispebjerg Kickboxing deltog d. 1. oktober 2016, med 3 top tunede og motiverede kæmpere til Scandinavian Open i Oslo.

Bashkim Veli var første mand i ringen, i -57 kg cadet letkontakt. Første kamp gik som forventet med en flot sejr, over en dygtig nordmand. Anden kamp bølgede frem og tilbage med mange flotte teknikker, men desværre også med lidt for hård kontakt. Efter at have indkasseret to advarsler for hård kontakt, måtte Bashkim desværre se sejren til sin modstander, på trods af at Bashkim både teknisk og stilmæssigt var overlegen.
Baskims modstander i lowkick, havde desværre også set hans kampe i letkontakt. Det var åbenbart for hård kost, hvorfor valgte han at springe fra.
Næste kæmper i ringen var Helle Dunk, i -60 kg letkontakt. Helle kæmpede med stort overblik og styrede hele vejen gennem første kamp, som hun vandt i flot og sikker stil. Næste kamp gik dog knap så godt, hvorfor Helle måtte se sig besejret med et marginalt nederlag til sin modstander.

Men dagen var ikke slut. Helles næste udfordring var -60 kg lowkick, hvor hun fik 2 flotte kampe. Det endte også i denne disciplin med en tabt og en vunden kamp, hvilket er fuldt fortjent og godkendt til hendes første deltagelse ved Scandinavian Open.
Sidste mand i ringen var Jesper Ibabao, -71 kg K1. Jespers modstander var tydeligvis meget rutineret og kommet for at vinde. Men det var Jesper også. Efter at have vundet Nordic Open i både K1 og Full Highkick ugen før, var Jesper sulten efter endnu en sejr og for at vise publikum, hvorfor han er et af de største navne i dansk kickboxing og K1 i -71 kg pt.
FIGHT.! – og så startede første omgang. Begge kæmpere viste flotte tekniker, stort overblik og ikke mindst vilje til at vinde og lave en flot kamp fra første sekund. Det blev dog en kort fornøjelse, da Jesper efter mindre en et minut inde i første omgang krydsede sin modstander med en højre hånd, der sendte ham direkte i gulvet. Efter ca. 3 minutter lykkedes det stævnelægen at få kontakt til modstanderen som vaklende og rystet kom på benene, for at forlade ringen uden helt at have forstået hvad der havde ramt ham. Med strakte arme kunne Jesper herefter kåres til vinder og som Scandinavian Open champ 2016, i -71 kg K1.
Alt i alt en mere end godkendt indsat fra alle kæmpere, der leverede flotte præstationer inde i ringen, samt stor opbakning til hinanden og det sociale sammenhold udenfor ringen. 
 

Chin-Gu - NO 2016 - kæmpere
Chin-Gu - NO 2016 - Dommere

CHIN-GU - NORDIC OPEN 2016

København den 24. september
On behalf of Chin-Gu Full Contact and myself, I wanna thank all who came to Nordic Open 2016 yesterday.

Thanks to all the great fighters, coaches, referees, gyms, the photographer Carl Celius, Javamanden who filmed the fights, Nicolai and Casper , our sponsor BudoX, the doctor and last, but not least a great thank you to all the members of Chin-Gu and Thanks to Danish Kickboxing Federation who made Nordic Open 2016 happen once again.
A huge congratulation to everyone, especially everyone who won and became Nordic Open champions. It was great to see you all again and I hope to see you next year!

CHIN-GU FULL CONTACT FIGHTERS RESULT.

Ismail Omari. 3x 1.PL. -63 KG( LIGHT CONATCT HIGH KICK, LIGHT CONTACT LOWKICK, K-1 SPARRING
Atila Alan Secilmis 2x 1.PL. -42 KG(LIGHT CONATCT HIGH KICK, LIGHT CONTACT LOWKICK)
Mohammad Al Arbagi 1.PL. -63 KG ( LIGHT CONTACT LOWKICK)
Sofie Ramirez 2.PL -55 KG ( LIGHT CONTACT LOWKICK)
Mikkel Deis 2.PL. -74 KG ( LIGHT CONTACT LOWKICK)
Oliver Trane 3. PL. -75 KG ( K-1 RULES) 

Best Regards
Bayram Korkmaz
CHIN-GU FULL CONTACT
 

Lyngby Kickboxing - NO 2016

LYNGBY KICKBOXING - NORDIC OPEN 2016

København den 24. september
12 kæmpere i dag, desværre trak Marcus' modstander sig, så det blev til 11 kæmpere i flere forskellige kategorier. Ud af de 11 var der 4 debutanter, som udviste et helt unikt fantastisk fighterhjerte og teknisk kunnen. LKB er super stolte af alle vores seje kæmpere, I udviser fantastisk sportsånd og fighter hjerte og udøver flot Kickboxing.
 
Tak til forældre og diverse heppekor👌

FØLGENDE ER VUNDET:
7 GULD
9 SØLV
3 BRONZE

De 4 debutanter:

Ayah - GULD
Amani - BRONZE
Mads - 1xSØLV, 1xBRONZE
Isabella - 2x SØLV
Øvrige:
Steffen - GULD
Martin - SØLV
Anton - 1 GULD, 1 SØLV
Cecilie - 3xGULD
Benjamin - 1xGULD, 1xBRONZE
Mattias - 2xSØLV
David - 1xSØLV, 1xBRONZE
Tak til Chin-Gu for et velafviklet stævne og speciel stor ros til kampleder Claus Falk for at håndtere børne kampene på en rigtig god måde, hvor der blev slået ned på for hård kontakt! Flere af børnene var vilde med at kæmpe på den kampflade. 

Kolding Kickboxing - NO 2016

KOLDING KICKBOXING - NORDIC OPEN 2016

København den 24. september
Kolding kickboxing deltog i weekenden i Nordic open med 4 kæmpere det blev til guld til både Sara isanovic og Emil Isanovic i pointfighting, Kaveh Sarvi og Anil Hamidi fik Bronze i henholdvis -74 kg og -69 kg letkontakt. Emil stillede også op i letkontakt og her blev det til en sølv, kampen ente 1-1 og så måtte den ene dommer afgøre kampen. Den kunne have gået begge veje.


 

Graduering - Haderslev Kickboxing

HADERSLEV KICKBOXING - GRADUERING

Haderslev den 29. juni

Instruktør Anne Christensen stod for planlægning og afvikling af gradueringen, hvor gradueringsberetigede Laila Brummer blot fulgte med fra sidelinjen.

Brianna, Michael, Abdil og Henrik var alle oppe til deres første grad; 7. kyu – gult bælte. Thomas jahns var oppe til 5. kyu – grønt bælte, og undervejs i gradueringen måtte han ud og skubbe Styrkeløfternes vægtslæde til stor jubel fra publikum.

Alle elever bestod deres grad, og Anne havde arrangeret en flot og gennemført graduering.  

 

Jyllinge Kickboxing - DM 2016

JYLLINGE KICKBOXING - DM 2016

Silkeborg den 7. maj
Jyllinge Kickboxing havde 3 kæmpere som stillede op. Philip Olsen 10 år som vandt guld og blev Danmarks mester i letkontakt highkick men som desværre tabte i letkontakt lowkick, Alberte Kiki Jørgensen som vandt sølv i letkontakt lowkick og bronze i letkontakt highkick, og Christian Parbst Frausing som var til sin allerførste kamp, han vandt sølv i letkontakt lowkick og bronze i letkontakt highkick. vi var 4 biler og 16 personer fra Jyllinge Kickboxing som kørte med helt til Jylland og støttede vores kæmpere hele dagen. 😃  Og vi havde en super dejlig dag sammen som sluttede af med aftensmad og derefter hjem mod øen. 

Hilsen de stolte træner Søren og Michael.


 

Kolding Kickboxing - DM 2016

KOLDING KICKBOXING - DM 2016

Silkeborg den 7. maj

17 nye Danmarksmestre til Kolding

Den mest vindende klub for 3. år i træk:

Kolding Kickboxing deltog lørdag d. 7. maj ved Danmarksmesterskabet i kickboksning. Stævnet blev afholdt i Jysk Arena i Silkeborg. Hele 26 kæmpere repræsenterede klubben og viste højt teknisk niveau ved stævnet.

Klubben vendte hjem til Kolding med hele 17 Danmarksmestre og blev dermed også kåret som den klub med flest danske mestre – Hvilket dermed er 3. år i træk, eftersom klubben løb med selvsamme pris i både 2014 og 2015. Dertil blev klubben også tildelt prisen for flest danske mestre i disciplinen pointfighting.

’Årets mandlige kæmper’:

Ved samme stævne modtog klubbens unge kæmper Jens Jørgen Brinck prisen som ’Årets Mandlige Kæmper’, baseret på hans mange flotte resultater i 2015. Jens har været en del af klubben siden 2007 og har gennem tiden gennemgået en stor udvikling og opnået mange flotte resultater. Det har været en fornøjelse at følge og støtte den unge passionerede kæmper på vejen.

Jens Jørgen Brinck blev også i år Dansk mester, Dette er den 9. danmarksmester titel, Jens tilegner sig på 9 år. 
DM 2016 - Haderslev Kickboxing

HADERSLEV KICKBOXING - DM 2016

Silkeborg den 7. maj
Kickboxerne fra Haderslev stillede med 8 kæmpere til start i sammenlagt 15 kategorier. Der var super god opbakning hjemmefra, og alle havde en – om end lang – men rigtig god og spændende dag.

Klubbens juniorer kæmpede deres første DM på flotteste vis; Brianna, Sixten og Bea tog sølv i flere klasser, Bea blev Dansk Mester i letkontakt, minifighters, og Cecilie blev Dansk Mester i både semi- og letkontakt i en yngre kadet klasse.

Kasper og Anna tog sølv i henholdsvis senior letkontakt og senior semikontakt, særligt Anna tog fine point i semi og halede godt ind på sin modstander i finalen.
Klubben var absolut overrepræsenteret i Masters-klasserne (over 40 år). Her tog Michael og Pernille sølv mens Laila blev Dansk Mester i semi- og letkontaktChin-Gu - DM 2016-1
Chin-Gu - DM 2016-2

CHIN-GU - DM 2016

Silkeborg den 7. maj
6X GULD OG 4 BRONZE til CHIN-GU KICKBOXING kæmpere ved årets DM i år blev afholdt i Silkeborg den, 07 MAJ 2016.
CHIN-GU deltog med 8 kæmpere og to dommere til DM, hvor der var omkr 180 deltager fra hele landet, kæmpede i forskellige kategorier for titlen Danmarks Mester.
Mange er CHIN-GU`s kæmpere var unge talenter og alle har trænet hårdt op til DM. Det blev til en super flot resultat og Trænere teamet i CHIN-GU er stolte af vores unge TALENTER.
6 guld , 4 bronze madeljer til DM i Kickboxing .
Kæmpe tillykke til alle CHIN-GU(LD) kæmpere og kæmpe ros til CHIN-GU trænere team for super indsats . Stort tak til DKF og BKM Arena for et godt DM.
 
Atila Alan Secilmis 10 år. -42 kg 2x guld,
Ismail Omari 14 år -57 kg 2x guld i light c High og lowkick.
Mikkel Deis -74 kg 18 år light c. Lowkick guld.
Deniz Balci 18 år -69 kg light c. Lowkick guld.
Sevda  Öztürk 20 18 år -65 kg light c High kick bronze.
Sofia Ramirez 22 år -55 light c. Lowkick bronze
Abdel Kader Chabbary 13 år  -47 kg light c. Lowkick bronze,
Ferhat  Gurini 18 år -69 kg light c lowkick bronze.

Samme weekend havde CHIN-GU 3 kæmpere på Færørerne for første gang at kæmpe.
Det blev til 2 vundet og en tabte .
Stort tillykke til Nickolaj med endnu en titel bælt og stort tillykke til Mo Yiannis som kæmpede super flot på Færørerne.Austrian Classics 2016 - Team Esbjerg


KICKBOXING TEAM ESBJERG - Austrian Classic 2016 

Innsbruck den 15.-17. april

Kickboxing Team Esbjerg havde 6 kæmper afsted til årets World Cup stævne i Østrig og hentede følgende resultater med hjem.
Marius Graunte i K1 -67kg / 1 plads (Guld)
Hatidza Topcibasic i Point +65kg / 5 plads
Hatidza Topcibasic i Lethigh +65kg / 2 plads (Sølv)
Katrine Pedersen i Lethigh -70 kg / 5 plads
Katrine Pedersen i Letlow -70kg / 3 plads (Bronze)
Sara Sørensen i Let -55kg / 9 plads
Piotr Jawien i Lethigh -84kg / 9 plads
Piotr Jawien i Letlow -84kg / 9 plads
Scott Mills i Letlow -74kg / 5 plads
Elvis Topcibasic var med som træner på turen og havde hænderne fulde med at holde styr på kampene.

 


Haderslev Kickboxing - Nordbattle

HADERSLEV KICKBOXING - 3. NORDBATTLE 

Lübeck den 9. april

Michael Engstrøm debuterede som veteran kæmper, og vandt hele klassen i flot stil. Nicole Collins er netop vendt tilbage til klubben efter en pause på 6 år. Nicole stillede i kategorien letkontakt -60 kg. Hun tabte sin indledende kamp men vandt kampen om bronze. Undertegnede mødte en lille tæt tysker i veteran klassen 60 kg+, en tæt kamp jeg desværre tabte.

En super fin dag og god erfaring med hjem.

Laila Brummer, Formand 


Kolding Kickboxing - Nordbattle

KOLDING KICKBOXING - 3. NORDBATTLE 

Lübeck den 9. april

Kolding Kickboxing deltog d. 9 april med 6 kæmpere til årets første stævne i Tyskland. Og som altid gav klubbens kæmpere den max gas og kom hjem med en masse gode placeringer.
Sara Isanovic Stillede op både i letkontakt og Pointfighting, her gjorde hun ren bord, og vandt begge klasser overbevisende. Emil Isanovic gjorde som sin søster, han vandt også begge sine klasser i pointfighting og letkontakt  i flot stil. Pernille Matthews  og  Kasper  søeberg  kæmpede sig frem til  bronze, her skal det siges at Kasper Søeberg tog alt  for let på tingene, han burde have vundet sin gruppe. Kaveh Sarvi kæmpede Letkontakt med low kick  og fik sølv i sin klasse, hvor der var 6 kæmpere i . Efter 4 års pause havde Anil Hamidi igen fået blod på tanden og var klar til sit comeback, det gjorde han sindssygt godt, Han vandt sin klasse ret suverænt, her var det tydeligt at han var klar og virkelig ville vise hvad han kunne. Sort tillykke til klubbens kæmpere, næste mål er Dm i Silkeborg den 7. Maj . 

 

Contenders 1 - Team Esbjerg

KICKBOXING TEAM ESBJERG - CONTENDERS 1 

Horsens den 5. marts

Kickboxing Team Esbjerg var afsted til Contenders med 4 fightere.
Sara Sørensen i K1 -60kg viste god vilje og overblik og hev en flot sejr hjem over god debutant.
Thorin Birkeland i K1 -90kg var desværre i gulvet efter en række knæ til hovedet
Kenneth Sørensen i K1 +90kg kæmpede en flot debut kamp men blev stoppet af dommeren pga. blodnæse
Brian Jensen i K1 -84kg måtte se langt efter sin kamp da hans modstander var blevet skadet op til kampen

 

Academy - Irish Open 1
Academy - Irish Open 2

KICKBOXING ACADEMY - IRISH OPEN 2016 

Dublin den 4.- 6. marts 

Kickboxing Academy deltog ved Irish Open 2016 med 6 kæmpere:
-Louise Bach-Holler og Pernille Darville i Fuldkontakt
-Martin Guldager og Lars Viuff i Letkontakt Advanced
-Camilla Graversen og Katja Seemberg i Letkontakt Novice.
-Claus Falk var med som Coach
 
Alle kæmpere ydede en flot indsats og klubben fik værdifuld inspiration med hjem, så vi kan fortsætte med at udvikle kæmpere på internationalt niveau.
Højdepunkterne for Kickboxing Academy var Camilla Graversens bronzemedalje i begynderklassen og det faktum, at Martin Guldager sluttede blandt de bedste 8 i en vægtklasse med ikke mindre end 44 deltagere.  


Nyborg Karateklub - Irish Open 2016

NYBORG KARATEKLUB IRISH OPEN 2016 

Dublin den 4.- 6. marts 

Efter flere måneders intens træning, ofte op til 6 gange om ugen, drog 5 kæmpere fra Nyborg Karateklub afsted mod Irland for at deltage i Irish Open 2016. For 2 af kæmperne var det første gang i udlandet, så spændingen var stor, og mange danske sommerfugle drog med en tur til Irland.

Fredag aften skulle Marius og Buur i kamp, begge i kategorien Light Contact, Beginner -70 kg. Efter flere timers forsinkelse kom begge i kamp, og begge vandt deres første kamp fredag. Desværre blev resten af kampene i kategorien udskudt til lørdag. Lørdag ventede og ventede vi på hvornår kategorien kunne presses ind, i det allerede planlagte program. Først sent på aftenen blev det Buur tur til at komme i ringen. Desværre mødte han en meget stærk modstander fra Irland og tabte 0-3. Lidt senere var det Marius tur, Marius førte 3-0 indtil der var 10 sek. tilbage, men desværre slappede han så meget af, at modstanderen nående at sætte 5-6 rene slag ind på Marius, som tabte 0-3. Begge drenge endte med en 9 plads i kategorien.

Søndag skulle alle 5 kæmpere i ringen, i Point Fighting. Marius startede i -70 kg point fight at vinde 7-1. Modstanderen var lidt lavere end Marius, hvilke gjorde at Marius havde en længere rækkevidde. Efter 15 sekunder første Marius 4-0, efter to spark i hovedet. Herefter kontrollerede Marius kampen rigtig flot. Næste kamp var meget ærgerlig! Marius skulle have vundet men tabte 5-6 desværre. Dommerne så ikke et spark mod hovedet og han fik ingen point. Flot kæmpet var det dog af Marius som endte på en 5 plads. Buur kæmpede også i -70 kg, og mødte en dygtig kæmper fra Irland. Buur tabte 3-8, men kæmpede hele vejen.

Herefter var det Asoths tur. Asoth havde valgt at stille op i -80 kg og +80 kg for ikke at være i samme kategori som Marius og Buur. I begge kategorier tabte Asoth med 1 point.

Til slut var det de yngste fra klubben som skulle i kamp. Først Morten i -57 kg. Morten kæmpede sin første kamp flot, fik givet flere spark mod hovedet og vandt sikkert 7-3. Næste kamp mødte Morten en stærk Nordmand, og selvom han kæmpede og pressede modstanden hele tiden, var Nordmanden god til at blitze og Morten tabte 2 -7 og endte på en 5 plads. Næste kategori var -63 kg hvor både Tim og Morten skulle i kamp. Tims første kamp vandt han over en lille modstander med 4 -2. Næste kamp var ikke Tims bedste, idet han glemt at kombinere i ringen, men han hev en snæver 1-0 sejr hjem, og fik dermed adgang til semifinalen. Semifinalen tabte Tim dog med 3-4 i sidste sekund, men en flot 3. plads blev det til for Tim. Morten vandt i sidste sekund sin første kamp i -63 kg med et spark mod hovedet til resultatet 5-3. Næste kamp tabte Morten 0-2, dommeren så desværre ikke det spark mod hovedet som Morten havde. Morten endte på en 5 plads.  


Zen-To - Irish Open 2016

ZEN-TO - IRISH OPEN 2016 

Dublin den 4.- 6. marts 

Zen-To har været en tur i Dublin til Irish Open. Vi havde 2 kæmper med Viktor Kaaber -74 kg let, Viktor vandt sin første kamp og tabte sin anden til en fra Irland som vandt vægtklassen og er verdensmester i -69 kg. David Wellejus -75 kg fullcontakt, tabte sin første kamp til en fra Italien. Kæmperen fra Italien blev nr 2...  Alt i alt en super god tur og en lærerig oplevelse  


Elvis - Kalovac
Hatidza - Kalovac
Huso - Kalovac

KICKBOXING TEAM ESBJERG - KALOVAC EUROPA CUP 2016 

Kalovac den 13.-17. februar

Super resultater til Europa Cup i Kalovac, Anders Thomsen kæmper en flot let lowkick kamp og havde masser af overskud efter kampen trods et nederlag, Hatidza Topcibasic tager guld i let high kick første klasse og sølv i klassen over + sølv i let lowkick  og derudover 3 bronze den ene taget af Huso Topcibasic i pointfight og de 2 sidste af Hatidza Topcibasic ligeledes i pointfight.

Elvis Topcibasic fik overrakt pris for godt samarbejde med Europa Cup.
Tak til Zoran Tigar Cicvara for et godt stævne   


Katrine - DO 2016
Miki-Amalie - DO 2016

KICKBOXING TEAM ESBJERG - DANISH OPEN 2016 

Aalborg den 30. januar

Et yderst tilfredsstillende stævne er overstået - det var et fantastisk resultat vores kæmpere leverede til Danish Open. Ialt blev det til 9 Guldmedaljer, 8 Sølvmedaljer og 5 Bronzemedaljer samt 3 Bestfighter pokaler ud af 4 


Minifighters: Filip guld, Amalie sølv, Miki guld, Regina sølv og Huso Bronze.
Yngre Cadet: Kevin sølv, Anne-mone sølv, Sebastian bronze og Nicklas 2* bronze
Cadet: Hatidza 2 * guld, Mariam sølv
Senior: Sara guld og sølv, Katrine 2 * guld og sølv, Piotr guld og sølv, Brian sølv og bronze sidst men ikke mindst Thorin guld på teknisk knockout 
Dommere: Elvis, Afan og Rasmus 
 
Tak til Aalborg Martial Arts for et fint stævne.....  


Jyllinge Kickboxing - Danish Open 2016

JYLLINGE KICKBOXING - DANISH OPEN 2016 

Aalborg den 30. januar

Sidste weekend var en stolt tid for Jyllinge Kickboxing. Fredag d. 29/1 blev Alexander Eifer Dietrichsen, Kristian Krabbe og Alberthe Amalie Uttenthal Nielsen, 3 af vores dygtige kæmpere, hædret til Idrætsfesten i Roskilde Kongrescenter, Kristian Krabbe for sin flotte indsats til Nordic Open (Nordisk mesterskab), som han fik en velfortjent 2. Plads til. 

Lørdag d. 30/1 var vi nogle stykker der drog af sted til Danish Open i Aalborg (et stort Kickboxing stævne med over 100 kæmpere). Alberthe Amalie Uttenthal Nielsen vandt begge sine kampe i henholdsvis letkontakt highkick og letkontakt lowkick. Hun kæmpede nogle virkelig flotte kampe som dommerne dømte hende til klar vinder i. Alberte Kiki Jansø Jørgensen gjorde et flot come-back efter ca 2 års pause fra konkurrence, stilte hun op i letkontakt highkick og kæmpede en utrolig flot og teknisk kamp og gik hjem med en flot 2. Plads. Træner Michael Munch Madsen er stolt af sine dygtige kæmpere og vi ser nu frem til at deltage i DM, som bliver afholdt i Silkeborg til Maj.


 
 


Chin-Gu - Danish Open 2016

CHIN-GU- DANISH OPEN 2016 
Aalborg den 30. januar

SUPER FLOTTE RESULTATER TIL CHIN-GU KÆMPERE FRA DANISH OPEN 2016.
CHIN-GU deltog med 6 kæmpere, to trænere og to dommere til Danish Open som blev afholdt I Ålborg den 30 januar. Det blev en super god dag for CHIN-GU(LD) kæmpere. Det kan ikke siges nok. 6 kæmpere i ringen, blev til intet mindre end 7 GULD og 1 SØLV. CHIN-GU træner teamet er super stolte, og det SKAL I FIGHTERE også være. CHIN-GU(LD) FAMILIEN.
 
Atila Alan Secilmis vinder både GULD i let highkick og let Low kick.
Ismail Omari vandt GULD i let highkick, modstanderen i Low kick dukkede aldrig op.
Sofus Nørgaard Johansen vinder GULD i let Low kick og SØLV i let highkick, Sofus er junior, men kæmpede i senior klassen, da der ingen junior var i hans vægtklasse.
Ferhat Gurini kæmper for første gang nogensinde, han vinder GULD i let Low kick.
Younes Sadi vinder GULD i K1,
Patrick Mikkelsen kæmper for første gang nogensinde, han vinder GULD i K1.
Kæmpe tillykke til alle kæmpere og kæmpe ros til Chin-Gu Trænere Team og dommere for deres super flot indsats. Stort tak til Ålborg Martial Arts og DKF for et godt stævne.
 
Med sportslig hilsen.
CHIN-GU FULL CONTACT
 


FIGHTERS.DO2016.jpg

FIGHTERS - DANISH OPEN 2016 
Aalborg den 30. januar

FIGHTERS udsendte viste god stil til Danish open 2016 i Aalborg. Dennis stoppede sin kamp før tid i 2. omgang. Magnus vandt i både highkick og lowkick i fantastisk flot stil. Noah tog guld i både High og lowkick. Elias guld i lowkick. Andreas gjorde det flot men tabte imod en bedre modstander.

 


 

Sara - BKM Arena

KICKBOXINGTEAMESBJERG - BKM ARENA
 

Silkeborg den 16. januar

Sara Schmidt Sørensen kæmpede en flot K1 kamp -55 kg til BKM Arena i Siilkeborg, hendes K1 kamp nr. 3 i rækken men mødte en bedre modstander på dagen så måtte tage erfaringen med videre.

 


2015 

Haderslev - Dama cup

HADERSLEV KICKBOXING - DAMA CUP X-MAS EDITION 

Odense den 28. november

Ved årets julestævne lørdag d. 28. november i Odense, stillede klubben med fire kamp klare kickboxere. 
To sprit nye kæmpere: Kathrina Kanne og Michael Engstrøm hentede begge flotte sølv placeringer hjem. Kasper Pedersen kom ikke helt godt fra start, men fik hentet point hjem i anden runde. Det rakte desværre ikke helt til sejr. Sixten stillede til start i både let- og semikontakt. I letkontakt tog også han sølv, og i semi fik han scoret nogle flotte point men ikke helt nok.
Tak for en fint stævne, og tak til de der tog med og heppede på klubbens kæmpere

Laila Brummer - Formand for Haderslev Kickboxing

 

 

FIGHTERS.IGC.28.11.2015.

FIGHTERS - INTERNATIONAL GERMAN CHAMPIONSHIPS.

Stuttgart den 28. november 

Denis Madsen fra FIGHTERS vinder to kampe og dermed mesterskabsbæltet i fuldkontakt -63,5 kg.

 

Graduering - Kolding Kickboxing

KOLDING KICKBOXING - GRADUERING

Kolding den 31. oktober

Lørdag 31. oktober blev der afholdt graduering i Kolding Kickboxing.
Gul bælte:
 • David Sobyra
 • Camilla Holleufer
Orange bælte:
 • Melissa Andersen
 • Christian Fyhn
 • Elmar Besirevicc
 • Aida Colicc
 • Samir Colicc
 • Virgil Frandsenn
Lilla bælte:
 • Mark-Antoni Dragen Gramberg Sørensenn
 • Emil Isanovic
 • Bente Heelsberg Lund
 

 

Nordic Open 2015 - dommereNordic Open 2015 - Chin-Gu

CHIN-GU FULL CONTACT- NORDIC OPEN 2015

København den 26. september

Stort tak til alle klubber, trænere, kæmpere, dommere,Dansk Kickboxing Forbund, som deltog til Nordic open i Bavnehøjhallen. Der har været mange kampe og alle vinder gik med et Nordic open Champion bælte med hjem. stort tak til Nikolai og Kasper for deres indsats. Stort tak til Jacob Jawa manden for at komme og filme kampene. Kæmpe tillykke til alle kæmpere. Stort tak til fantastiske publikum:). Stort tak til SXOWSTIME SPORTS for sponsorer kamp handsker. Kæmpe  ros til alle CHIN-GU medlemmer for super indsats. Både dagen før og selve dagen. Kæmpe tillykke til alle CHIN-GU(LD) kæmpere for deres flotte resultater.
Nickolaj W. Chrisrensen - 71 kg Full contact.- 1.pl og Bedste Fighter.
Younes Sadi - 75 kg K-1. - 1.pl
Ismail Omari - 52kg Light contact 1.pl og K-1 Sparring -  1.Pl.
Esben Damhus - 75 kg Full contact - 2.pl.
Sofus Nørgaard Light Contact- 74 kg - 2.pl.
Mange hilsner.
Bayram Korkmaz

 

FIGHTERS.Nordic open 26.09.2015.

FIGHTERS - NORDIC OPEN.

København den 26. september

Noah kæmpede flot imod en meget dygtig norsk kæmper, men måtte se sig slået af en bedre modstander.

 

Kickboxing Academy - match cup

KICKBOXING ACADEMY - MATCH CUP

Birkerød den 13. september

 

Søndag d. 13. september 2015 var Kickboxing Academy i Birkerød igen vært for et DKF Match-Cup.

Der var kæmpere fra følgende klubber: Lyngby Kickboxing, Zen-To, Jyllinge, Chin-Gu, Bispebjerg og Kickboxing Academy.

Der blev udkæmpet 3 fuldkontaktkampe og 4 letkontaktkampe.

 

Haderslev Kickboxing - Match CupHaderslev Kickboxing - 10 års jubilæum

HADERSLEV KICKBOXING - MATCH CUP 

Haderslev den 20. juni

Haderslev Kickboxing afholdt lørdag d. 20. juni 2015 Match Cup i samarbejde med DKF. Klubben fejrede samtidig sit 10 års jubilæum. 15 flotte kampe blev afviklet, og som en ekstra bonus, var det formandens egne pokaler der stod på pokalbordet, hvilket førte til at en Nyborg pige udtalte "Tak fordi du ryddede op derhjemme så vi kunne vinde dine pokaler".
Stævnet blev afholdt udendørs 15 meter fra havnekajen i det fineste solskin. Tak til alle der hjalp til frem mod dagen, til DKF for blomster og til alle der deltog og gjorde denne dag mindeværdig. 

Laila Brummer - Formand for Haderslev Kickboxing

 

Chin-Gu - Graduering 150515

CHIN-GU FULL CONTACT- GRADUERING

København den 15. maj

CHIN-GU afholdt bælte præver  for CHIN-GU`s børnehold den 15 maj. Der deltog 13 børn til graduering og alle har bestod deres prøve.
Stort tillykke til alle på CHIN-GU`s Børne hold, som bestod deres bælte prøve.
Det blev til 6 gule bælter, 4 orange, 2 grønne og et lilla bælte. Jeg er stolt af alle mine børn. 
Deniz Coskun
Emir Altay
Yakob Eren Atici
Casper Block Pedersen
Yasmin Bekkaoui
Denis Saciri
Zakaria MOHAMMADI
Hassan Suweilem
Iman El Mohammadi
Amin Al Marchouhe
Adam Mohammadi
Nazar Yavuz.
Atila Alan Secilmis


Med venlig hilsen

Bayram Korkmaz

 

Chin-Gu - DM 2015

CHIN-GU FULL CONTACT- DM 2015

Lyngby den 9. maj

FLOTTTE RESULTATTER TIL CHIN-GU VED DM 2015.

DM i Kickboxing er overstået. Flot arrangement . Kæmpe ros og stort tak  til Lyngby Kickboxing og DKF for super flot DM .

CHIN-GU deltog med 5 kæmpere i light contact og lowkick. Alle kæmpere kæmpede super flot.
Det blev til 3 guld, 3 sølv, 1 bronze, en BEDSTE FIGHTER OG EN ÅRETS FIGHTER.

Kæmpe tillykke til alle CHIN-GU(LD) kæmpere.
Kæmpe ros til CHIN-GU trænere team og dommere for deres flotte indsats og tak til alle medlemmer som kom og støttede vores kæmpere.
 
Yiannis Kapsalis,fik sølvmedalje i full contact lowkick.
Marc Tomoty, fik guld i light contact
Sofus Nørgaard Johansen, som fik sølv i light contact  og bronze i light c. lowkick.
Ismail Omari, fik to gange guld i light contact og light contact lowkick og prisen for stævnets Bedste Fighter for cadet (13-15 år).
Klubbens mindste kæmper ved dette stævne, Atila Alan Secilmis, fik sølv i light contact.
Nickolaj W. Christensen blev kåret  til årets fighter.
 
Det blev alt i alt en super god dag for Chin-Gu, som selvfølgelig er stolte over de flotte resultater.
Med sportslig hilsen
CHIN-GU FULL CONTACT
 

 

Team Esbjerg - DM 2015

 

KICKBOXING TEAM ESBJERG - DM 2015

 

Lyngby den 9. maj

 

DM 2015 bød på mange gode oplevelser i Lyngby - alt var klappet og klart, et stævne der havde erfaringer med sig i ryggen - Flot arbejde.

For klubbens mindste var det en kæmpe oplevelse at deltage ved DM - de yngste har virkelig vist deres værd ved stævnet. God koncentration helt ned til 6 års alderen og teknikker der var så gennemførte at det glæder enhver træner at se deres blomstring. 

Dog høstede vi ikke de gyldne medaljer, men må sige at der blev kæmpet godt op imod vinderne og vi er gået hjem med en følelse af succes på alle fronter. Amalie der formåede at holde hovedet koldt og er et særligt naturtalent fik hendes velfortjente guldmedalje og sammen med de andre kæmpere ser vi en lys fremtid for vores yngste... 

For de lidt mere rutinerede kæmpere viste det sig at ende godt med de gyldne medaljer, hvilket tæller på bundlinjen. Men det må siges at være nogle tætte kampe og vi roser deres modstandere. 

Amalie Munk - Pointfight / Guld

Emily Christensen - Pointfight / Sølv

Miki Frederiksen - Pointfight / Taber 1 kamp

Nicklas Pedersen - Pointfight / Bronze

Huso Topcibasic - Pointfight / Taber 1 kamp

Imraan Kahn - Pointfight / Taber 1 kamp

Ebrahim Kahn - Pointfight / Bronze

Adam Kahn - Pointfight / Bronze

Romeo Drame - Pointfight / Taber 1 kamp

Filip Jawien - Pointfight / Bronze

Mikkel Hansen - Pointfight / Sølv

Johan Rasmussen - Pointfight / Bronze

Katrine Pedersen - Pointfight / Bronze

Katrine Pedersen - Letkontakt Highkick / Guld

Sara Schmidt - Letkontakt Highkick / Sølv

Oliver Blok - Letkontakt Highkick / Blev desværre diskvalficeret men lå klart til Guld

Hatidza Topcibasic - Letkontakt Highkick / Guld

 

FIGHTERS.DM.11.05.2015.

 

FIGHTERS - DM 2015
Lyngby den 9. maj.
 

Danmarksmesterskaberne 2015 under Dansk Kickboxing Forbund er netop blevet afviklet i Lyngby.
Juliane Skov-Larsen fra FIGHTERS blev dansk mester i klassen 6-9 år, letkontakt -135 cm.
Derudover vandt Magnus Christoffersen, 10-12 år, letkontakt -32 kg, Noah Heiden, 10-12 år, letkontakt -47 kg og Søren Lykkestrøm, 10-12 år letkontakt +47 kg ligeledes DM guld.
Andreas Vesti, 13-15 år, letkontakt -42 kg og Elias Mohammad 10-12 år, letkontakt +47 kg fik sølv, imens at Meerwais Sarwari, senior mænd, letkontakt -69 kg fik bronze.

 

 

Team Esbjerg - European Open 2015

 

KICKBOXING TEAM ESBJERG - EUROPEA OPEN 2015

 

Sheffield den 26. april

Klubben var repræsenteret ved stævnet med Sara Schmidt og Katrine Pedersen og der blev hentet følgende resultater med hjem.

Katrine Pedersen - Pointfight +65 kg / 3 plads

Katrine Pedersen - Letkontakt Highkick +65 kg / 3 plads

Sara Schmidt - K1 -55 kg / 2 plads

 

 

 

Team Esbjerg - Austrian Classics 2015

 

KICKBOXING TEAM ESBJERG - AUSTRIAN CLASSICS 2015

 

Olympiahall Innbruck - Tyrol Østrig den 24. - 26. april

 

Klubben havde Hatidza Topcibasic afsted ved årets Austrian Classics for hente vigtig kamperfaring-

Det blev til følgende resultater:


 

-65 kg Point 1 vundet kamp - 1 tabt kamp -  (16 i puljen)

 

+ 65 kg Point 1 vundet kamp - 1 tabt kamp - (10 i puljen)

 

 

FIGHTERS.thaifights5000.

 

FIGHTERS - THAI FIGHTS 5000.

Odense den 7. april.

FIGHTERS Hulk vinder 2-1 til Thai Fights 5000.                                                       

 

Kickboxing Academy - Match Cup

 

KICKBOXING ACADEMY - MATCH CUP
Birkerød den 28. marts

Lørdag d. 28. marts 2015 var Kickboxing Academy i Birkerød vært for et DKF Match-Cup.

Der var kæmpere fra følgende klubber: Lyngby Kickboxing, Zen-To, Sydkysten, Chin-Gu og Kickboxing Academy.

Der blev udkæmpet 3 fuldkontaktkampe og 5 letkontaktkampe.

Stævnet foregik i vanlig DKF-stil i god sportsånd og de nye kæmpere fik værdifuld erfaring inden deres eventuelle deltagelse ved
Danmarksmesterskaberne som i maj 2015 afholdes i Virum af Lyngby Kickboxing.

 

 

Kickboxing Team Esbjerg - Golden Thai 2015

 

KICKBOXING TEAM ESBJERG - GOLDEN THAI 2015

 

Roskilde den 28. marts

Sara Schmidt Sørensen havde sin fuldkontakt K1 debut ved dette event og som aftenens første opvarmnings kamp.

Der blev gået til den fra begge piger og det var en god fornemmelse for Sara at møde et så godt match på både højde, vægt og erfaring.


Kampen var tæt hele vejen og det endte med en uafgjort afgørelse så mon ikke der bliver mulighed for at få fundet en vinder på et andet tidspunkt i fremtiden.

 

Kickboxing Team Esbjerg - Nord Battle Cup

 

KICKBOXING TEAM ESBJERG - NORD BATTLE CUP

 

Lübeck den 28. marts

Klubben var afsted til stævne i Lübeck med 6 kæmpere og det blev til følgende resultater.

Piotrek Jawien - Letkontakt highkick / Taber 1 kamp

Hatidza Topcibasic - Letkontakt Highkick / Sølv

Hatidza Topcibasic - Semikontakt / Bronze

Regina Thomsen - Semikontakt / Taber 1 kamp

Phillip Jawien - Semikontakt / Taber 1 kamp

Huso Topcibasic - Semikonatkt / Taber 1 kamp

Miki Frederiksen - Semikontakt / Sølv

Miki Frederiksen - Semikontakt / Taber 1 kamp i klassen over sin egen vægtklasse

 

Kolding Kickboxing - Nord Battle Cup 1


Kolding Kickboxing - Nord Battle Cup 2

KOLDING KICKBOXING - NORD BATTLE CUP. 
Lübeck den 28. marts

Kolding Kickboxing deltog den 28/3 til Nord Battle cup i Lübeck med 16 kæmpere. Der var ca. 300 deltagere ved stævnet .

Det blev til en medaljeregn af en anden verden.

Markus Moltzen, Mark Antoni Viktoria Lykkehus, Isabella  Moltzen og Sara  Ivanovic endte alle sammen uden for medaljerne.
Amalie Egeberg fik bronze i sin klasse.
Christoffer Andersen fik bronze og guld i sine 2 vægtklasser.
Kasper Søeberg kom hjem med 2 guld.
Rasmus Lauridsen fik 2 sølv.
Jens Brinck fik sølv og bronze. 
Nick Kristiansen fik 1 guld. 
Emil Ivanovic fik 1 guld. 
Martin Gamst fik sølv. 
Pernille Matthews kom hjem med guld og bronze. 
Emil-Martin og Nick kæmpede også i holdkamp og kom hjem med 1 sølv da de ikke havde marginalerne på deres side i finalen .
Vi havde en kæmper med i Letkontakt hvor det blev til en super flot sølv til Kaveh Sarvi i hans debut stævne.  
Sidst men ikke mindst fik Stine Søeberg guld i sin egen vægtklasse, og så stillede hun op i Grand Champion hvor man ikke er vægt inddelt i vægt men hvor alle vinderne af de individuelle klasser mødes og her kæmpede hun suveræn og  vandt guld. Pokalen her var næsten større end Stine selv. 

Alt i alt blev det til 7 guld, 8 sølv og 4 bronze.

Der skal lyde et kæmpe tillykke til alle mand. Det var super godt kæmpet hele vejen rundt. Kan kun sige Kolding Kickboxing har rigtig mange dygtige kæmpere med masser at talent.
Næste store stævne for klubben bliver DM i Lyngby den 9. maj, siger træner Henrik Fyhn.               

                             
 

Kickboxing Team Esbjerg - Irish Open 2015

 

KICKBOXING TEAM ESBJERG - IRISH OPEN 2015

 

Dublin den 6.- 8. marts

Hatidza Topcibasic deltog ved Irish Open 2015 som debutant på pointfight landsholdet.
Det lykkedes hende at vinde guld med hjem til klubben i hendes første gruppe men taber så desværre første kamp i klassen over.

Ingen tvivl om at vi kommer til at se mere til Hatidza Topcibasic i fremtiden.

 

Haderslev Kickboxing - Irish Open 2015

 

HADERSLEV KICKBOXING - IRISH OPEN 2015

 

Dublin den 6.- 8. marts

Som ny-udklækket landsholdskandidat, deltog Line S. Hansen ved dette års Irish Open sammen med det danske landshold. Line kæmpede nogle flotte og tætte kampe og udviste stort potentiale, men nåede desværre ikke frem til medaljeplaceringerne.  

 

 

 

Kickboxing Academy - Irish Open 2015

 

KICKBOXING ACADEMY - IRISH OPEN 2015

 

Dublin den 6.- 8. marts

Martin Guldager, Pernille Darville og Louise Bach-Holler fra Kickboxing Academy i Birkerød deltog i weekenden i Irish Open i Dublin. Det er verdens største Kickboxingstævne med over 4.000 deltagere, og efter finalerunderne kunne Martin Guldager og Pernille Darville glæde sig over en landsholdsudtagelse.

Martin Guldager opnåede en delt 9. plads i sin vægtklasse, der havde deltagelse af i alt 43 kæmpere. Pernille Darville fik en delt 5. plads i sin vægtklasse med i alt 14 kæmpere. Louise Bach-Holler stillede op i kategorien Fuldkontakt -65 kg med deltagelse af 7 kæmpere og opnåede en delt 5. plads.
De to landsholdsaktuelle Birkerød-kæmpere kan se frem til at skulle deltage i verdensmesterskaberne i efteråret.

 

 

 

 

 

FIGHTERS.Irich open 2015

FIGHTERS  - IRISH OPEN 2015

Dublin den 6.- 8. marts

FIGHTERS kæmper i fuldkontakt + 91 kg tabte i finalen til sin polske modstander.

 

Aalborgs bedste - 1Aalborgs bedste - 3Aalborgs bedste - 2

AALBORG MARTIAL ARTS AALBORGS BEDSTE
Aalborg den 28. februar

Aalborg Kommune rundsendte en liste over foreninger der var berettiget til at sende VM, EM og DM vindere til et specielt arrangement som de kalder Aalborgs Bedste, hvor man hædrer disse sportsudøvere.

Desværre var Dansk Kickboxing ikke på den liste så efter et stort arbejde fra formanden fra Aalborg Martial Arts blev Dansk Kickboxing Forbund en del af denne liste og vi blev berettiget til at sende sportsudøvere til arrangementet.

Det blev afholdt i lørdags den 28. februar og samtidig havde vi to kæmpere til en opvisningskamp.

 

Følgende kæmpere fra Aalborg Martial Arts blev hædret:

Martin Thomsen, Bjarke Villadsen, Telah Seji, Casper Brandt, Nikolaj Larsen, Ayub Zap Tashkilot.

Martin Thomsen og Telah Seji gennemførte opvisningskampen.

Liste over de hædret kæmpere: 
Hædret kæmpere - Aalborgs bedste (202 kb)

  

 

Kickboxing Team Esbjerg - Irish Open 2015

 

KICKBOXING TEAM ESBJERG - KALOVAC OPEN 2015

Kalovac den 7. februar

Hatidza Topcibasic deltog ved dette års Kalovac Open i Kroatien og fik følgende resultater med hjem.

Letkontakt Highkick / Bronze - Semikontakt / Taber en meget tæt 1 kamp

 

Kickboxing Team Esbjerg - Danish Open 2015

 

KICKBOXING TEAM ESBJERG - DANISH OPEN 2015

 

Aalborg den 31. januar

Klubben var afsted til stævne i Aalborg med 4 kæmpere og det blev til følgende resultater.


Mads Nissen - Letkontakt Highkick / Sølv


Hatidza Topcibasic - Letkontakt Highkick / Guld


Sarah Schmidt Sørensen - Letkontakt Highkick / Taber 1 kamp

 

Katrine Pedersen - Letkontakt Highkick / Taber 1 kamp

 

Chin-Gu - Danish Open 2015

CHIN-GU FULL CONTACT - DANISH OPEN 2015
Aalborg den 31. januar

Fem gange guldmedaljer til CHIN-GU Kickboxingklub

I weekenden blev der afholdt Danish Open, som er en af Danmarks helt store kickboxing begivenheder med deltagere fra hele landet, såvel som udlandet.

Chin-Gu Full Contact stillede op med fem kæmpere, der de sidste mange uger har brugt flere timer på at forberede sig i klubbens faciliteter.

Den hårde træning bar i den grad også frugt. Younes Sadi kæmpede i kategorien K-1, hvor han overbevisende vandt. Også Nickolaj Christensen – der er tidligere fem gange mester til Danish Open – vandt i hans kategori i Full Contact. Chin-Gus yngste kæmpere, 15-årige Hussain Osama, 12-årige Ismail El Moro og blot 9-årige Marc Timoty deltog alle i kategorien Light Contact, hvor de også alle tre vandt.

Dermed hev klubbens dygtige kæmpere altså fem gange guld med hjem, hvilket er super flot ved dette stævne. Stort ros til CHIN-GU trænere team og dommer for deres flotte indsats.

 

Tak til Aalborg Martial Arts og DKF  for et godt stævne.

 

  

 

Danish open FIGHTERS 31.01.2015

DANISH OPEN 2015 - FIGHTERS. 
Aalborg den 31. Januar.

 

 

Frida Møller, 13 år rykkede nærmere en sejr over sin rival fra Esbjerg Hatidza Topcibasic, 14 år, men tabte en tæt finalekamp.
Andreas Vesti Grunddahl, 13 år og Daniel Svop, 21 år vandt begge deres klasser, imens at Lasse Jensen, 29 år i K1 kickboxing i finalen tabte imod en stærk modstander fra Viborg.
På billedet ses fra venstre Frida Møller og Hatidza Topcibasic.


2014


 

Chin-Gu - graduering

CHIN-GU FULL CONTACT - GRADUERiNG. 
København den 12. december

CHIN-GU FULL CONTACT afholdt fredag den 12. december graduering for børneholdet. Det blev til 7 gule bælter, 5 orange bælter og 1 grønt bælte.

 


 

 

  

 

Haderslev Kickboxing - Dama Cup - nov 2014

HADERSLEV KICKBOXING - DAMA CUP - X-MAS EDITION
Horsens den 22. november

Efter at cheftræneren selv tog sølv ved VM i Italien, var det nu elevernes tur til at skabe resultater. Det klarede de på flotteste vis - Nanna tog guld i light high, sølv i light low. Thomas – guld i light high og lowkick. Kasper – Guld I light high. Tobias guld i semikontakt og sølv i light high.
Alle havde nogle gode tætte kampe, hvor der skulle ydes for at vinde.

Både Nanna og Tobias var ufrivilligt – undskyld – tilmeldt i de kategorier hvor de tog sølv, dette for at få hentet erfaring hjem, og erfaring – det fik de J

Den lille forening i Haderslev har senest haft besøg af NORDEA FONDEN, der kom med en check på 10.000 kr. til at støtte ”Det gode liv”. Penge der fremover skal bruges til stævne deltagelse, og udstyr til klubben.
 
 


Bispebjerg Kickboxing Klub - Angelholm

 

BISPEBJERG KICKBOXING KLUB - ANGELHOLM
Angelholm den 15. november

Vi var til stævne, 4 personer (3 kæmpere og 1 træner), hos Ängelholm Kickboxing i Sverige d. 15/11-2014.

 

Kæmpere:

Gitte Holst, Alex Hordila og Jim Saabye

 

Gitte Holst - 65kg - Let kontakt/low kick - 1 kamp:

Gitte var nødt til at gå to vægtklasser op for at få en modstander. Vægtforskellen på de to kæmpere var tydelig at se. Gittes modstander holder sig på afstand og forsøger at bruge sin lange rækkevidde. gitte kommer dog godt ind på sin modstander og lander en del slag og spark.

Dommeren vurderer dog at de begge bruger for hård kontakt og de får en advarsel hver i den første runde.

2. runde bliver indledt med at dommeren fortæller de to kæmpere at hun ikke vil tolerere for hård kontakt og vil trække et point næste gang der opstår for hård kontakt. Runden starter og efter kort til får Gittes modstander en advarsel for for hård kontakt. Efter yderligere et halvt minut vurderer dommeren at Gitte bruger for hård kontakt og diskvalificerer hende.

 

Alex Hordila - 69kg - Let kontakt/low kick - 2 kampe:

1. kamp:

Alex møder en urutineret modstander, som alex er teknisk overlegen. Alex sørger for at holde presset hele vejen igennem kampen og der er ingen tvivl hos dommerne, og alex vinder kampen 3-0.

 

2. kamp:

Alex møder en rigtig dygtig modstander, som tydeligvis er meget erfaren. Det er en rimelig lige kamp indtil 3. og sidste runde hvor Alex er ved at være tom for energi og modstanderen får en masse nemme point. Alex taber kampen 2-1.

 

Jim Saabye - 63kg - Let kontakt/low kick - 2 kampe:

1. kamp:

Jeg føler at det er en rimelig jævnbyrdig kamp. Vi får begge lavet nogle gode slag og spark. Vi får også en advarsel hver i første og anden runde for for hård kontakt. I tredje runde får min modstander sin tredje advarsel og får trukket et point. Til trods for at kampen virker meget jævn vinder jeg med dommerstemmerne 3-0.

 

2. kamp:

Jeg møder en rigtig dygtig modstander, som er rigtig hurtig på benene. Jeg forsøger at få ham ud af sin komfortzone ved at presse ham fysisk og får ham ud i rebene en del gange hvor jeg får landet nogle gode kombinationer, hvilket taber pusten fra os begge, dog mest fra mig. Og jeg har ikke meget energi tilbage i tredje runde hvor han får lavet nogle nemme point på mig. Jeg taber kampen med dommerstemmerne 2-1.


Chin-Gu - EM 2014

 

CHIN-GU - WAKO EM 2014
Spanien den 19.-26. oktober

Dansk sølv ved EM i kickboxing

 

Den 19. oktober drog Nickolaj V. Christensen fra  Kickboxingklubben, Chin-Gu Full Contact mod WAKO EM i kickboxing, der i år blev afholdt i varme Bilbao, Spanien fra 19-26 oktober.

Han var med et par andre danske kickboxingtalenter udtaget til det danske landshold under Dansk Kickboxing Forbund, og sammen skulle de – vel og mærke hver for sig i ringen – høste medaljer hjem til Danmark.

 

Nickolaj kæmpede i den såkaldte full contact kategori, og her mødte han, i de indledende runder, en Ukrainer, som han flot vandt over. Han røg direkte videre til semifinalen, hvor han kæmpede sig frem til finalen ved at vinde over en franskmand.

Dermed var der sikret en medalje til danskeren uanset hvad, og i selve finalen ventede en dygtig russer, der tidligere har erhvervet sig titlen som verdensmester ved at vinde over Nickolaj – det var derfor ikke første gang, de to mødte hinanden.

Nickolaj kæmpede hårdt og godt i kampen, og fik udnyttet en stor del af sin flotte teknik. Det blev desværre bare heller ikke muligt at vinde over russeren denne gang.

 

Der skal dog ikke tages fejl af, at Nickolajs sølvmedalje ved EM bestemt både er flot og velfortjent.

Chin-Gu Full Contact er stolte over at have så dygtige og ambitiøse kæmpere i klubben, og Nickolaj skal have stor ros for sin kampgejst.

 


Nordic Open 2014 - Kickboxing Team Esbjerg

 

KICKBOXING TEAM ESBJERG - NORDIC OPEN 2014.
København den 27. september

Klubben var repræsenteret af Hatidza Topcibasic, Jonas Knudsen og Katrine Pedersen alle sammen i Let Highkick.

Det blev til 1 guld, 1 sølv og 1 bronze.

Godt stævne på trods af få tilmelding / afbud lige op til dagen hvilket er ærgerligt for både klubben der afholder men også for sporten herhjemme. Efter lang tids arbejde lykkedes det Chin-Gu at skaffe Katrine Pedersen en kamp som vi har sat meget pris på i Kickboxing Team Esbjerg. Altid rart når nogen vil arbejde lidt for sporten og for de kæmpere som ligger i de vægtklasser hvor det ofte er svært at skaffe modstander og dermed udvikling for den enkelte. 


Nordic Open 2014 - Chin-Gu
CHIN-GU - NORDIC OPEN 2014. 
København den 27. september

Chin-Gu Full Contact holdt endnu en gang det årlige og velkendte Nordic Open i Bavnehøj Hallen i København.
Denne gang forløb stævnet den 27. september, og det var med deltagere fra både Danmark, Sverige, Norge og endda Østrig.
 
Til stævnet blev der kæmpet i K-1 Rules, full contact og light contact – både på junior og senior fronten. Alle kampene var af utrolig høj kvalitet og med stort engagement fra både publikum og kæmpere.
 
Chin-Gu stillede selv op med seks kæmpere, der gav den alt, hvad de kunne og havde lært. Nickolaj Vinogradov Christensen stillede op i full contact -67 kg, hvor han kæmpede flot og vandt sin kamp. Det gjorde ham samtidig til vinder af hans kategori.
Klubbens anden kæmper, Peshwar Mizori havde to kampe – også i full contact -71kg . Han kæmpede super godt, og vandt finalen på en knockout. Han blev samtidig også tildelt prisen for Best Fighter ved stævnet.
Younes Sadi på bare 19 år kæmpede i K-1 Rules -71 kg mod en del ældre nordmand. Han stod klart til at vinde kampen efter to super gode omgange, men blev desværre knockoutet i sidste og tredje omgang, hvilket slog ham ud.
Sidste senior kæmper, klubben stillede op med, var Esben Damhus Kristensen -79 kg. Han tabte desværre til en hård modstander fra Bergen.
 
Derudover stillede Chin-Gu op med to junior kæmpere, Mark og Ismail. De mødte  hinanden, hvor de fik lov til at vise alt, hvad de har lært i klubben, mens de sluttede kampen af med et kæmpe kram og smil, som de venner de nu er.
 
Alt i alt var det en super god dag for både Chin-Gus kæmpere og de andre deltagende klubber.
Chin-Gu Full Contact vil gerne takke både Dansk Kickboxing Forbund, dommere, kæmpere, publikum samt klubbens egne hjælpere for at være med til at gøre det til et godt og fair stævne sprængfyldt med masser af talenter.

 

Nordic Open 2014 - AMA

AALBORG MARTIAL ARTS - NORDIC OPEN 2014.
København den 27. september

Aalborg Martial Arts havde tre kæmpere  med til Nordic Open, som alle
tog medaljer med hjem.
Det blev til guld for Martin Thomsen i fuldkontakt -75 kg, bronze til
Kim Pedersen i letkontakt -69 kg og bronze til Patrick Madsen i
letkontakt -74 kg.
 


 

Nordic Open 2014 - Zen-To

ZEN-TO - NORDIC OPEN 2014. 
København den 27. september

Nordic Open 2014. Fire kæmpere fra Zen-to i fem vægtklasser... Louise Storgaard -55kg let, vandt sin første kamp, men tabte finalen til en erfaren østriger og fik sølv... Alexander Schumann -63kg let, vandt begge sine kampe og fik guld... Valentin Kassarnig -74kg let, vandt sin første kamp, men tabte finalen til den østrigske verdensmester og fik sølv... Ligeledes vandt Valentin sin første kamp i -79kg let, men tabte finalen til samme østriger... Rasmus Christensen -84kg let, vandt alle sine tre kampe og fik guld... Igen en god dag for Zen-to     


 

 

  


FIGHTERS.NO2014

FIGHTERS - NORDIC OPEN 2014.
Lørdag den 27. september, København.

Egzon og Frida fik begge en 2. Plads, imens Flora ikke gik videre fra den indledende runde. Frida gør det fantastisk flot i sine 3 kampe, hvilket endda skal ses i lyset af få uger på klubbens kamphold. Både Egzon og Flora rykkede op i vægtklasse for at få kamp, og begge giver dermed 10-13 kilo væk. FIGHTERS kan kun være meget stolt af alle 3 udsendte krigere.

 

Scandinavian Open 2014 - Bispebjerg
BISPEBJERG KICKBOXING - SCANDINAVIAN OPEN 2014. 
Norge den 19.-20. september

Daniel Vestergaard: 
Havde en kamp i Highkick i -71kg og skulle kæmpe mod en Nordmand, Daniel holder afstanden godt og kæmper op med nordmanden tæt første omgang går dog til nordmanden med kun få point forskel.
Anden omgang sætter Daniel tempoet op og sætter 2 tunge lige højre ind på nordmanden og sender sin modstander til tælling men kommer tilbage fra rysteturen og bokser sig væk fra hjørnet men ser ramt ud og inden Daniel får fanget ham er runden omme. Daniel Glemte desværre et spark og skulle have det med til næste omgang. Alt lader til at gå godt og efter havde bokset tæt hele kampen, må Daniel desværre lade sig slå af nordmanden med få point efter 3. omgang
 
2 stk mærkekampe K1 og Highkick til Daniel 

 
første K1 Kamp guld mærkekamp mod en veltrimmet nordmand og det mærker Daniel allerede i første omgang, da han sætter nogle gode middelkick ind på Daniel. Dog vågner Daniel op i anden omgang og kommer stærk tilbage med nogle gode hooks og tunge kryds men nordmanden havde set at hans middel kicks begyndte at bide Daniel i siden og var ikke til at stoppe.
3 omgang kommer der endnu flere spark fra nordmanden og Daniel bliver nødtil at kører op med sin boksning men æder for mange spark i venstre og før man har bidt alle sine negle ned slutter runden. Begge kæmpere gjorde det ganske godt og fik et Guld mærke med hjem til væggen.

 
Highkick mærkekampen 

 
Er mod en ung og modig nordmand fra Bergen
Daniel kommer godt fra start med gode til både krop og hoved og lægger mærke til når nordmanden sparker spreder han for meget armene efter hver spark og det var Daniels åbning for at sætte nogle gode højre kryds ind med en efterfuldt uppercut og det giver pote i anden omgang da Daniel sætter dobbelt højre kryds ind direkte på kæbetøjet af nordmanden som kommer til tælling, Dommer mener at han ikke er i stand til at kæmpe videre. Daniel står med armene i vejret og en sejr til Bispebjerg men ingen medalje, kun et mærke og erfaring til de kommende kampe. 
 

 
Bianca Olsen: 
Havde en kamp i Highkick mod en hård Nordkvinde som fra første omgang sætter nogle gode højre kryds ind og holder Bianca på afstand som virker ganske for Bianca kommer ikke rigtigt igang og nordkvinden vinder omgangen. Nordkvinden ser at hun har ramt godt efter at Bianca kommer ud med blåt øje og bliver ved med at kører på Biancas venstre side. Bianca kommer aldrig rigtigt helt igang i anden omgang, da modstanderen var svær at komme ind på men formår stadig at være med i kampen til sidst men få point bagud. Da vi så kommer til 3. omgang holder Nordkvinden afstanden til Bianca, som Bianca fik afvide i ringhjørnet at hun skulle sætte tempoet op men formår først at gøre det de sidste 20 sekunder og må se sig selv til et nederlag desværre.

 
Jesper Ibabao Poulsen: 
 
Skulle kæmpe i letkontakt -69 

 
bokser sin modstander overlegent ud og danser rundt og fint om sin modstander holder afstanden, ser ud til at der ingen problemer der og vinder 2-1.

 
Jesper går så videre mod en nordmand som er rigtigt hård og presser hele tiden, men igen holder Jesper afstanden, så opdager nordmanden at han rammer med et godt højrebens spark og sætter tempoet op men det satte Jesper mere igang også begge bokser ganske godt tæt kamp hele vejen og efter en hård kamp går Jesper videre efter en sejr på 2-1.

 
3. og sidste kamp for Jesper møder han endnu en Nordmand som bokser op og presser Jesper med sine frontspark, der bliver svaret igen med venstre benet fra Jesper og det ser ud til at kampen bliver vendt til Danskeren fra Bispebjerg kickboxing men dog var det for sent og Jesper taber desværre 2-1 

 
Jesper går så fra Scandinavian open med en flot bronze medalje 
  

 

Scandinavian Open 2014 - AMA
AALBORG MARTIAL ARTS - SCANDINAVIAN OPEN 2014. 
Norge den 19.-20. september

Martin Thomsen stillede op i fuldkontakt - 75 kg til Scandinavien Open
2014. Han blev seated i en direkte finale mod den Norske
landsholdskæmper, Raymond Straume. Efter en meget tæt kamp, må Martin
se sig slået med to point og dommerstemmerne 3-0. Det blev sølv for
AMA kæmperen i denne omgang.
  


 

  

 

Scandinavian Open - Zen-To
ZEN-TO - SCANDINAVIAN OPEN 2014. 
Norge den 19.-20. september

Zen-To fik 4 guldmedaljer til Scandinavian Open i Oslo.
Louise Storgaard - 55 kg let. Rasmus Christensen -84 kg let.
Valentin Kassarnig -74 kg let og -79 kg let.                                                         Valentin fik også titlen som bestfighter.    

  

 

Chin-Gu - Scandinavian Open 2014

 

CHIN-GU - SCANDINAVIAN OPEN 2014. 
Norge den 19.-20. september

Endnu en gang guld til Chin-Gu Full Contact
 
Den  19-20. september blev der afholdt Scandinavian Open i Norge. Chin-Gu stillede op med kæmperne Nickolaj Vinogradov Christensen og Peshwar Mizori. Træner Per Jensen og DKF dommer Ayoub Saidi.
 
De to unge mænd stillede op i den samme vægtklasse – den populære -71kg full contact. Via lodtrækning røg Peshwar direkte til semifinalerne, mens Nickolaj stillede op i ringen mod en hård modstander fra Bergen Kickboxing. Nickolaj tabte desværre efter en utrolig tæt kamp med dommerstemmerne 2-1.
 
Peshwar vandt derimod sin kamp over en italiener, hvilket sikrede ham en plads i finalen. Her mødte han Nickolajs tidligere modstander fra Bergen.
Efter blot 50 sekunder fik Peshwar ramt modstanderen med en hård kombination, der sendte ham direkte ud af finalen, og dermed sikrede Peshwar sig guldet om halsen.
 
Endnu en gang fik Chin-Gus dygtige kæmpere altså hevet guld med hjem til Danmark og klubben.

 

EM - Jan Andersen
EM 2014 - KARATE 
Gentofte den 13.  september

Dansk kickboxing Forbunds formand vinder sølv ved EM i karate.

Lørdag den 13. september blev europamesterskaberne i karate sat i gang i Kildeskovshallen i Gentofte.

Der blev afviklet kampe i både kata og kumite.

I klassen Kumite Master 50 år+, stillede Dansk Kickboxing Forbund ´s formand Jan Andersen op.

I den første kamp mødte Jan Andersen, Russiske Alexey Kroshkin, som måtte se sig besejret efter forlænget tid, da dommerne udråbte Danskeren som vinder.

I den anden kamp skulle Formanden så møde en af sidste års top 3 kæmpere, nemlig Svenskeren Jens Björkman , og efter ca. 1 minut og 30 sekunder rammer Jan Andersen Svenskeren med en højre hånd på siden af hoved som giver det point der sender Danskeren i finalen.

I finalen står endnu en Russer klar, Rafael Akchurin. I denne kamp måtte der forlænget tid til, da der ikke var givet point i den ordinære tid. Begge kæmpere var godt brugte da tiden igen blev sat i gang, og det var Russeren der med, en højre hånd til hoved, kunne trække sig ud af finalen som vinder. Men en flot sølv medalje blev det til, til Jan Andersen, formanden for Dansk Kickboxing Forbund.

 

Lyngby Kickboxing - Match cup
LYNGBY KICKBOXING - MATCH CUP (+16)
Virumhallen den 6. september

Sæsonen blev skudt godt i gang med Lyngby Kickboxings matchcup d. 6. september.
Der var kun 5 klubber som havde tilmeldt sig stævnet, hvoraf kun 4 af klubberne fik kampe. Det var tæt på 9 matchede kampe, men der var desværre nogle som blev skadet, så det blev kun til 6 kampe på dagen.
De 6 kampe bestod af 4 letkontakt highkick kampe og 2 fuldkontakt highkick kampe.
Der var mange klubber, som meldte fra op til stævnet, hvilket var ærgerligt. Det lykkedes dog alligevel at få samlet 6 kampe og det blev til en god dag.
Kæmperne mødte op på dagen i god tid og alle kæmpere blev vejet ind indenfor deres vægt.
Alle kampene foregik i god stil, selvom nogle af letkontakt kampene var med lidt hård kontakt. Det var dog ikke værre, end dommeren kunne give en advarsel og kæmperne fortsatte i en lettere kontakt.

Lyngby Kickboxing ønsker at sige tak til alle klubber som deltog på dagen og til Sydkysten som også havde tilmeldt sig, men ikke fik kampe. Desværre var der få klubber tilmeldt og vi håber, at der er flere tilmeldte til næste stævne.

 

Aalborg Martial Arts - æremedlem 2014
AALBORG MARTIAL ARTS - UDNÆVNELSE AF ÆRESMEDLEM
Aalborg den 9. august

Lørdag den 9. august afviklede Aalborg Martial Arts standerhejsning i klubbens lokaler i Nordkraft, Aalborg.

I forbindelse med standerhejsningen præsenterede Aalborg Martial Arts sine nye tiltag i klubben (se vedhæftede pressemeddelelse) og sidst men ikke mindst at udnævne Bjarne Roursgaard til æresmedlem af klubben.

Formand Per Holm-Pedersen begrundede udnævnelsen med følgende ord:

"Bjarne har gjort et stor arbejde for vores klub fra dens start og indtil sidste sæson, hvor du så valgt at trække dig som træner.

Du har været næstformand for klubben fra 1995 til 1997, formand fra 1997 til 2010 – du har besat alle trænerposter i klubben. 

Du har været idemanden bag udviklingen Kick´n burn konceptet i 1995. 

Du opbyggede Danish Open i Kickboxing og gjorde det til en bragende succes og stået for afviklingen i mere end 10 år her i Aalborg.

Du har været aktiv i forbundsopbygningen i DK internationalt IAKSA samt medvirket ved stiftelsen af DKTF hvor du var næstformand indtil 2014.

Du har virket som landsholdschef i DKTF.

Læs mere klubbens nye tiltag her: Aalborg Martial Arts - pressemeddelelse august 2014 (93 kb) 
 

 

Team Esbjerg - Balkan Open 2014
KICKBOXING TEAM ESBJERG - BALKAN OPEN 2014. 
Tešanj Bosnia and Herzegovina den 14.-15. juni

Kickboxing Team Esbjerg havde Hatidza Topcibasic repræsenteret ved WAKO Balkan Open 2014 og det blev til en flot 2 plads i Letkontakt Highkick -60 kg og en 3 plads i semikontakt -60 kg.
Hatidza Topcibasic tager i august måned til Kroatien for at deltage i Summer Camp 2014 som afholdes i Combat Centar Skradin. Her skal hun prøve kræfter med en masse andre unge på hendes egen alder.
  

 

Kolding Kickboxing - German Open 2014
KOLDING KICKBOXING - GERMAN OPEN 2014. 
Wilhelmshaven den 14. juni

Kolding Kickboxing har i weekenden været af sted til stævne i Tyskland, idet 3 kæmpere drog afsted til det store Internationale stævne, German Open i Wilhelmshaven.
 
De 3 kæmpere var Pernille Matthews, Jens Brinch og Nick Kristiansen.
Pernille var første kæmper i kamp, og her mødte hun en stærk kæmper fra Holland, som hun tabte til. Pernille stillede også op i en anden klasse og her klarede hun sig bedre, og kæmpede næsten lige op, men tabte dog.
 
Jens Brinck ramte på ingen måde dagen, og tabte sin første kamp i sortbælte klassen. Derimod gik det noget bedre i farvede bælte klassen og kæmpede sig frem til en Bronzemedalje.
 
Kolding Kickboxing havde en af sine nye unge talenter med, 12 årige Nick Kristiansen, der skulle deltage i sit første Internationale stævne.
I hans egen vægtklasse -50 kg gik han hele vejen til tops og efter 4 vundne kampe, stod han med sin første Internationale guld medalje. Rigtigt flot gået. Alle 4 kampe var tætte, og der blev fightet, med gå på mod, og overblik, fra Nick’ side.
 
Nick stillede også op i klassen over sin egen, nemlig +50 kg., hvor han kæmpede sig frem til en bronze medalje.

 

Kolding Kickboxing - graduering juni 2014
KOLDING KICKBOXING - GRADUERING
Kolding den 8. juni

Katrine Venø, bestod Grønt bælte
Annette Skovsende, bestod Grønt bælte
Victor Lykkehus Nielsen, bestod Lilla bælte
Martin Haugegaard, bestod Lilla bælte
Morten Larsen, bestod Lilla bælte

                                                                                                                                   
 

 

Bestfighter 2014
LANDSHOLDET - BESTFIGHTER 2014
Italien den 5.-9. juni

Rasmus Christensen -84 kg - 3 kampe sølv.
John skov -79 kg let - vinder sin første kamp, men efterfølgende må vi trække ham med en skade.
Pernille Darvil -60 kg let - vinder sin første kamp, men taber sin anden kamp.
Oliver Sand Abrenica -74 kg let - taber sin første kamp.
Martin Thomsen -71 kg full. - taber sin første kamp.
                                                                                                                                   
 

 

Haderslev - Dacascos 2014
HADERSLEV KICKBOXING - EUROPEAN OPEN 2014. 
Hamburg den 24.-25. maj 

Haderslev Kickboxings 4 kæmpere: Anne, Marianne, Linda og klubbens træner Laila deltog den 24. maj ved Dacascos i Hamburg. 2 guld, 1 sølv og 1 bronze må siges at være et godkendt resultat. Bortset fra temperaturen i hallen, var det en super god dag med nogle gode lærerige kampe.
 

  

 

Kolding Kickboxing - European Open 2014
KOLDING KICKBOXING - EUROPEAN OPEN 2014. 
Hamburg den 24.-25. maj 

Weekenden d. 24. og 25. maj drog de 3 landsholdskæmpere, Jens Jørgen Brinck, Kasper Søeberg og Stine Søeberg, fra Kolding Kickboxing, hvor et af de store tyske Kickboxing stævner blev afholdt.
 
Dacascos – European er en af de store Internationale klassikere indenfor Kickboxing.
 
Det blev en stor succes for Kolding Kickboxing. Jens Jørgen Brinck kom hjem 1 guld og 2 sølvmedaljer. Kasper Søeberg kom hjem med sølvmedalje, selvom han som junior valgte at stille op i senior klassen.
Stine Søeberg kom hjem med 1 guld og 2 sølvmedaljer.
 
Rigtigt flot resultat af de 3 Kolding kæmpere, der ellers var oppe imod mange gode tyske kæmpere.

 

Kolding Kickboxing - Dutch Open 2014
KOLDING KICKBOXING - DUTCH OPEN 2014. 
Amsterdam den 10. maj.

Kolding Kickboxing har med sine 3 landskæmpere (Pointfightlandsholdet) repræsenteret Danmark ved Dutch Open 2014, i Amsterdam.
De 3 kæmpere var Jens Jørgen Brinck, Kasper Søeberg og Stine Søeberg.
Alle 3 kæmpere gjorde det rigtigt godt, og Jens Jørgen Brinck kom hjem med en Bronze medalje. Kasper Søeberg med en sølvmedalje. Desværre blev Stine Søeberg slået inden hun kom indenfor medalje chance.

Godt gået af de unge landsholdskæmpere fra Kolding Kickboxing.

 

Aalborg Martial Arts - DM 2014
AALBORG MARTIAL ARTS - DM 2014. 
Esbjerg den 3. maj.

Aalborg Martial Arts stillede op til DM i Kickboxing med 18 kæmpere, fordelt imellem erfarne kæmpere i fuldkontakt til nye kæmpere fra ungdomsholdet. Det blev til i alt 8 gange guld, 3 sølv, 2 bronze og syv danmarksmestre i deres respektive vægtklasser. Vi er stolte over vores kanon stærke kæmpere og de trænere der deltog som coaches, deriblandt Delwar Mizori.

AMA takker Kickboxing Team Esbjerg og DKF for et godt og solidt stævne!

 

Nyborg Karate Klub - DM 2014
NYBORG KARATE KLUB - DM 2014. 
Esbjerg den 3. maj.

Nyborg Karate Klub stilledei år op med 15 kæmpere til dette års DM i Esbjerg.
Det blev i alt til 8 Danmarksmesterskaber, 9 sølv og 4 bronzemedaljer.

Jimmy Huynh blev kåret som bedste cadet.
Rune Philipsen blev kåret som bedste Semi kontakt.
 

Tak til DKF og Kickboxing Team Esbjerg for et super stævne.


 

Team Esbjerg - DM 2014
KICKBOXING TEAM ESBJERG  - DM 2014. 
Esbjerg den 3. maj.

Klubben kunne trods 10 afbud op til stævnet stille med 20 kæmper og stærkt repræsenteret af de helt små fra juniorholdet som for første gang skulle opleve et stævne af større karakter hvor de indtil nu har haft kampe til de små DAMA turneringer.
 
Klubbens mål at nå 6 guld blev desværre ikke indfriet men 3 guld - 11 sølv - 6 bronze må siges at være et godkendt resultat.
 
Derudover blev Noah Hørluck kåret som stævnets bedste mini fighter - super flot.
 
Kickboxing Team Esbjerg siger tak for den ære det var at afholde DM i DKF regi.
 
 

 

Zen-To - DM 2014
ZEN-TO - DM 2014. 
Esbjerg den 3. maj.

Zen-To var en tur i Esbjerg til DM. Vi havde 7 kæmpere med, 2 i full og 5 i let.
Det blev til 4 guld, 1 sølv og 1 bronze.

 

Chin-gu DM 2014-3
Chin-gu DM 2014-2
CHIN-GU - DM 2014. 
Esbjerg den 3. maj.

SUPER FLOTTE RESULTATER TIL CHIN-GU KICKBOXING.

Kickboxingklubben Chin-Gu stillede i weekenden op med et solidt hold kæmpere og dommere til DM i Kickboxing den 3. maj  i Esbjerg som blev afholdt af DKF i samarbejde med Esbjerg Kickboxing.
CHIN-GU stillede op med fem kæmpere til DM. Ismail El Moro - 37 kg i light contact og light contact lowkick (2x guld og beste cadet fighter), Marc Timonthy - 42 kg light contact og light contact lowkick(2x guld) og Rune Jensen - 56 kg light contact og light contact lowkick (2x guld) , der alle er børn, og Peshwar Mizori - 67 kg full contact( guld) og Esben Damhus Kristensen ( - 71 kg full contact bronze), som  repræsenterede Chin-Gu ved årets kickboxing DM. I alt sikrede de fem kæmpere sig syv guldmedaljer og én bronze med tilbage til klubben i Sydhavnen, mens Ismail El Moro blev kåret til stævnets bedste cadet fighter, og klubbens anden kæmper, Nickolaj Vinogradov Christensen, blev kåret til hele årets fighter.
Alt i alt var det en super weekend for Chin-Gu, og klubben er utrolig stolte over at have  dygtige kæmpere, der repræsenterer klubben. Kæmpe ros til CHIN-GU trænere team og dommere for deres kanon indsats.
STORT TAK TIL DKF OG ESBJERG KICKBOXING KLUB for en super god DM.

 

Haderslev - DM 2014
HADERSLEV KICKBOXING - DM 2014. 
Esbjerg den 3. maj.

Haderslev stillede til start med over 50 % af klubbens elever, stærkt repræsenteret i pigeklasserne; Anna, Lisa, Petrea, Marianne, Betina, Line, Emily, Pernille og Laila. Kasper og Thomas. 5 DM titler blev hevet hjem, 8 sølv, 6 bronze og et stk. ”Årets dommer” som velfortjent gik til Pernille Højland. Emily tog guld i både semi og let m. lowkick, derudover står Betina, Line og Laila som regerende Danske Mestre 2014 i hver deres klasser. Flot kæmpet alle sammen, og tak for en fin dag Kickboxing Team Esbjerg.

 

FIGHTERS. DM 2014

FIGHTERS - DM2014.
Lørdag den 3. maj, Esbjerg.

Det blev til 14 Danske mesterskaber til FIGHTERS. Klubben stillede med 20 kæmpere ved dette års DM.

 

Kolding kung fu & kickboxing har den 29. april skiftet navn.

FIGHTERS


 

Zen-to - Angelholm 1
Zen-to - Angelholm 2
ZEN-TO - ANGELHOLM
Angelholm den 19. april.

Zen-To var en tur i Angelholm (Sverige) d.19 april. Vi havde Abdel Jalil med i -81 kg full, det var Abdel´s første kamp, som han vandt 3-0 i overbevisende stil, han havde sin modstander i gulvet i første og anden omgang. Et super godt stævne, som altid fra deres side. 52 kampe i full og kick light. 


 

Semikontakt - Eberswalde
POINTFIGHT LANDSHOLDET - AUSTRIAN CLASSIC 2014.
Innsbruck den 10. april


Den 10/4 deltog Pointfight landsholdet ved Kasper Søberg og Jens Brinck i Austrian Classic i Innsbruck.  Austrian Classic har udviklet sig til Europas næststørste turnering med ca. 1800 deltagere, og er en turnering med et utroligt højt niveau. Både Jens og Kasper havde ikke ligefrem held i lodtrækningen idet begge løb direkte ind i landsholdsfolk/medaljetagere fra EM, men begge gjorde det glimrende og fik en masse erfaring og inspiration med hjem ..... dog ingen medaljer denne gang.
 

 

LKB - match cup
LYNGBY KICKBOXING - MATCH CUP (- 18)
Lyngby den 5. april.

For første gang i lang tid blev der afholdt stævne for kæmpere under 18. Matchcup -18 blev afholdt i Lyngby Kickboxing og var klubbens anden matchcup.

Der var 7 klubber, som havde tilmeldt sig stævnet. Ud af de 8 klubber blev der 20 kampe, men der var desværre nogle kæmpere som blev syge. Alligevel lykkedes, at stable 19 kampe på benene.
Tilmeldelsen i discipliner, vægtklasser og alder var meget spredt, hvilket gjorde arbejdet med matchning til en udfordring. Der var 2 klubber som tilmeldte sig efter deadline og nogle klubber skulle jages for at få deres kæmpere tilmeldt. Lyngby Kickboxing fik alle samlet i sidste øjeblik og der var ingen klager.
Alle klubber fik indvejet sine kæmpere til tiden. En del kæmpere fik lavet deres kampbog på dagen af kamplægen fra Zento. En enkelt kæmper var uden for vægt, men kampen blev udført alligevel og uden klager.

Der var en god stemning på dagen og kampene forløb i god stil. Da det var en matchcup for kæmpere under 18, blev der set hårdt på kontakten. Dommerne måtte en gang imellem slå ned på hårdheden, men det var ikke værre end at kæmperne gik fra ringen uden skader.

Der var mange tilmeldte piger og drenge og derfor var der 2 fighterpokaler på dagen. Fighterpokalen til pigerne gik til Alberte Jørgensen fra Jyllinge. Fighterpokalen til drengene gik til Kasper Nielsen fra Aalborg. Stort tillykke til de to kickboxere. 

Lyngby Kickboxing vil gerne sige tak til alle klubber som havde tilmeldt sig og som deltog. Der var langt flere kampe end forventet og det er fedt at se. Lyngby Kickboxing gentager successen allerede i år og forhåbentlig kommer der lige så mange kampe.

Læs mere: www.lyngbykickboxing.dk/node/2314
 

 

Aalborg Martial Arts - Match Cup
AALBORG MARTIAL ARTS - MATCH CUP (- 18)
Lyngby den 5. april.

Aalborg Martial Arts junior hold tog den lange tur helt til København, hvor de deltog i match cup. Et godt stævne der endte med 4 x guld, 5 x sølv og 1 fighter pokal, der stolt kan bringes tilbage til klubben. Super godt gået til alle AMA's junior fightere.

 

Aalborg Martial Arts - DO 2014
AALBORG MARTIAL ARTS - DANISH OPEN 2014. 
Aalborg den 22. marts.

I år havde Aalborg Martial Arts 18 kæmpere afsted til Danish Open. Det blev i alt til 4 guld, 14 sølv og 3 bronze.

Mohammed Haoui fik guld i -37. Mohammed al-Khammash fik sølv i -37. Wael Khaskieyh fik sølv i -47. Ahmad Dababech fik guld -47. Mohammed Sinounou fik sølv i -52. Hussein el-Mahmoud fik bronze i -52. Christina Hundrup fik sølv i -55. Luqman Zazi fik sølv i -57. Osman Bulut fik guld i -57.

Arbin Sheji fik sølv i let kontakt -63 med og uden lowkick. Kristoffer Larsen fik bronze i let kontakt -69 og Søren Bugge fik bronze i let kontakt -69 og i lowkick fik han sølv. I letkontakt -74 fik Patrick Madsen sølv. I letkontakt -89 med og uden low kick fik Radoslaw Koteras sølv.

Kasper Falck fik sølv i fuld kontakt -67 efter en hård finalekamp mod sidste års VM bronze vinder. Martin Thomsen fik sølv i fuldkontakt -71. Holdkammeraterne Dennis Nielsen og Bjarke Villasen boksede en rigtig flot kamp i fuldkontakt -75 med lowkick, hvor Bjarke fik guld og Dennis Sølv.

 

LKB - Danish Open 2014
LYNGBY KICKBOXING - DANISH OPEN 2014. 
Aalborg den 22. marts.

 

Haderslev - Danish Open 2014
HADERSLEV KICKBOXING - DANISH OPEN 2014. 
Aalborg den 22. marts.

Haderslev Kickboxing stillede ved dette års Danish Open med 3 kampklare kickboxere, 1 coach og 2 dommere ved Danish Open i Aalborg. Betina og Michael tog guld, mens Thomas tog bronze til sit blot andet stævne. Godt kæmpet kickboxere, og tak Aalborg Martial Arts  for et godt stævne

Læs mere: www.aos.dk/node/90941

 

Danish open 2014.Kolding kung fu & kickboxing
KOLDING KUNG FU & KICKBOXING - DANISH OPEN 2014. 
Aalborg den 22. marts.

Lasse vinder +91 kg i både high- og lowkick, Daniels modstander trak sig desværre kort før kampen og han vinder dermed -89 kg uden kamp, Rasmus vinder klassen -52 kg, Johan vinder highkick -74 kg og får sølv i lowkick, Maria vinder i -60 kg, Egzon er dagens og måske stævnets største vinder med guld i High- og lowkick samt semi -63 kg. Dennis, Kastriot, Sune og Andreas gør det alle godt men taber deres første kamp.

 Chin-Gu - Danish Open 2014
CHIN-GU - DANISH OPEN 2014
Aalborg den 22. marts.


Masser af guld til Chin-Gu

Der blev velfortjent hevet masser af guld hjem, da kickboxingklubben Chin-Gu krydsede landet for at stille op med fire kæmpere til det store stævne Danish Open i Aalborg lørdag den 22. marts. Det blev til ikke ringere end fire guldpokaler, en Bedste Fighter titel, samt en sølvmedalje, da kickboxingklubbens kæmpere beviste deres værd i ringen med cirka 100 andre kæmpere til stævnet fra både Tyskland, Sverige og Danmark.

Nickolaj Christensen stillede op i både full contact og light contact, hvor han i hver kategori kæmpede to kampe, og vandt suverænt i dem begge. Også Peshwar Mizori kæmpede to kampe i full contact, og her sikrede han sig ikke kun guldet, men også titlen som Bedste Fighter blandt hele stævnets full contact kategori.

Younes Sadi vandt også guld i K-1 Rules, mens Malene Feldt kæmpede sig flot til en anden plads i light contact.

Udover de utrolig dygtige kæmpere, stillede Chin-Gu også op med to dommere til stævnet, samt tre trænere – alt i alt repræsenterede hele teamet både klubben og lokalområdet, og endnu engang formåede de alle at leve super flot op til forventningerne.

 Team Esbjerg - Danish open 2014
KICKBOXING TEAM ESBJERG - DANISH OPEN 2014
Aalborg den 22. marts.


Charlie Christiansen kæmpede en fin første kamp i let low kick -74 kg med gode teknikker men måtte se sig slået med få point til forskel.

 
Rasmus Frandsen kæmpede henholdsvis let high kick i -69 og -63 kg hvor han taber begge første kampe dels til en flyvende kæmper i -63kg og ellers i en tæt kamp i -69kg hvor han førte det meste af kampen.

 
Hatidza Topcibasic vinder sin første kamp i let high kick i -60kg men taber finalen i en uafgjort kamp ved dommer afgørelse. I let low kick -60kg taber hun finalen som hun førte stort på point ved en disq, for at træde udenfor ringen flere gange.

 
Katrine Pedersen fik desværre ingen kamp denne gang da hendes modstander træk sig dagen før indvejningen.

 
En god dag som altid men bestemt en masse at arbejde videre med i træningslokalet.

 
Vi ser frem til et godt DM 2014 i Esbjerg

 Team Esbjerg - Skotland
KICKBOXING TEAM ESBJERG - COLOSSEUM
Dundee - Skotland 8
. marts.

Daniel Laursen deltog ved TNT Dundee´s event Colosseum hvor han skulle have sin fuldkontakt debut kamp mod Calum Cavanagh en ung kickboxer på 18 år som en af klubbens tidligere kæmper Niklas Lehmann havde haft kamp mod for 2 år siden. 

 
Lært af erfaringen fra sidste gang skulle Daniel Laursen satse på at slå hans modstander ud da det ville blive svært at vinde på point nu hvor kampen var på udebane.

 
Daniel Laursen kom desværre aldrig rigtig ind i kampen og måtte se sig slået på TKO i 3 runde efter at energien var brugt.

 
Men en god oplevelse og som billedet viser er der plads til et smil for modstanderen

 


Kolding Kickboxing - 2

Kolding Kickboxing - 1
KOLDING KICKBOXING - BATTLE OF NORTH 2014.
8. marts i Lübeck

Pernille Matthews og Jens Brinck tog d. 8/3-2014 til Battle of North, som blev afholdt for allerførste gang nede i Lübeck.
 
Afrejsen startede kl. 04.50 fra Kolding og vi ankom i god tid nede i Lübeck ca. 07.50, hvor vi blev mødt af Mecut (arrangøren), som pænt hilste og bød os velkommen. Vi blev vejet ind og klarede begge vægten; Jens Brinck -85kg og Pernille Matthews +60kg.
 
Jens Kæmpede i 3 puljer -85kg sort bælte, Grand Champion (åben vægtklasse) og -85kg farvede bælteklasse (op til brunt).
Pernille kæmpede i 1 pulje kvinder +18år +60kg med alle bælter tilladt.
 
Første kæmper i aktion var Jens Brinck, som skulle kæmpe i sort bælte klassen først. Han var uheldig med lodtrækningen og møder en fra det Ungarske Kiraly team. Jens kæmpede en brav kamp og taber sin første kamp 5-6. Kiraly kæmperen vinder 9-2 over sin modstander i semifinalen og 5-2 over Rene Perz i finalen.
 
Så skulle Jens kæmpe Grand Champion og igen er Jens uheldig med lodtrækningen og skal kæmpe imod den 5 dobbelte verdensmester Laszlo Gombos!!! Jens var ude af stand til at gøre andet, end at forsøge sig med alt hvad han havde, men intet virkede. Jens taber 0-15, selvom den burde være endt 1-13;) Efter kampen var Jens både fysisk og mentalt udmattet, da det var første gang, han stod over for en, som han ikke var i stand til at gøre noget imod. Ydermere fik Jens et jumping backkick lige i soloplexus, som var lige ved at få ham i knæene.
 
Endnu engang var det Jens’ tur. Denne gang i farvede bælteklasse, hvor Jens til at starte med var seated til finalen, men de havde overset en tilmeldingsblanket, så Jens starter i semifinalen, hvor han igen igen skal kæmpe imod en fra Kiraly. Jens var meget udmattet, da han trådte ind i ringen pga. Gombos’ backkick, men fast besluttet på at give den alt hvad han havde. Da hans modstander trådte ind i ringen opdagede Jens, at det var den samme, som han havde sin første kamp imod, hvor han tabte 5-6. Kampen gik i gang og inden længe førte Kiraly kæmperen, men det skulle ikke stoppe Jens, der netop var kommet i ”Zonen” (det sted hvor man kan yde 110% af sit maximale og det eneste man registrerer er ens modstander foran en). Jens kæmpede en meget tæt kamp, som i sidste ende endte med, at Jens vandt 5-3, og det var først, da Jens’ arm blev rakt i vejret, at han registrerede, at han havde vundet. I finalen skulle Jens kæmpe imod en Tysk kæmper, der var et stykke lavere, end ham selv, så Jens brugte sin bevægelse, og sine lange arme til at lange nogle hurtige, hårde backfist af på sin modstander. Da tiden var omme havde Jens vundet 9-4.
 
Så var det endelig Pernilles tur. Hun havde længe gået og ventet på, hvornår det blev hendes tur, og da vi havde svært ved at finde ud af det, kom det meget pludseligt, da hun skulle i ringen.
Først stod der en meget lille tysker foran hende, som vi havde spottet under hendes opvarmning og vi kom hurtigt til en konklusion, at Pernille skulle bruge sine lange arme og ben til at komme først med. Men dommeren kom hen og sagde, at der var kommet en ny i puljen og hende skulle Pernille kæmpe imod i stedet. Hendes nye modstander var fra en stærk tysk klub og hun var en meget erfaren kæmper.
Pernille lagde godt ud og førte 3-1, men Pernilles rytme forsvandt og Tyskeren fik overtaget ved at komme hurtigt frem med blitzen. Dette fortsatte og Pernille kunne ikke få det vendt igen. Pernille taber 4-5.
 

 

 

Kolding Kickboxing - Irish Open 2014
KOLDING KICKBOXING - IRISH OPEN 2014.
28. februar - 2. marts.

·        Jens Brinck stillede op i 2 klasser, pointfight Advanced Blackbelt -89 kg, og pointfight -84 kg.
I -84 kg. gik Jens videre, da hans modstander fra Chicago ikke ønskede at kæmpe. I næste kamp mødte Jens en Irer, som han desværre tabte til. 
I -89 kg. tabte jens den første kamp, men havde dog fundet noget mere rytme i kampen end i første kamp. 

·         Ida Ballegaard stillede også op i 2 klasser.
Nemlig i Pointfight Advanced Blackbelt- 55 kg, og Pointfight -60 kg
I -55kg. tabte Ida den første kamp til en Italiener.
I anden kamp mødte Ida en pige fra Norge og kæmpede lige op, så kampen skulle i forlænget. Her tabte Ida desværre 8-6.

·         Pernille Matthews stillede op i Pointfight i -70 kg. Og letkontakt -70 kg.
I pointfight -70 kg. skulle Pernille møde en tysker og Pernille vandt 13-4 i  næste kamp skulle Pernille møde en Irer som hun tabte til

I letkontakt mødte Pernille en kæmper fra Norge som hun tabte til. 

·         Jan Larsen stillede op i pointfight -70 kg. Veteran -74 kg og letkontakt -70 kg.

I pointfight veteran -70 kg. Tabte Jan til en italiener i første kamp.

I pointfight -70 kg. hvor han vandt den første kamp. I anden kamp tabte Jan knebet med 5-4.

I letkontakt -70 kg. Tabte Jan med dommerstemmerne 2-1 efter en lige kamp. 

·         Stine Søeberg stillede op i Poinfight advanced blackbelt klassen i -65kg. Og -70kg.
I første kamp -70kg. Tabte Stine til en kæmper fra Liechtenstein.
I -65kg. klassen Advanced blackbelt mødte Stine en kæmper fra England, som hun besejrede.
I næste kamp tabte hun til en tysker. Men en god indsats fra Stine.

·         Kasper Søeberg stillede op i Advanced blackbelt i older cadet, i henholdsvis -57 kg, og -63 kg.
I -63 kg. Mødte Kasper en Irer som han besejrede 4-2. Næste kamp stod mod en Englænder, som Kasper besejrerede 9-6. I 3. kamp tabte Kasper til en tysk kæmper
I -57 kg. Mødte Kasper en ret dygtig Englænder, som han tabte til.

·         Victor Lykkehus var med for første gang, og stillede op i younger cadet pointfight, -42kg, og -47kg.
Victor er ikke nem at ryste og gik ufortrødent til kamp.
Han tabte dog begge sine kampe.

·         Henrik Fyhn stillede op i pointfight veteran -74 kg.

Henrik tabte i første kamp.


 

Nyborg Karate Klub
NYBORG KARATE KLUB - IRISH OPEN 2014.
28. februar - 2. marts.

Nyborg Karate Klub havde 5 kæmper og 2 træner med til Irish Open.

Lørdagens letkontakt, var der 3 kæmper der skulle i aktion.                                                                               

 

Rune Philipsen tabte hans første kamp i -70 til en englænder der senere vandt guld.

Simon Svitzer vandt hans første kamp 3-0 i -70, men tabte den næste.

Jonas Madsen vandt også hans først kamp, men tabte den efterfølgende kamp til en lidt hurtigere englænder.

Søndagens kampe stod på Pointfighting.

Asoth Veerasingham Vandt 2 kampe i -80 men tabte, en tæt semifinale og kunne dermed tage Bronze med hjem.
Rune Philipsen vandt ligeledes 2 kampe i -70 men tabte også semifinalen med 1 point så endnu en bronze medalje til klubben.

Jimmy Huynh stilte op i sortbælteklassen  -52 og i -47. Jimmy vandt, sin første kamp.

Han tabte dog den efterfølgende til en mere rutineret englænder.

 

Zen-To - Irish Open 2014
ZEN-TO - IRISH OPEN 2014.
28. februar - 2. marts.

Irish Open 2014. Zen-To havde 2 kæmper med, Louise Storgaard -55kg let havde 3 kampe, hun tabte semifinalen til en fra Norge, som senere fik guld, så bronze til Louise. Sophie Ytte -56kg full tabte sin første kamp til en fra Norge. 

 


I.O.2014.1
KOLDING KUNG FU & KICKBOXING - IRISH OPEN 2014.
28. februar - 2. marts.


Daniel Svop vinder for andet år i træk Irish open i fuldkontakt -86 kg.


Lasse Jensen gør en fantastisk indsats men taber med mindste margen 2-1 imod en polak. i +91 kg. Daniel Svop vinder finalen over en nordmand i overbevisende stil i -86 kg. Stor weekend for alle.

 

Semikontakt - Eberswalde
POINTFIGHT LANDSHOLDET - EBERPOKAL TURNERING 2014.
Eberswalde den 28. februar


Den 23/2 deltog Pointfight landsholdet ved Kasper Søberg, Stine Søberg og Jimmy Hyunh i den årlige Eberpokal turnering.  Turneringen som er en WAKO international turnering havde denne gang rekord tilmelding med omkring 300 deltagere hvoraf flere stillede op i både pointfight og let kontakt. Det gik rigtigt godt ide Kasper kom hjem med en guld og en sølv, Stine med en sølv og en bronze og Jimmi med en bronze. 

 

LKB - Dama Cup
LYNGBY KICKBOXING - DAMA CUP
22. februar i Esbjerg

Fire juniorkæmpere fra Lyngby Kickboxing deltog i Dama Cup i Esbjerg lørdag d. 22. februar i letkontakt highkick. Christine Duedahl-Olesen leverede en utrolig flot debutkamp og fik en sølvmedalje. Anna Fabricius Hansen mødte en meget erfaren kæmper og med Anna´s debut leverede hun en utrolig flot kamp og kunne gå fra stævnet med en bronze medalje. Amalie Kuno Schnell havde sin 2. kamp og mødte en meget rutineret kæmper. Amalie viste et stort overblik og højt teknisk niveau, og kunne gå derfra med guldet. Jonathan Hvitamar Rystrøm mødte også en erfaren kæmper, som desværre ikke overholdt let kontakt, og derfor blev diskvalificeret. Jonathan leverede utrolig flotte teknikker ind til da og gik frem i hele kampen til trods for den alt for hårde kontakt. Jonathan fik en velfortjent sølvmedalje. Lyngby Kickboxings juniortrænere er utrolig stolte over indsatsen og ser en lysende fremtid for juniorholdet.

Tak til Kickboxing Team Esbjerg for et godt og velarrangeret stævne og ikke mindst til Daniel Laursen for at slå ned på kontakten, således at alle børn fik en god oplevelse.

 

 

Aalborg Martial Arts - DAMA cup 2014
AALBORG MARTIAL ARTS - DAMA CUP
22. februar i Esbjerg

Aalborg Martial Arts tog med 9 kæmpere til DAMA cup Esbjerg. 
I Junior let kontakt med high kick stillede Amalie Tobar, Lugman Zazi, Wael Khaskieyh, Ahmad Dababech, Mohammed Hauoi og Hussien el Mahmoud op.
Amalie kom direkte i finalen, hvor hun vandt over Christine Olsen. Lugman vandt sin første kamp og kom i finalen, men hans modstander trak sig. Mohammed og  
Ahmed var i samme vægtklasse, hvor Mohammed taber sin første kamp og Ahmed vinder to kampe inkl. finalen. Wael og Hussien var i samme vægtklasse. Wael taber sin første kamp og Hussien taber finalen.
I voksen rækken stillede Patrick Madsen og Mantas Cereponis op i - 74 kg. Patrick blev desværre disket i første kamp, hvorimod Mantas vandt sin første kamp og tabte den anden. Kasper Falck kæmpede i -69, hvor han blev disket efter et uheldigt spark til ryggen.
Kæmperne sparkede sig vej til 3 guld, 2 sølv og én bronzemedalje. 
 

 

Haderslev kickboxing.22.02.2014 HADERSLEV KICKBOXING - BAE GERMAN OPEN. 
22. januar, Bramsche.

To nye kæmpere skulle debutere her; Begge kæmpere Marianne Jensen og Thomas Jahns tog sølv i deres kategorier. Kasper Pedersen tog bronze i sin kategori. Efter nogle fantastisk flotte kampe. Både Michael Andersen og Mustafa Haseze vandt deres indledende runder, og repræsenterede klubben på bedste vis. Laila Brummer tog sølv i – 68 kg. klassen og endte i finalen i +68 kg. Hvor hun tog sejren tilbage fra sin modstander fra -68 kg. Klassen. Finale kampen blev af misforståede omstændigheder aldrig afviklet – til gengæld røg Marianne med sine 58 kg. Ind i +68 kg. Klassen og fik en fin kamp. Drengenes klasser var store og der stillede flere top rutinerede (trænere) til start. Tak for en spændende dag kickboxere.

 

31.01.2014.Årets Idrætsnavn MIKKEL MØLLER - ÅRETS IDRÆTSNAVN 2013 I KOLDING.
Fredag den 31. januar.

Mikkel Møller, Kolding kung fu & kickboxing modtog i forbindelse med Fritidsfesten titlen som Årets Idrætsnavn 2013 i Kolding kommune.

 

25.01.2014.BigBang.Zento BIG  BANG - ZENTO.
25. januar, Sverige. 

Zen-To har været en tur over sundet, til stævne i Angelholm i Sverige. (Big Bang)
Vi havde 4 kæmper med. Louise Storgaard -60 kg let, som vandt efter første omgang da den svenske pige gav op, Louise bliv også bedste kvindlige fighter.
Mathias Stephemsen -74 kg let, vandt sin kamp. John Skov -84 kg let og Rasmus Christensen -84 kg let tabte begge deres kampe.
Alt i alt et rigtig godt stævne med 25 kampe.


2013
 
 

DAMA.Haderslev DAMA CUP - HADERSLEV KICKBOXING.
30. november. 

Haderslev Kickboxing deltog d. 30. nov. ved DAMA Jule-cup i Horsens. Klubben stillede med 6 kæmpere til start i kategorien letkontakt og en i let med lowkick. Betina og Nanna tog begge guld efter nogle flotte kampe, hvor de udviste stort overblik og god bevægelse. Helle kæmpede sin blot anden kamp og fik sølv, mens Michael ligeledes tog sølv efter nogle spændende og tætte kampe. Mustafa skulle debutere i ”ringen” som kickboxer, og vandt sin første kamp. Desværre blev han efterfølgende disket for brug af en ikke tilladt teknik og for hård kontakt grad. Kasper tabte sin indledende kamp, og røg ud i kampen om bronze.

 

Chin-gu.Scandinavian open 2013 SCANDINAVIAN OPEN 2013 - CHIN-GU.
11-13. oktober. 
Kickboxingklubben Chin-Gu Full Contact sendte to dygtige kæmpere sammen med en træner og dommer fra klubben til Scandinavian Open i Oslo den 12.-13. oktober. Nickolaj Vinogradov Christensen på 21 år stillede op i -71 kg Full Contact, mens 18-årige Younes Sadi stillede op i K-1 Rules -71 kg.
Lørdag den 12. oktober forløb de indledende kampe i de store vægtklasser ved den skandinaviske turnering, mens finalerne blev afholdt søndag den 13. oktober. Younes røg desværre ud efter en hård K-1 Rules kamp, og fik en flot 3. plads. Nickolaj vandt sin kamp om lørdagen, og røg videre til finalen søndag. Her vandt han suverænt sin kamp, og kan dermed kalde sig skandinavisk mester som den eneste fra hele det danske team. Desuden blev Nickolaj også kåret til bedste mandlige kæmper ved hele turneringen!
Chin-Gu Full Contact er super stolte over at have så dygtige repræsentanter ved internationale stævner, og klubben er meget stolt over de to unge kæmpere.

 

DKF logo,1 SCANDINAVIAN OPEN 2013 - BISPEBJERG KICKBOXING.
11-13. oktober. 

Kæmpere fra hele Europa var ankommet for at deltage i denne turnering. Scandinavian Open havde i år over 300 tilmeldte kæmpere fordelt over de forskellige discipliner fra bl.a. Danmark, Sverige, Italien, Norge, Østrig, Polen og Finland.
Chef træner, Kenneth Andersen, er meget tilfreds med Scandinavian Open, dens niveau og det udbytte han får med hjem af erfaring til sine kæmpere. Så de vil helt klart se Bispebjerg Kickboxing Klub i år 2014 i Oslo! 
BKK referat - Scandinavian Open 2013 (86 kb)

 

chin-gu.NO2013 NORDIC OPEN 2013 - CHIN-GU.
Lørdag den 28. september.
Chin-Gu Full Contact åbnede i samarbejde med Dansk Kickboxing Forbund op for den årlige og kendte kickboxing turnering, Nordic Open med kæmpere fra lande som Danmark, Sverige, Norge, og sågar Østrig.
Chin-Gu Full Contact stillede op med tre kæmpere. Nickolaj Vinogradov Christensen, 21 år, stillede op i kategorien -67kg Full Contact, hvor han overlegent vandt hele kategorien. Younes Sadi, 18 år, vandt stærkt sin første kamp i kategorien -71kg K-1 Rules, og røg videre til finalen, hvor han desværre var nødt til at trække sig pga. skade. Til sidst, men ikke mindst, vandt klubbens yngste kæmper ved dette stævne, Rune Jensen, 13 år, ikke bare én, men to gange første plads i henholdsvis Light Contact og K-1 Rules.
Nickolaj Christensen blev desuden kåret som stævnets bestfigter i full contact.

 

Chin-gu.DM2013

DM 2013 - CHIN-GU.
Lørdag den 11 maj.

 

Især på undgomsfronten er klubben ved at træne et stærkt hold op – seks ud af de ni kæmpere var således i alderen 13 til 16 år og alle drengene gjorde det godt i light contact til det store stævne. Rune Jensen vandt sin kamp flot og blev dermed Danmarks mester, mens både Yassin Elmoro og Kujtim Rushiti kæmpede sig til en anden plads. Klubbens tre andre unge kæmpere, Melik Kizilkaya, Ayoub Elmoro og Firat Yildiz kæmpede i to kategorier og fik hver hevet 2x tredje plads medaljer med hjem til klubben.

Klubbens høje kæmper, Haver Mohammad, fik også en tredje plads, mens Christian Brauner meget velfortjent og flot blev Danmarks mester i full contact -81 kg.

Endnu en Danmarks mester hos Chin-Gu, er det unge talent Younes Sadi, som vandt i -71 kg i K-1 Rulles.

Udover et stærkt hold kæmpere, havde klubben en stærk træner team Per Jensen, Eyastein Hermansen, Kennie Larsen, Søren Jørgensen ,Formand og Cheftræner Bayram Korkmaz med i ringhjørnet og Ayoub Saidi med som dygtig dommer.

Alt i alt var det et meget flot DM for Chin-Gu, som altså fik tre guld-, to sølv- og seks bronzemedaljer med hjem.

 

 

Haderslev.DM2013

DM 2013 - HADERSLEV KICKBOXING.
Lørdag den 11 maj.

 

 

Haderslev Kickboxing deltog d. 11. maj ved De Danske Mesterskaber i Birkerød.

Det blev samlet set til 2 guld, 9 sølv og 3 bronze. Alle kæmperne ydede en flot indsats, og flere af kampene var meget tætte.

Tak til Kickboxing Academi og Jyllinge Kickboxing for et flot arrangeret og gennemført stævne.

 

 

DM2013.kolding kickboxing DM 2013 - KOLDING KICKBOXING.
Lørdag den 11 maj.
 
Kolding Kickboxing deltog i weekenden ved det danske mesterskab i kickboxing i Birkerød, med 12 kæmpere.
og det blev til 7. Guld 3.Sølv 4. Bronze.
Martin Gamst, ida Ballegaard,Kasper Søeberg,Jens brinck,christoffer Andersen,Stine Søeberg fik alle guld
Heine Nielsen , Jan larsen, Henrik Fyhn fik sølv.
Nick Kristiansen, Jan Larsen ,Rune schulz, Oliver Abrenica. Måtte nøges med Bronze.Især Oliver var dybt skuffet efter en noget tvivlsom diskvalifikation for for hård kontakt, her er der helt sikkert noget der skal tages op i dommerudvalget.
I holdkampen stillede klubben et stærkt hold og blev dansk mester, her slog de Nyborg Kickboxing med hele 25-14. holdet bestod af Ida Ballegaard, Jens Brinck, Christoffer Andersen og Henrik Fyhn.
Stine Søeberg har i den senere tid udviklet sig enormt, og dette kunne tydeligt ses, hun blev kåret til stævnets bedste kvindelige pointfighter. Stort tak til Michael kruse som var med som Coach . og tak for den super støtte og opbakning der var fra de mange tilrejsende forældre og tilskuer.

 

 

Esbjerg.DM2013

DM 2013 - KICKBOXING TEAM ESBJERG.
Lørdag den 11 maj.

 

 

Endnu et DM er gennemført denne gang med 9 kæmper fra Kickboxing Team Esbjerg som viste god vilje.

 
2 Guld - 4 Sølv - 6 Bronze må siges at være en fin høst at få med hjem til klubben og vi ser allerede frem til næste år.

 
Tak til Jyllinge Kickboxing & Kickboxing Academi for et godt stævne.

 

DM 2013.Lyngby

DM 2013 - LYNGBY KICKBOXING.
Lørdag den 11 maj.

Lyngby Kickboxing deltog til et velarrangeret DM i Birkerød med hele fem kæmpere, og gik hjem med to guldmedaljer, to sølvmedaljer og en titel - et flot resultat for klubben som gennem hele sæsonen har trænet målrettet mod endnu mere stævneerfaring. Morten Mouritzen vandt hele tre kampe i afslappende stil og med en god bevægelse og vandt guld i letkontakt. Mikkel Henriksen vandt begge sine kampe på en klar pointføring i letkontakt med lowkick. Richie Marquez vandt første kamp i fuld kontakt, og mødte i finalen en modstander som lige havde knocket sin modstander i forrige kamp. En flot kamp, som Richie desværre tabte, og fik sølv. Steffen Jungsled gik direkte i finalen, og var foran på points de to første omgange og var offensiv, men blev slået i sidste omgang og fik sølv. Mathias Ramskov stillede også op i let kontakt og havde en flot kamp med god bevægelse, men tabte desværre. Klubben fik desuden en titel med hjem, da Peter Lyhne Petersen blev udnævnt til årets dommer.
DM 2013 har været det hidtil største DM stævne, og i Lyngby Kickboxing glædes vi over denne udvikling som gavner sporten. Stævnet bød også på en del juniorkampe, som vi glæder os til at deltage i næste år.

 

DM2013.hold

DM 2013 - KOLDING KUNG FU & KICKBOXING.
Lørdag den 11 maj.
Det blev til ikke færre end 21 guldmedaljer til Kolding kung fu & kickboxing ved dette års DM.
Derudover høstede klubben prisen for årets mandlige kæmper i Danmark 2013 (Thomas Jensen), stævnets bedste yngre kadet kæmper (Rasmus Simonsen), stævnets bedste semikontakt kæmper (Mikkel Møller) og stævnets bedste letkontakt kæmper (Thomas Jensen).

 

Chin-gu.Germany Open 2013

GERMANY CUP - CHIN-GU.
Lørdag den 13. april.

Chin-Gu havde otte kæmpere med til det store stævne. Chin-Gu's fire yngste kæmpere røg i samme pulje i light contact, og skulle derfor kæmpe mod hinanden. Rune Jensen kæmpede først mod en tysker, hvor han vandt kampen, og derefter mødte han klubkammeraten Firat Yildiz i finalen. Rune vandt 1. pladsen, Firat kæmpede sig flot til 2. pladsen, mens Yassin Ahmed og Melik Kizilkaya begge fik en flot 3. plads.

Kujtim Rusiti kæmpede sin første kamp nogensinde, også i light contact, i en vægtklasse med 12 kæmpere. Han kæmpede utrolig flot, men tabte desværre kampen til en teknisk dygtig modstander. Hebat Al-Nasser kæmpede i alt tre flotte kampe, og kom hjem med en flot 3. plads.

Nickolaj Christensen var tilmeldt i full contact, men da der var ingen kæmpere i -75 kg full contact, blev han rykket til light contact. Her kæmpede han tre kampe, og strøg direkte til tops til en velfortjent 1. plads.

Klubbens sidste kæmper var 17-årige Sabrina Olsen, der fortjent vandt en hård, men god full contact kamp mod en erfaren 26-årig tysker.

Dermed fik Chin-Gu syv pokaler med hjem. Klubben og trænerteamet er meget stolte over den flotte præsentation i udlandet hos de unge talenter!

 

 

Kickboxing Team Esbjerg.13.04.13

RISING STARS BEGINNERS - KICKBOXING TEAM ESBJERG.
Lørdag den 13. april.

Kickboxing Team Esbjerg deltog den 13.04.2013 ved Meang-Ho / Rising Stars Beginner Event in Muay Thai & Kickboxing i Ringsted.
Nikki Sällberg skulle møde en tysk kæmper ved navn Tarek Baish fra klubben Thaiholics i en K1 kamp over 3x2 min. Nikki førte stort på point gennem alle runder og var den mest aktive af de 2 kæmper. Men han måtte se nederlaget i øjnene da han efter 2 gange i gulvet i 2 og 3 runde tabte med dommerstemmerne 3-0.
Nikki må tilbage til trænings lokalet og arbejde videre indtil næste stævne.
Super godt stævne men med et par små ting der kan justeres i forhold tiden imellem kampene.

 

 

germany cup 2013.Haderslev

GERMANY CUP 2013 - HADERSLEV KICKBOXING.
Lübeck lørdag den 13. april.

 
 

Klubben stillede til start med 2 kæmpere. Kasper på 17 år, kæmpede nogle flotte kampe i klasserne junior -70 kg/ + 70 kg. men måtte se sig slået, af mere rutinerede kæmpere.  Laila vandt alle sine indledende kampe, men tabte finalen med få point til en noget tungere kæmper. Kvindernes klasser var delt ved +/-70 kg.

 

 

Haderslev kickboxing.Danish open 2013

DANISH OPEN 2013 - HADERSLEV KICKBOXING.
Aalborg lørdag den 23. marts.

Klubben stillede til start med 5 kæmpere. Line S. Hansen der kæmpede sin første letkontakt kamp. Lisa Sorgenfrei der pga. manglende modstandere var rykket fra –65 kg. til +70. Her mødte hun overmagten i finalen og tabte. Betina Aagaard lå i -65 kg. og havde føringen hele kampen igennem, kampen endte lige, og dommerne måtte vælge. Desværre blev der her peget på modstanderen som vinder. Alle tre piger tog sølv. Allan Skov tabte sin indledende kamp, mens klubbens træner Laila Brummer mødte en svensker i finalen og tog guld. På dommersiden bød klubben ind med 3 erfarne og en sprit ny; Nanna B. Jeppesen, der her skulle have sin debut som dommer under DKTF.
En dag der gav et godt billede af hvad der venter til dette års DM.

 

Danish Open 2013, Jyllinge DANISH OPEN 2013 - JYLLINGE KICKBOXING.
Aalborg lørdag den 23. marts.

Jyllinge Kickboxing tog lørdag den 23. marts til Aalborg, for at deltage i Danish Open 2013. Jyllinge havde hele 7 kæmpere tilmeldt stævnet: Michael Madsen, Christian Markussen, Lukas Hvidkjær, Alberte Jørgensen, Sidsel Winther, Mads Poulsen og Pernille Darville. Det blev i alt til 3 guld pokaler, 4 sølvmedaljer og 2 bronze medaljer til kæmperne fra Jyllinge Kickboxing. Stort tak til Aalborg Martial Arts og DKTF for et godt stævne, Jyllinge Kickboxing ser frem til at deltage i Danish Open igen i 2014.

 

Danish Open 2013, Chin-gu

DANISH OPEN 2013 - CHIN-GU.
Aalborg lørdag den 23. marts.

Stor sejr til Chin-Gu's kæmpereChin-Gu sendte fire kæmpere til Danish Open, og alle kom hjem med velfortjente guldmedaljer! Younes Saidi i K1 Senior, Malene Feldt og Sabrina Mona Olsen, stillede op i light contact senior, mens Sarah Olsen stillede op i light contact junior. Younes Saidi blev også kåret som ’Best Fighter Men’ ved stævnet.

 

Esbjerg.Danish Open 2013

DANISH OPEN 2013 - KICKBOXING TEAM ESBJERG.
Aalborg lørdag den 23. marts.

Kickboxing Team Esbjerg var igen i år ramt af sygdom lige op til stævnet, og måtte nøjes med 3 kæmper ud af 8 tilmeldte.

Som altid var det en god dag med spændende kampe, dog lidt overraskende at deltager antallet var så lavt i forhold til tidligere år. På point fighting siden var der for eksempel ingen senior kæmper hvilket betød at både Rasmus Frandsen og Martin Schmidt fra klubben måtte tage kampe i letkontakt i stedet for.

Rasmus Frandsen vandt hans første kamp stort men måtte se sig slået i sin anden kamp af en bedre modstander der også vandt gruppen.

Martin Schmidt havde debut som letkontakt kæmper og måtte sande at her skal man være på hele tiden for at følge med, og på trods af fine point på tavlen i den direkte finale endte han meget uheldigt i gulvet af et spark fra sin modstander hvorefter dommeren stoppede kampen. Martin Schmidt blev vinder af kampen pga. en diskvalifikation af sin modstander ved for hård kontakt, ikke lige den måde en kamp skal vindes nu hvor modstanderen var den klare vinder på point.

Derudover var Hatidza Topcibasic i ringen både i point fighting og letkontakt mod en dygtig kæmper fra Haderslev. Det blev her til guld i begge grupper og hun fik en masse nye ting med hjem til klubben at arbejde videre med.

Alt i alt en super duber dag i godt selskab med alle de andre klubber og vi ser frem til et godt DM i Maj måned.

 

Irish open 2013. Nyborg Karate

IRISH OPEN 2013 - NYBORG KARATE.
Dublin, 1. marts - 3. marts.

Nyborg Karate Klub havde 4 kæmper med til Irish Open.
I Pointfighting begynderklassen blev det til sølv til Jimmy Hang Nguyen, -42 kg 13-15 år, der også vandt bronze i -47 kg. Marius Vest Hansen, Nyborg Karate fik sølv i -69 kg, 13-15 år. 
Asoth Veerasingham Vandt 2 kampe i -80 begynder, men tabte desværre kvartfinalen med 1 point.
Rune Philipsen Vandt hans første kamp i – 70 begynder men tabte også kvartfinalen med 1 point. 
I letkontakt begynderklassen blev det til en enkelt sejer til Rune, men tabte til en bedre modstander i kvartfinalen.
Vi vil gerne takke for det gode samvær der var blandt, de deltagende klubber fra Dansk Kickboxing Forbund.

 
 

 

03.03.2013.Irish open.Zento

IRISH OPEN 2013 - ZENTO.
Dublin, 1. marts - 3. marts.

Zen-To havde 8 kæmper med til dette års Irish Open.

Sophie Ytte -56 kg full (bronze) Sunnna Jonatansdottir -65 kg full (sølv) Ulrik Rasmussen -60 kg full, tabte sin første kamp. Michael Krøl -75 kg full (guld) Jon Larsen -86 kg full (bronze) Steffen Stokholm +91 kg full (guld) Mads Melgaard -69 kg let, tabte sin første kamp. John Skov -74 kg let, tabte sin første kamp…
Et rigtig godt stævne, med en masse god kampe.

 

 

Irish open 2013. Jyllinge kickboxing

IRISH OPEN 2013 - JYLLINGE KICKBOXING.
Dublin, 1. marts - 3. marts.

Jyllinge kickboxing rejste til Irland den 1. til den 4. marts for at deltage til Irish Open. Christian Markussen, Michael Madsen og Pernille Darville var tilmeldt stævnet. Christian havde den første kamp i letkontakt. Han kæmpede flot, men måtte desværre se sig slået af en lidt hurtigere modstander. Michael, som stillede op i -69 kg, mødte en dygtig englænder i sin kamp. Tempoet var højt, men desværre endte det med et nederlag til Michael. Tilsidst, var det blevet Pernilles tur, som stillede op i -55 letkontakt. Hun kæmpede en hård kamp mod en meget dygtig englænder, som endte med at vinde kampen3-0. Det blev derfor ikke til nogen placeringer til Jyllinge Kickboxing denne gang. Men alle kæmperne havde en god oplevelse og ved hvad de nu skal hjem og arbejde med til det næste stævne. 


 

 

03.03.2013.Irish open 2013-Kolding kung fu & kickboxing

IRISH OPEN 2013 - KOLDING KUNG FU & KICKBOXING.
Dublin, 1. marts - 3. marts.

Irish open 2013 i Dublin med omkring 2950 deltagere.
Daniel Svop vandt i kvartfinalen, fuldkontakt -86 kg, over en nordmand, over en irlænder i semifinalen, og i finalen over en polak. Mikkel Møller havde en svær lodtrækning og tabte desværre i 1. runde.

 

 

03.03.2013.Irish open.kickboxing academy IRISH OPEN 2013 - KICKBOXING ACADEMY.
Dublin, 1. marts - 3. marts.
Kickboxing Academy deltog i Irish Open 2013 med 4 kæmpere: Louise Bach Holler (letkontakt -65), Lars Viuff (Letkontakt -74), Martin Guldager (Letkontakt -63) og Nikolaj Brask (Letkontakt -80 begynderklasse).
Louise og Martin vandt begge deres første kamp og tabte den næste og sluttede dermed umiddelbart uden for medaljerækken. Lars tabte sin første kamp, men formåede i den meget tætte kamp at løfte sig til et helt nyt niveau, der lover godt for fremtiden.
Nikolaj vandt sin første kamp og tabte derefter semifinalen, hvilket indbragte ham en bronzemedalje.Ligesom sidste år var niveauet i letkontakten ekstremt højt, og alle 4 kæmpere fik værdifuld erfaring med hjem.

 

Irish open 2013. Kolding kickboxing

IRISH OPEN 2013 - KOLDING KICKBOXING.
Dublin, 1. marts - 3. marts.

kolding Kickboxing deltog ved dette års Irish open med 5 kæmpere . Ida Ballegaard var med klubben men kæmpede for det danske landshold.Ida stillede op i 2 sortbælter klasser og tabte desværre sine 2 første kampe. Kasper og Stine søeberg stillede også op i sortbælte
klasser og tabte også sine første kampe, Christoffer Andersen vandt sin første kamp i sin egen vægtklasse og tabte sin første kamp i minus 63 junior klassen. Jan larsen stillede op i både letkontagt og pointfighting, i letkontagt vand han sin første kamp og
tabte så sin anden kamp, i pointfighting tabte Jan sine 2 første kampe. Henrik Fyhn stillede op i veteran klassen og kæmpede sig frem til en kvartfinalen og måtte se sig slået af en stærk kæmper fra Irland. Irish open er verdens største kampsports stævne med
2950 deltagere fra over 30 forskellige lande.

 

 

24.02.2013.Haderslev kickboxing

DAMA CUP 2013, ESBJERG - HADERSLEV KICKBOXING.
Lørdag den 23. februar.

Pga. manglende modstandere var flere klasser slået sammen. Alle de kvindelige kæmpere fra Haderslev besejrede deres modstandere udefra, og derfor endte finalerne med at blive ren Haderslev repræsenteret. Line S. Hansen tog guld i semi junoir. Emily Kanne tog guld i semi senior, hvor Heidi Aagaard tog sølv. I letkontakt gik Lisa Sorgenfrei af med guldet, Betina Aagaard med sølv og Nanna med bronze. Kasper Pedersen, en helt ny kæmper, var eneste mandlige kæmper fra klubben, han kæmpede en flot kamp men måtte nøjes med bronze. Line S. Hansen blev efterfølgende udnævnt som stævnets bedste semi pige. Tillykke til alle. Klubben bød som altid ind med både dommere og en større skare af opbakning hjemmefra.

 

 

26.01.2013.Academy

BIG BANG 2013. - KICKBOXING ACADEMY.
Lørdag den 26. januar.

Kickboxing Academy deltog ved Big Bang i Ängelholm med 4 kæmpere.
Lars Viuf, Nikolaj Brask, og Martin Guldager vandt alle deres kampe og fik dermed en god start på 2013 inden de i starten af Marts rejser til Irland for at deltage i Irish Open.
Mathilde Schou måtte desværre indkassere et af sine sjældne nederlag til en rutineret og meget aktiv svensker.

 

26.01.2013.zento BIG BANG 2013. - ZENTO.
Lørdag den 26. januar.
Endnu en rigtig god tur til Sverige med tre kæmper fra Zen-To, alle vandt deres kampe, Mads Melgaard Hansen -69 kg let 3-0, Michael Krøl i -75kg full 3-0 og Jon Larsen i -86 kg full på Tko i omgang tre og tak for fantastisk selskab i Pernille Keller Andersen, Sophie Ytte, Sunna Jónatansdóttir, Steffen Stokholm, Jaime Salinas og Jørgen Krøl.


2012

 

24.11.2012.BAE.Haderslev

BAE OPEN NEW COMER OPEN 2012. - HADERSLEV KICKBOXING.
Lørdag den 24. november.

Haderslev Kickboxing deltog d. 24. november ved et større begynder stævne i Tyskland. Man kan kun deltage ved New Comer stævner hvis man har mindre end 8 kampe bag sig, samt ikke er gradueret højere end til grønt. Klubben stillede oprindeligt med 8 kæmpere, men tre faldt fra pga. skader og længerevarende sygdom.
Kasper Pedersen, 17 år, fik sin debut kamp i letkontakt, her mødte han en noge mere rutineret modstander, men tabte desværre efter en flot kamp. Anne-Mette Andersen, 19 år, skulle ligeledes for første gang i kamp, hun lå i letkontakt -68 kg. Anne-Mette tabte første kamp men vandt efterfølgende i kampen om bronze. Ida B. Knudsen, 22 år, og Heidi Aagaard, 19 år, stillede begge i semikontakt i – 58 kg. Og - 68 kg. Ida tog henholdsvis guld og sølv, mens Heidi tog sølv og bronze. Nanna B. Jeppesen, 17 år, tog guld i letkontakt i både -58 kg. Og + 58 kg. Nanna er Dansk Mester 2012, men fakta er at hun har kæmpet under 8 kampe, da der sjældent er modstandere i hendes klasse.
Kickboxerne fra Haderslev kæmpede flot og rent, og flere af stævnets dommere og coache var henne og anerkende kæmpernes indsats ved stævnet. Klubben stillede samtidig med tre dommere der alle bidrog til stævnet.

 

 

03.11.2012.chin-gu.nov.match cup,1

DKTF NOVEMBER MATCH CUP - CHIN-GU.
Lørdag den 3. november, Jyllinge.

CHIN-GU FULL CONTACT sendte 6 kæmpere til Match Cup stævnet i Jyllinge den. 03.november i Light contact og Full contact kategorierne, og høstede endnu engang medaljer med hjem til klubben.
Det blev til 6 første pladser og 1 anden plads, hvor en af CHIN-GU´s kæmpere fik to kampe.
Derudover blev Sabrina Olsen også kåret som stævnets bedste kvindelige fighter.
Et super flot resultat af de unge kæmpere, hvor den yngste er 14 år. Kæmpe ros til CHIN-GU's trænerteam som udvikler mange unge talenter.
 
Besar Kurtis -69 kg. 1.Pl
Victor Hess - 42 kg 1.Pl
Sabrina Olsen + 70 kg 1. Pl og Bedste fighter
Rune Jensen – 52 kg 2 x 1.Pl
Ahsan Ali Khan – 79 kg. 1. Pl
Abdallah Hlaihel – 91 kg 2.Pl.

  
 

02.11.2012.WAKO EM 2012

THOMAS VINDER GULD VED WAKO EUROPAMESTERSKABERNE 2012.
28. oktober - 3. november, Ankara, Tyrkiet.


Thomas Jensen, Kolding kung fu & kickboxing vandt guld ved Europamesterskaberne i Ankara, Tyrkiet.
Thomas deltog i veteranklassen -63 kg og blev som regerende verdensmester seedet direkte til finalen, hvor han vandt over en italiener.
Mesterskabet havde deltagelse af omkring 500 kæmpere fordelt på 36 forskellige nationer i disciplinerne K1, fuldkontakt med lowkick og letkontakt.

 

27.10.2012.Jyllinge.Clash Of Warriors

CLASH OF WARRIORS 3 - JYLLINGE KICKBOXING.
27. oktober, Esbjerg.


Michael Madsen fra Jyllinge Kickboxing havde sin 3. K-1 kamp ved COW 3, hvor han mødte Dijarnis fra Kickboxing Team Esbjerg i -75 kg. Det blev en meget tæt kamp, hvor Michael viste stor kampvilje og kæmpede sig igennem alle hårde 3 omgange. Kampen endte desværre med et nederlag til Michael, som ellers kæmpede en rigtig flot kamp.

 

27.10.2012.COW3.Kolding kung fu & kickboxing.web

CLASH OF WARRIORS 3 - KOLDING KUNG FU & KICKBOXING.
27. oktober, Esbjerg.

Kolding kung fu & kickboxings kæmpere Dennis Madsen og Daniel Svop vandt begge deres K1 kampe ved Clash of warriors i Esbjerg lørdag den 27. oktober. Dennis blev derudover kåret som stævnet "bestfighter", en titel der tildeles en kæmper, der har leveret en ud over det sædvanlige flot og underholdende kamp.
Begge hæsblæsende kampe kan ses på klubbens Facebook gruppe.

 

21.10.2012.Academy SCANDINAVIAN OPEN 2012 - KICKBOXING ACADEMY.
19.-21. oktober.
Kickboxing Academy deltog i Scandinavian Open 2012 med tre kæmpere: Mathilde Schou, Martin Guldager og Lars Viuff. Alle deltog i letkontakt highkick.
Martin Guldager startede godt ud i kvartfinalen og så i lang tid ud til at have overtaget, men i sidste omgang fik modstanderen kæmpet sig tilbage og kampen endte med et ærgerligt 2-1 nederlag til Martin. Modstanderen gik sener videre til at vinde guld i vægtklassen.
Mathilde Schou startede med en nem sejr i semifinalen og mødte herefter Pernille Darville fra Jyllinge Kickboxing i finalen. Finalen blev en flot kamp, hvor begge kæmpere viste flot teknik og kampvilje. I sidste ende var det Mathilde, der vandt finalen med dommerstemmerne 2-1.
Lars Viuff var i -79 kg i stævnets største vægtklasse med 12 deltagere. Han kæmpede overbevisende hele vejen igennem og kunne efter 3 meget flotte kampe udråbes til vinder af Scandinavian Open 2012.

 

 

Scandinavian Open 2012.Chin-gu

SCANDINAVIAN OPEN 2012 - CHIN-GU.
19.-21. oktober.


CHIN-GU FULL CONTACT deltog med 5 kæmpere til Scandinavian Open i Oslo den 19.-21. oktober.
Efter hård træning i lokalerne på Bavnehøj Idrætsanlæg, kunne man hurtigt se på klubbens kæmpere at de kunne klare sig super flot mellem de ca. 200 kæmpere der deltog ved turneringen, og sikre sig flotte placeringer. Det blev i alt til 5 gange guld:
Malene Feldt -52 kg Full Contact (guld).
Sarah Olsen -60 kg Light Contact (guld).
Sabrina Olsen +70 kg Light Contact (guld).
Younes Sadi -67 kg junior Full Contact (guld).
Nickolaj Christensen i -67 kg Full Contact (guld).

 

 

 

logo

SCANDINAVIAN OPEN 2012 - JYLLINGE KICKBOXING.
19.-21. oktober.

21.10.12.Jyllnge.Indberetning til DKTF (scandinavian open) (152 kb)

Jyllinge Kickboxing tog til Oslo med 2 letkontakt kæmpere, Michael Madsen (-74kg) og Pernille Darville (-60kg). Begge kæmpere stillede op i kategorierne letkontakt highkick og letkontakt kick light (lowkick). Michael Madsen mødte i highkick en dygtig modstander fra det tyske landshold, som han måtte se sig slået af. I kategorien kicklight (letkontakt lowkick) tabte Michael desværre sin første kamp.
Pernille Darville (-60 kg) vandt sin kamp i highkick, og skulle derefter møde Mathilde Schou fra Kickboxing Academy i finalen. Pernille taber desværre 1-2 i finalen, men vinder en sølvmedalje i denne kategori. I -60 kg Kick Light vandt Pernille sin kamp. Hun fik derfor både en sølv- og guld medalje med hjem fra Norge.
Mads Poulsen deltog som træner på turen.

 

06.10.2012.Zento.Norge

STÆVNE I NORGE - ZENTO.
Lørdag den 6. oktober.

Zen-To været en tur i Norge, med tre kæmper, Alexander Schumann -63 kg let, John Skov -79 kg let og Ulrik -60 kg full, alle vandt deres kampe


 

06.10.2012.Delwar Norge

STÆVNE I NORGE - AALBORG MARTIAL ARTS.
Lørdag den 6. oktober.

Stævnerapport:
Lørdag d. 6 deltog Delwar Ali i et stævne i Olso hos Fighter Kickboxingclub. Til stævnet var der ca 15 kampe. Delwar mødte den meget erfarne højrefodsbokser Halgir. Delwar trak desværre det korte strå til kampen, der endte knebent med 2-1 i normandens favør.

 

 

22.09.2012.BAE open

 

BAE OPEN 2012 - HADERSLEV KICKBOXING.

Lørdag den 22. september.

Haderslev Kickboxing stillede med en mand (kvinde) ved dette års BAE Open i Wilhelmshaven, klubbens træner Laila Brummer (60 kg.) stillede til start i kategorierne letkontakt -68 kg. Samt +68 kg. Det blev nogle gode kampe mod helt nye modstandere og Laila tog guld i begge klasser.


 

 

22.09.2012.nordic open.kkfk

 

NORDIC OPEN 2012 - KOLDING KUNG FU & KICKBOXING.
Lørdag den 22. september.

Nordic open 2012 havde deltagende kæmpere fra Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Danmark, hvilket løftede det generelle niveau betragteligt.
Egzon, Daniel og Mikkel vandt alle deres klasser i overbevisende stil, samtidig med at Mikkel blev kåret til stævnet "bestfighter" i letkontakt.
Nicklas vandt sin indledende kamp men tabte i anden runde til WAKO europamesteren og var ganske enkelt chanceløs. Sarah og Dennis kæmpede fantastisk men tabte begge til en på dagen bedre modstander.

 

 

20.05.2012.ungarn

 

WAKO WORLD CUP TURNERING I UNGARN - SØLV OG BRONZE MED HJEM.
18. - 20. maj.


Nickolaj Christensen -67 kg, Kolding kung fu & kickboxing og Delwar Ali -71 kg, Aalborg kickboxing viste de danske farver frem i Szeged ved den stærk besatte world cup turnering.
Nickolaj vinder i semifinalen over en hviderusser, men må i finalen se sig slået 2-1 af endnu en hviderusser.
Delwar taber 2-1 i semifinalen over den norske landsholdskæmper.

 

cow2.19.05.2012.axekick

CLASH OF WARRIORS.
Lørdag den 19. maj.

Kolding kung fu & kickboxings Thomas Jensen vinder kampen i kickboxing fuldkontakt 5 x 2 minutter over Asger Hviid, Aalborg kickboxing og kåres samtidig til stævnets Bestfighter indenfor K1 og kickboxing.
Stævnet bød på ialt 14 kampe indenfor MMA, K1 og kickboxing.

 

05.2012.Dacascos.Nyborg

DACASCOS OPEN 2012.
Lørdag den 12. maj.

Nyborg Karate klub deltog med 4 kæmpere ved Dacascos open i Hamborg.
Det blev til en guld og Bronze. Simon Buur tabte med et point i semifinalen, men vandt kampen om Bronze i semi kontakt i hans bælte- vægtklasse. Rune Philipsen vandt guld i semi kontakt i hans bælteklasse efter 5 kampe, hvor semifinalen og finalen blev afgjort i sudden death.

 

 

 

28.04.2012.DM.Lyngby

DM 2012 – LYNGBY KICKBOXING.
Lørdag den 28. april.

Lyngby kickboxing hev to guld og tre sølv hjem til DM 2012.
De flotte resultater skyldes ikke mindst en stor indsats fra Lyngby Kickboxings trænere, der så sent som i påsken har tilbragt en uge på træningslejr i USA hos kickboxing-legenden Benny ’The Jet’ Urquides. Den seksdobbelte verdensmester og Martial Arts udøver har undervist trænerne i en helt ny kampsports-stil og givet dem en masse inspiration med hjem. Alle klubbens medlemmer ser derfor frem til en spændende og anderledes ny sæson med amerikanske aner, som kan sikre Lyngby Kickboxings mål om endnu bedre resultater til DM i 2013.
Forventningerne var høje og spændingen stor på dagen hvor sæsonens hårde træning for Kinna, Mikkel, Jesper, Mathias, Anders og Tommy for alvor skulle stå sin prøve. For Jesper Dyreholt og Anders Sveegard har den hårde træning givet pote, da de nu kan kalde sig Danmarksmestre i Kickboxing i hhv. -84 kg og +94 kg Let Kontakt. Det blev da også til tre sølvmedaljer til Kinna Majvig Knudsen, Mikkel Henriksen og Tommy Hertzberg, mens Mathias Munch Jensen uvant måtte vende hjem uden medalje, trods en flot kamp med overskud til at bruge 'Batman-slag'.
Tak for et godt stævne!

 

28.04.2012.DM.Esbjerg

 

DM 2012 – KICKBOXING TEAM ESBJERG.
Lørdag den 28. april.

Kickboxing Team Esbjerg havde som ny klub under DKTF debut ved DM 2012 i Birkerød. Klubben var inden DM overbevidst om at kunne stille med et stort antal fighters men endte ud med 9 kæmper og 1 træner pga. skader osv. inden weekenden. Dagen løb af sted til et utrolig veltilrettelagt stævne uden for meget slinger i valsen. Klubbens fighters er ved at finde sig tilrette i sporten og de mange timer i træningslokalet begynder at tage form. Det blev i denne omgang til 5 guld, 3 sølv, 1 bronze med hjem til det vestjyske hvilket må siges at være et godkendt resultat.
Kickboxing Team Esbjerg stiller sig ny mål for 2013 og glæder sig til at indfri dem sammen med de øvrige klubber i DKTF !
Tak for en god dag.
Daniel Pedersen

 

28.04.2012.DM.Haderslev

DANMARKSMESTERSKABERNE 2012 - HADERSLEV KICKBOXING.
Lørdag den 28. april, Birkerød.

Haderslev Kickboxing stillede med 9 kæmpere, 3 coache og 4 dommere ved dette års DM i Birkerød. Det blev til 4 nye Danske mestre i klubben; Nanna Buch Jeppesen samt Lucas, Tobias og Laila Brummer. Emily Kanne og Line S. Hansen tog sølv og Allan Skov og Lærke B. Nolsoe bronze. Kenneth Holm tabte sin indledende kamp i et tæt opgør med dommerstemmerne 2:1. Alle leverede en flot indsats, og både klubbens kæmpere, dommere og coach-team løftede opgaven fyldestgørende. Det var et godt og vel arrangeret stævne.

 

dm2012.zento

DANMARKSMESTERSKABERNE 2012 - ZENTO.
Lørdag den 28. april, Birkerød.

4. nye danmarksmestre til Zento: 
John Skov, Sophie Ytte, Daniel Sonntag, Sunna Jónatansdóttir. 

2 sølvmedaljer: Alexander Schumann og Lasse Brock. 

1 bronzemedalje: Daniel Fairchild
Mads Meldgaard tabte desværre sin første kamp. 
Udover dette fik Sophie Ytte prisen som stævnets bedste kvindelige letkontakt-kæmper!

 

28.04.2012.Kolding kung fu & kickboxing.DM2012

DANMARKSMESTERSKABERNE 2012 - KOLDING KUNG FU & KICKBOXING.
Lørdag den 28. april, Birkerød.

For 4. år i træk vinder Kolding kung fu & kickboxing titlen "flest danske mestre" (13 stk.), og vindcer derudover 11 x sølv og 9 x bronze.
23 kæmpere med ialt 37 starter fordelt med deltagelse i form, semi-, let-, fuld og lowkick fra 10 - 41 år.
Flere priser til Kolding kung fu & kickboxing ve DM 2012:
Bedste kadet kæmper: Maria Bertelsen
Bedste mandlige letkontakt kæmper: Casper Andersen 
Flest deltagende kæmpere DM 2012
Årets mandlige kæmper i Danmark 2012: Thomas Jensen

 

DM2012.koldingkickboxing

DANMARKSMESTERSKABERNE 2012 - KOLDING KICKBOXING.
Lørdag den 28. april, Birkerød.


Kolding Kickboxing deltog med 13 mand ved DM i København lørdag d 28 april 2012. Det blev til 7 guldmedaljer, 7 sølvmedaljer og 3 bronzemedaljer i hhv let,semi og holdkamp.
Guldet og titlen som dansk mester gik til:
Victor Lykkehus (semikontakt), Kasper Søeberg (semikontakt), Christoffer Andersen (letkontakt), Ida Ballegaard (semikontakt), Stine Søeberg (semikontakt), Jens Brinck (semikontakt), Henrik fyhn (semikontakt).
Søvvinderne var:
Martin Gamst (semikontakt), Nicolaj Thune (semikontakt), Christoffer Andersen (semikontakt), Ida Ballegaard (letkontakt), Morten Nielsen (letkontakt), Heine Nielsen (letkontakt)
7'ende sølvmedalje blev vundet i holdkamp i semikontakt, med 4 kæmpere ; Jens Brinck, Jan Larsen, Ida Ballegaard & Henrik Fyhn.
Bronzevinderne var:
Jan Larsen (2 stk: let og semikontakt), Søren Tobiasen (letkontakt).
Stor tak til de 3 coaches; Rune Schultz, Mads Bendesen, Trine Højland, som alle 3 formåede at får det bedste frem i alle kæmperne. Også tak til massør Jacob Brok, som tog sig kærligt af ømme og slidte lemmer før som efter kampene. Sidst men ikke mindst en stor tak til opbakningen fra forældre som kørte hele vejen for at støtte op om klubbens kæmpere.
God start for året 2012, med 7 guldmedaljer ud af 13 mulige til et stævne med over 150 kæmpere. "Et resultat vi er meget stolte af som klub"


 

21.04.2012.AC.Nickolaj C.Kolding kung fu & kickboxing

AUSTRIAN CLASSIC 2012.
20. - 22. april.

Nickolaj Christensen, Kolding kung fu & kickboxing vinder bronze ved Austrian Classics 2012, og vinder på vejen til semifinalen over en finsk tidligere WAKO Pro europamester.
Mikkel Møller deltog på turen som træner.


 

 

31.03.2012David 2

 

WAKO INTERNATIONALER SENSEI CUP 2012 – CWA
Lørdag den 31. marts - 1. april.


DOBBELT GULD I TYSKLAND.
I week enden den 31/3-1/4 var familien Rasmussen på en lille smuttur til Berlin for at deltage I den første WAKO Internationaler Sensei Cup, hvor der var deltagere fra en stor del af Tyskland, en del Polakker og en enkelt Dansker.

David som er rykket op I -89kg og -94kg, mødte I -94kg meget erfaren tysk kæmper. Dette kombineret med en noget usikker dommerpræstation fra 3 uerfarne dommere, gjorde at kampen alt andet lige blev lidt mere spændende end det var nødvendigt. David lukkede dog kampen mod slutningen, og hentede en sikker 9-5 sejr hjem. I finalen I -89kg mødte han en hårdfør polak, som lagde hoved til flere hårde træffere fra både slag og spark. Tidligt I anden runde førte David med 9-2, og lukkede her kampen med et flyvende baglænds cirkelspark, som ramte polakken lige på kæben samtidigt med han var på vej frem. Dette resulterede I en noget groggy polak, samt at kampen blev stoppet på teknisk knockout da David dermed bragte sig foran med mere end 10 point.

 

 

17.03.2012.Danish open.Haderslev

 

DANISH OPEN 2012 – HADERSLEV KICKBOXING
Lørdag den 17. marts.

Haderslev Kickboxing deltog med 10 kæmpere, 2 dommere og 2 coaches ved Danish open 2012. Det blev til 2 guld, 4 sølv og 2 bronze til klubbens hold. Klubbens elever kæmpede flot og udviste god sports ånd.

 

17.03.2012.Danish open.Esbjerg

 

DANISH OPEN 2012 – KICKBOXING TEAM ESBJERG.
Lørdag den 17. marts.

Kickboxing Team Esbjerg deltog ved Danish Open 2012 i Aalborg med 9 kæmper og 1 træner til et godt stævne på trods af en del vanskeligheder med scorer systemet som drillede gang på gang. Klubbens fighters viste et utrolig gå på mod og vilje til sporten og ikke mindst for at sætte klubbens navn positivt på Danmarks kortet. Det blev i denne omgang til 3 guld, 5 sølv, 2 bronze med hjem til det vestjyske.
Kickboxing Team Esbjerg er stolte over at være en del af DKTF og ser frem til Match Cup og DM i April sammen med de øvrige danske klubber. Tak for en god dag.
Daniel Pedersen :)
 

 

17.03.2012.Danish open.Kolding kung fu & kickboxing

 

DANISH OPEN 2012 - KOLDING KUNG FU & KICKBOXING.
Lørdag den 17. marts.

Kolding kung fu & kickboxing deltog med 10 kæmpere, 2 dommere, 3 coaches og en massør ved Danish open 2012. Det blev til 2 guld, 4 sølv og 2 bronze til klubbens hold. Klubbens helt nye kæmpere er rigtig godt på vej.  

 
 

17.03.2012.Danish open.Chin-gu

DANISH OPEN 2012 - TEAM CHIN-GU FULL CONTACT.
Lørdag den 17. marts.

TEAM CHIN-GU FULL CONTACT, deltog med 10 kæmpere, 2 dommere og 4 trænere til Danish Open i Ålborg. Det blev i alt til 4 1.pl og 6 2. pl.Super flot resultat for Chin-Gu. Der var en del nye og erfarne kæmpere med og de klarede super flot ikke mindst 2 af klubbens kommende talenter kun 13 år drenge som var med for første gang. De skulle kæmpe til en international turnering. Begge mødte samme modstander fra Belgien som havde flere hundrede kampe bag sig. Chin-Gu´s cadets kæmpere, kæmpede super flot og klarede 2 omgange i højt tempo mod en dygtig modstander. Stor tillykke til alle kæmpere og stor ros til dommere, trænere og stævne arrangøren.


 

 

04.03.2012.Irish open.zento 

 

IRISH OPEN 2012 - ZENTO.
2. - 4. marts.
Så har Zen-To for første gang deltaget som klub til irish Open, vi havde 7 kæmper med, Sunna Jonatansdottir -65 kg full. Guld. Steffen Stokholm +91 kg full. Guld. Louise Harboe -55 kg let. Sølv. Jon Larsen -86 kg full. Sølv, John Skov -79 kg let. vandt sin første kamp og tabte sin anden kamp. Sophie Ytte -56 kg full, tabte sin første kamp. Mads Melgaard -69 kg let, tabte sin første kamp….. Det største stævne i Europa med 2500 deltager fra 31 lande…. En stor oplevelse for alle.

 

04.03.2012.kickboxing academy

 

IRISH OPEN 2012 - KICKBOXING ACADEMY.
2. - 4. marts.

Det var en intens dag i Dublin lørdag d. 3. marts, da Kickboxing Academy havde 4 kæmpere i ringen næsten samtidig. Dagens coach, Claus Falk, havde rigeligt at se til, men med hjælp fra Landstræner Lars Krusaa, gik det hele op i en højere enhed, da Lars trådte til og sekunderede Nina i hendes finalekamp

Nina vandt finalen over en Norsk WAKO Pro kæmper. Martin Guldager vandt sin første kamp i fin stil, hvor han pressede sin modstander ud af kamparealet flere gange. N
æste kamp (kvartfinalen) måtte han dog se sig slået af en giftig østriger.
Mathilde Schou og Lars Viuff løb begge ind i meget dygtige modstandere i deres første kampe, og selvom de scorede godt tabte de begge knebent.
Det er et ekstremt godt stævne med deltagere fra den absolutte verdenselite. Både kæmpere og coach fik masser af inspiration til ting vi skal arbejde på i klubben, for i fremtiden at kunne få endnu mere metal med hjem fra de internationale stævner.

 

 

 

 

IRISH OPEN 2012 - KOLDING KICKBOXING.
2. - 4. marts.

Kolding kickboxing deltog med 2 deltagere ved Irish open, Ida Ballegaard måtte sig slået ud i minus 60 kg klassen i første runde. Men i minus 55 kg gik det meget bedre, der røg hun ud i 4. Runde lige inden medaljerne.Jan larsen røg ud i første runde i semikontakt . Men i letkontakt gik han helt til 3 runde. Super godt kæmpet af dem begge to. Dejligt at se de store danske klubber bakker op om så godt et stævne.

 

 

04.03.Mikkel Irish 2012

 

IRISH OPEN 2012 - TEAM CWA .
2. - 4. marts.

Team CWA deltog igen I år I Irish Open. David gjorde comeback efter en længere skadespause, og havde flere gode kampe men kunne desværre i år ikke hjemtage metal, så det blev desværre ikke alle gode gange tre. Klubbens nye unge kæmpere gjorde det derimod fantastisk I deres klasser. Martin Christensen havde 4 kampe og nåede kvartfinalen, Ahmet Akgül nåede ottendedelsfinalen, Rasmus Sørensen kvartfinalen og Mikkel Lind gik hele vejen og kunne efter 6 flotte kampe kåres som guldvinder I sin klasse.
 

 

 

25.02.2012.BAE.haderslev

 

BAE CLASSIC, BÜNDE, TYSKLAND - HADERSLEV KICKBOXING.
Lørdag den 25. februar.

Kenneth Holm tabte desværre sine indledende kampe i vægtklasserne -74 og -80 kg. Først nævnte blev kæmpet lige op, men på udebane skal der bare lidt ekstra til. Emily Kanne (junior) mødte overmagten i letkontakt og måtte nøjes med sølv men tog revance i semikontakt hvor hun vandt alle sine kampe og tog guld. Kvinde klasserne i letkontakt var slået sammen til en klasse med 8 kvinder. Lærke Nolsoe Brunes skulle have sin debut i det store udland. Hun vandt sin indledende kamp, og kæmpede derefter to flotte teknisk korrekte letkampe, hvor de tyske dommere desværre hældede til egne farver. Laila Brummer gik hele vejen og tog guld.

 


 

11.02.Jyllinge.DAMAcupEsbjerg

 

DAMA CUP I ESBJERG.
Lørdag den 25. februar.


Det blev i alt til fire 1. pladser, to 2. pladser og to 3. pladser da fem kæmpere fra Jyllinge Kickboxing deltog i et kickboxing stævne i Esbjerg.

 

 

24.02.2012.Kolding kung fu & kickboxing.Damacup

 

DAMA CUP I ESBJERG.
Lørdag den 25. februar.

Kolding kung fu & kickboxing stillede med 10 kæmpere til DAMA cup i Esbjerg. Alle gjorde et utrolig flot stykke arbejde, og klubben høstede denne gang i alt 6 guld og 4 sølv. Endnu en stor dag for klubben kan derved skrives i bogen. Stort tillykke til alle klubbens kæmpere.

 

 

11.02.2012.Esbjerg.Match Cup.

 

DKTF FEBRUAR MATCH CUP.
Lørdag den 11. februar.

Kickboxing Team Esbjerg deltog ved DKTF Match Cup afholdt af Chin Gu KBH som klubbens første stævne som medlem af DKTF.

Klubben stillede op med 3 forholdsvise nye kæmper til et utrolig godt tilrettelagt stævne med masser af atmosfære og selvom det ikke blev til sejre i denne omgang i henholdsvis let high og let low for alle 3 kæmper så fik de 2 kampe mere i kroppen og en god portion erfaring med hjem til vestjyske.

Kickboxing Team Esbjerg ser frem til at være med fremover til de danske og udenlandske stævner med DKTF.

 

 

11.02.2012.matchcup.Kolding kung fu & kickboxing

 

DKTF FEBRUAR MATCH CUP.
Lørdag den 11. februar.


Kolding kung fu & kickboxing vandt 7 ud af 9 kampe ved årets første DKTF match cup, der blev afholdt i samarbejde med Chin-Gu, København.
Alle kæmpere gjorde det fantastisk og leverede deres bedste på dagen, hvor god stil, fairplay og sportsånd var den røde tråd.
Se kampene på klubbens Facebook gruppe.

 

 

Chiang Mai Crossfit

 

TRÆNERE PÅ INSPIRATIONSTUR.
Chiang Mai, Thailand.
1. februar - 23. april.

Kolding kung fu & kickboxings to udsendte trænere i Chiang Mai, Thailand ses her efter en af de første Crossfittræninger, sammen med Mark A. Ritchie der er leder af centeret. Frem til sidst i april 2012 står den på masser af træning men ikke mindst god inspiration til senere brug i Kolding. Udover Crossfit indeholder ugen for Johanna og Thomas forskellige løbeprogrammer, svømmetræning og thaiboxing.

Uddrag fra første uges træninger:
http://www.youtube.com/watch?v=RhIu8UweAq0&feature=youtu.be

 

 

Baltic open 2012, Tallinn, Estland

 

WAKO BALTIC OPEN 2012, ESTLAND.
27. - 29. januar.

Kolding Kung Fu & Kickboxing deltog med 2 kæmpere i fuldkontakt til Baltic Open i Tallinn, Estland. Dennis Madsen kæmpede en rigtig flot kamp, men tabte på point til sin finske modstander. Nickolaj Christensen vandt sin første kamp som også var mod en finne, men tabte desværre en utrolig tæt kamp der endte 2-1 til den finske modstander. Alt i alt blev det til 1 sølv og 1 bronze til Kolding Kung Fu & Kickboxing.


2011 

Kolding Komunnes Integrationspris 2011

 

KOLDING KOMMUNES INTEGRATIONSPRIS 2011.
1. december, Kolding.

Kolding kung fu & kickboxing har netop vundet Kolding Kommunes Integrationspris 2011.
Begrundelsen for at give foreningen prisen er blandt andet, at den arbejder ud fra en klar målsætning om at fungere som en opdragende institution, hvor børn og unge lærer at være sammen i en større gruppe. Der er fokus, på at der til enhver tid klubbens medlemmer imellem altid udvises gensidig respekt uanset etnisk, kulturel eller social baggrund.
http://www.jv.dk/artikel/1239939:Kolding--Kung-Fu-fightere-og-kickboxere-faar-fornem-pris

 

germany cup.haderslev 26.11.2011
GERMANY CUP 2011 - Haderslev Kickboxing.
26. november, Lübeck.

Haderslev Kickboxing deltog lørdag d. 26. nov. 2011 ved Germany Cup i Lubeck. Laila Brummer, Rune Konge Jensen og Nanna Jeppesen tog alle guld i deres respektive klasser. Laila og Rune nåede efterfølgende finalerne i klasserne over deres egen - men tabte og måtte nøjes med sølv. Kenneth Holm havde på trods af en skade i skinnebenet valgt at stille op, men sparker i anden omgang direkte op i en albue og kunne ikke kæmpe kampen til ende.

Beretning Haderslev kickboxing: Germany cup.Haderslev (90 kb)                                                                                              

 

26.11.2011.germany cup.kolding kickboxing
GERMANY CUP 2011 - Kolding kickboxing.
26. november, Lübeck.

Kolding Kickboxing havde 9. kæmpere med til German Cup i Lubeck , det blev til hele 4.guld 3.sølv 2.bronze. Nicolai Thune var eneste kæmpere der kom hjem uden metal , men han gjorde det super flot taget i betraktning at det var hans 2. kamp nogensinde. Jens brinck stillede op i 2 vægtklasser og fik bronze i senior klassen og i junior klassen blev det til en flot sølv. Stine Søberg fik bronze i sin klasse. Heine Nielsen og jan Larsen fik sølv i deres vægtklasser.Kasper Søberg ,Christoffer Andersen ,ida ballegaard og Dennis Pedersen fik alle guld i deres klasser. Dennis stoppede sine sidste 2 modstandere på teknisk knock out. Ida Ballegaard kvalifiserede sig til Grand champion og hun vandt fortjent kampen efter en masse tomult.Med som træner var Trine Højland og Henrik Fyhn.

 

BAE new comer1.Haderslev.
BAE new comer cup - Haderslev kickboxing.
Lørdag den 19. november, Tyskland.

Kenneth Holm hentede sin første guld hjem i klassen -74 kg. Hvorefter han nåede finalen i klassen over, men måtte se sig slået i en tæt kamp. Michael Andersens kampe var omend endnu tættere, men han havde ikke dommerne på sin side denne lørdag, og endte med en bronze placering. Begge drenge leverede varen, og konditionen var helt i top denne lørdag. Kenneth havde 4 kampe og Michael 3. 

Laila fik forbud mod at kæmpe da det var et begynder stævne, og efter niveauet i pige kampene at dømme – var det en helt igennem fair beslutning. Der blev forsøgt at finde en rutineret modstander blandt trænerne, men det lykkedes desværre ikke. I stedet fungerede hun som dommer og præmie overrækker, og nød al den positive feedback der kom fra de tyske dommere, og de øvrige coache om egne kæmperes indsats og flotte kontrollerede kampstil!
Beretning - New comer BAE.haderslev (35 kb)

 

Kolding kfk.Brændkjærskolen.11.2011
BRÆNDKJÆRSKOLENS SFO TIL KICKBOXING.
November 2011.

Kolding kung fu & kickboxing har haft besøg af Brændkjærskolens SFO 1. -  3. klassetrin.

I samarbejde med DKTF er der blevet udarbejdet et træningsforløb målrettet til aldersgruppen 1. - 3. klassetrin.

Forløbet har taget udgangspunkt i fysiske øvelser fra den daglige kickboxing træning, men grundet aldersgruppen med en overvægt af leg.

 

06.11.2011.Koldingkick.
Nordtyske mesterskaber - Kolding kickboxing.
Lørdag den 5. november.

Kolding kickboxing havde 6 kæmpere med til de Nord tyske mesterskaber den 6.November
Jan larsen deltog i klassen under 65 kg og fik en flot 3. plads .Jens Brinck deltog i junior klassen +75 kg sort bælter og gik hele vejen til finalen og vandt den klart på point.Ida Ballegaar røg ud i indledende runde i sin egen vægtklasse men tog så revanche i den åbne klasse og fik guld der. Stine Søberg fik guld i sin egen vægtklasse og bronze i den åbneklasse Christoffer Andersen fik en flot sølv i sin klasse. eneste der kom hjem uden nogen placering var Kasper Søberg , han gjorde alt hvad han kunne men det rakte desværre ikke.

 

Zento.05.11.2011
November Open i Sverige - Zento.
Lørdag den 5. november.

Der var 28 kampe på programmet i LCLK og FC.

Zen-To havde 1 kæmper med i Sverige. Lasse Brock -67 kg Fuldkontakt. Lasse vandt i tredje omgang på RSC……
Thomas Olsen deltog som dommer.

 

15.10.2011.Academy
OKTOBER OPEN - KICKBOXING ACADEMY.
Sverige den 15. oktober.

Kickboxing Academy var repræsenteret til October Open i Ängelholm med 2 kæmpere: Nina Hetmar og Louise Back-Holler.
Der var ikke modstander til Nina i fuldkontakt så hun måtte stille op i letkontakt i stedet. Her vandt hun begge sine kampe og blev tilmed udråbt som stævnets bedste fighter.
Louise vandt sin kamp, men pga. en beklagelig dommerfejl, var det hendes modstander der blev udråbt som vinder. Stævnearrangøren var senere henne at beklage, men reglerne i Sverige tillader åbenbart ikke, at man retter sine fejl, så Louise måtte rejse hjem med en andenpræmie på trods af sejren.

 

Kolding kfk.Kolding Realskole.12.2011
KOLDING REALSKOLE TIL KICKBOXING.
Oktober-december.

Elever fra 9. - 10. årgang fra Kolding Realskole har været forbi Kolding kung fu & kickboxing.

Med udgangspunkt i DKTFs træningsplan for den pågældende aldersgruppe samt dialogen med skolens idrætslærere, er der blevet lavet et program der kunne tilgodese både drenge og piger.

Det er allerede nu aftalt at successen skal gentages næste år, og flere af eleverne har ytret ønske om at prøve at træne på et rigtigt hold hos Kolding kung fu & kickboxing. 

 

15.10.2011.Zento
OKTOBER OPEN - ZENTO.
Sverige den 15. oktober.

Så var Zen-To en tur i Sverige til en letkontakt tunering, med 5 kæmper. Caroline -60 kg let, Sophie -60 kg let, Mads -69 kg let, Jacob -74 kg let og Alexander -63 kg let. Alle vandt deres første kamp, Caroline skulle møde Sophie i finalen og her vandt Sophie. Mads blev diskvalificeret, for hård kontakt i sin 3 kamp. Jacob tabte til Martin Eisengarten, så det blev til en bronzemedalje. Alexander skulle i finalen møde Thomas Heiderup, Alexander taber kampen, så det blev til sølv. Alt i alt et rigtig godt stævne i det Svenske med 41 kampe på programmet.

 

Scandinavian open 2011.academy
SCANDINAVIAN OPEN - KICKBOXING ACADEMY.
Oslo - 7. - 9. oktober.

BERETNING: Scandinavian open 2011.academy (182 kb)                     


 


 

15.10.11.Bispebjerg.Scandinavian Open 2011
SCANDINAVIAN OPEN - BISPEBJERG KICKBOXING.
Oslo - 7. - 9. oktober.

Anna Elmose fik guld i fuldkontakt og bronze i fuldkontakt mod Kathrine fra det Norske Landshold. Dorte Persson fik sølv i en flot K1 kamp. Kenneth Christensen vandt over 2 nordmænd, hvor han derefte rmødte en dygtig Italiener i finalen, blev kæmpet for guldet, men måtte nøjes med en flot sølv.Jesper Ibabao Poulsen fik sølv i letkontakt og deltog i golden gloves (full kontakt junior) men måtte se sig slået af en dygtigere nordmand.   
Vi havde en rigtig dejlig tur sammen med de andre deltagere fra de danske klubber. Der var et godt sammenhold og der blev kæmpet nogle gode kampe. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi tager turen op til Oslo.

 

15.10.11.Jyllinge
SCANDINAVIAN OPEN - JYLLINGE KICKBOXING.
Oslo - 7. - 9. oktober.

Jyllinge Kickboxing havde to kæmpere med til Oslo Open 2011; Michael Madsen og Simone Støvring.

Michael var efter tre gode kampe i finalen mod en nordmand og han måtte desværre se sig slået efter en god kamp med resultatet 2-1. Han kunne nu alligevel tage en flot 2. plads med hjem.
Simone kom i finalen efter to kampe og fik en sikker sejre og en fortjent første plads.

 

Deutschland Pokal.07.10.11

DEUTSCHLAND POKAL 2011 - CWA.
7. oktober.

Den 7/10 blev dette års Deutschland Pokal afviklet med hele den tyske elite, samt et par danskere. David Rasmussen stillede op for landsholdet i -84kg og vandt her en sikker guldmedalje efter flere flotte kampe og overlegne sejre. Mikkel Lind fra Team CWA var med på turen og fik her sin internationale debut. Der var kun 4 deltagere i Mikkels klasse, men de tre andre var nr. 1-2-3 på den tyske junior rangliste så det så hårdt ud for Mikkel, som stadig er relativt ny i gamet. I første kamp mødte Mikkel ranglistens nummer 2 og efter en hård kamp som gik i overtid, vandt Mikkel med 24-23 efter et fantastisk afsluttende hook kick til hovedet i kampens sidste sekund. I finalen skulle Mikkel møde ranglistens nummer 3 som overraskende havde slået nr. 1 i sin kamp. Det blev en lige kamp som sluttede med en kneben 12-9 sejr til tyskeren, men alt i alt en fantastiks debut for Mikkel.

 

Manus Trophy.01.10.11

MANUS TROPHY 2011 - CWA. 
1. oktober, Kassel.

Lands- og talentholdet deltog i dette arrangement den 1, oktober. Jens Brinck fra Kolding og Mia Hansen fra Team CWA hentede begge flotte trediepladser henholdsvis i junior -84kg og dame -60kg. David Rasmussen deltog i -84kg og -89kg hvor det begge steder blev til sølv. 

nordic open 2011.Haderslev
NORDIC OPEN 2011 - HADERSLEV KICKBOXING.
Lørdag den 24. september.

Haderslev Kickboxing stillede lørdag med 2 kæmpere og 6 dommere til Nordic Open i København. Michael kæmpede en tæt kamp mod en kæmper fra Kolding Kickboxing, der vandt med ganske få point. Kenneth mødte Michael fra Jyllinge i sin indledende kamp, fik hentet fine point hjem, men måtte dog se sig slået af den noget mere rutinerede kæmper. Det var to flotte kampe med rene teknikker og god kontaktgrad. Pernille, Rune, Emily og Laila – og senere Michael og Kenneth var alle dommere ved stævnet, der bød på mange fine kampe særligt i ringen. Tak for et godt stævne Bayram!

 nordic open 2011.kkfk
NORDIC OPEN 2011 - KOLDING KUNG FU & KICKBOXING.
Lørdag den 24. september.

Kolding kung fu & kickboxing deltog med 6 kæmpere og en dommer ved Nordic open 2011, og fik udover kåringen af stævnets bedste fuldkontaktkæmper (Dennis Madsen -60 kg), to første og tre andenpladser med hjem.


 

zento.24.09.2011
NORDIC OPEN 2011 - ZENTO.
Lørdag den 24. september.

Zen-To havde 6 kæmper med til Nordic Open, John i let -79 kg, Alexander i let -63 kg og Jon i full -86 kg fik alle guld. Malene i full -48 kg, Nanna full -60 og Steffen i full +91 fik alle sølv, så alt i alt et godt resultat for Zen-To.


 

logo
NORDIC OPEN 2011 - KOLDING KICKBOXING.
Lørdag den 24. september.

kolding k.ickboxing havde 4 mand med til Nordic open, Dennis og søren måtte rejse hjem uden nogen sejre , Jan stillede op i semikontakt og fik sølv, dette var hans første semikamp og gjorde det super godt, i letkontakt fik han en flot bronze medalje . ...Thomsen tog sig af 2 guld i semikontakt og -74 kg og i den åbne klasse hvor han besejrede en dygtig nordmand i finalen . Efter kampen blev han kåret som stævnets bedste semikontakt kæmper. I letkontakt fik han en flot sølvmedalje tabte 2-1 i en tæt kamp .

 

Flanders Cup.24.09.11
FLANDERS CUP 2011 - CWA.
24. september.

- var i år stærkere besat end nogensinde tidligere, idet hele verdenseliten (Italien undtaget) var samlet i Beveren. David Rasmussen fra Team CWA deltog i dette arrangement i -84 og -89 klassen. I -84 klassen mødte David desværre allerede i anden runde den regerende Europamester, som dog måtte arbejde hårdt for sin smalle 4-2 sejr. I -89 klassen mødte David den tidligere dobbelte verdensmester og dette års US Open mester i kvartfinalen. Kampen var helt lige og endte 10-10. I forlængningen scorede David hvad alle troede var det afgørende point i sidste sekund, men to dommere så ikke dette, hvorefter kampen sluttede 12-12. I sudden death sparkede modstanderen David på skulderen, så han faldt baglæns ud af kamparealet, hvorefter hoveddommeren egenhændigt erklærede 2nd exit og fratog David et point og dermed mulighed for sejren. Højlydte protester fra såvel coach som tilskuere hjalp intet!!!

 


 

Kolding kfk.Hansenberg.2011
HANSENBERG ERHVERVSSKOLE TIL KICKBOXING.
September 2011.

Kolding kung fu & kickboxing har haft besøg af Hansenberg, Kolding.

HANSENBERG er en moderne erhvervsskole.
Et kreativt fællesskab med i alt fem brancheskoler og masser af muligheder for den enkelte elev.
På HANSENBERG handler uddannelse og karriere om personality.

DKTF har i samråd med kontaktpersonen for Hansenberg udarbejdet et træningsforløb tilpasset unge mennesker uden særlig baggrund indenfor fysik sport.

 

Haderslev.10.09.2011
STÆVNE I ESBJERG - Haderslev Kickboxing
Lørdag den 10. september.

Haderslev Kickboxing deltog lørdag d. 10. sep. 2011 ved et DSKTA stævne i Esbjerg. Klubben havde tre sprit nye kæmpere med. Nanna hentede sølv i letkontakt, Line bronze i semi. Kenneth Tabte med få point og ser frem til revance:-). Klubbens mere erfarne kæmpere – Michael og Lucas – Hentede begge sølv. Michael i let m. lowkick og Lucas i semi samt i Team fight på CWA2. Emily var med som dommer, og formåede at holde fokus dagen igennem.

 

20.08.2011.træningssamling kbh
TRÆNINGSSAMLING I KØBENHAVN.
20. - 21. august.

Zento og Kolding kickboxing havde den 20-21 august fundet sammen med Fana kickboxing fra Norge om en trænings weekend i let og fuld kontakt, der deltog samlet set ca 30 personer fra de 3 klubber. Det var en super Weekend og alle fik noget ud af de 5 træningspas det blev til, så det er allerede aftalt at en lignende samling skal finde sted i Norge næste år. Stor tak til Morten Saksvig - Lars Kruså og Henrik Fyhn.

 haderslev.dm2011
DM 2011 - HADERSLEV KICKBOXING.
Lørdag den 30. april.

Haderslev Kickboxing deltog ved DM i Kolding d. 30. april 2011.

Tobias Brummer og Trine Højland blev Danske mestre 2011 – Stort tillykke.

Lucas Brummer fik bronze.

Simon Sørensen vandt sin indledende kamp men røg derefter ud, Michael Andersen tabte sin indledende kamp.         

Rune Konge Jensen og Emily Kanne deltog som dommere ved stævnet.


 

DM2011.kkfk.web
DM 2011 - KOLDING KUNG FU & KICKBOXING.
Lørdag den 30. april.

Kolding kung fu & kickboxing deltog med 26 kæmpere ved de danske mesterskaber i kickboxing 2011, og vandt ikke færre end 13 DM titler.
Mikkel Møller blev kåret til årets mandlige kæmper i Danmark 2011, og Nickolaj Christensen til stævnets bedste fuldkontaktkæmper.


 

Holsted.dm2011
DM 2011 - TEAM HOLSTED KICKBOXING.
Lørdag den 30. april.

holsted.dm.2011.beretning (27 kb)                                                                                                       
                                                        

 

DM2011.zento
DM 2011 - ZENTO.
Lørdag den 30. april.

Zen-To havde 10 kæmper med til DM i Kolding, Nanna -60 kg fuld, guld.
Sunna -65 kg fuld, guld. Steffen +94 let, guld. John -79 kg let, guld.
Kevin -69 kg let, (kadet) guld og Lasse -63,5 kg fuld, guld. Malene
-52 kg fuld, sølv. Jakob Fossum -71 kg fuld, sølv. Sune -86 kg fuld,
sølv og Jakob -74 kg let, bronze.              
                                                                                          

 

Kolding kung fu & kickboxing.Begynderstævne.09.04.2011
DKTF BEGYNDERSTÆVNE.
Lørdag den 9. april, Jyllinge.

Kolding kung fu & kickboxings Kastiot Ahmeti og Nicklas Pedersen vandt deres debutkampe, imens at Dennis Madsen gjorde en flot indsats men endte med at tabe en meget lige kamp.

 

German open 2011.CWA
GERMAN OPEN 2011.
Lørdag den 9. april, Hamborg.

Team CWA og Kolding Kickboxing til German Open.
 
Mia Hansen og David Rasmussen fra Team CWA deltog sammen med Jens Brinck og Ida Ballegaard fra Kolding Kickboxing den 9/4/2011 i German Open ved Barsbüttel/Hamburg.
 
Alle gjorde det glimrende idet Ida og Jens begge vandt sølv, Mia tog bronzw og David vandt både sølv og bronze på trods af en skadet ankel, som desværre gjorde at han måtte trække sig fra holdkampen.

 

German open 2011. Academy
GERMAN OPEN 2011.
Lørdag den 9. april, Hamborg.

Kickboxing Academy havde lørdag d. 9. april 2 kæmpere til German Open i Hamborg. Mathilde Schou vandt guld i juniorklassen og deltog derefter i seniorklassen, hvor hun måtte nøjes med en tredjeplads. Victor Penby fik sølv i juniorklassen.

 

German open 2011.Kolding kung fu & kickboxing
GERMAN OPEN 2011.
Lørdag den 9. april, Hamborg.

Kolding kung fu & kickboxings Nickolaj Christensen imponerede ved German open 2011, ved at vinde -63,5 kg klassen. Daniel Svop -89 kg og Egzon Halilaj -42 kg tog sølv, imens at Mikkel Møller taber i semifinalen over den tyske WAKO VM sølvvinder og tager dermed bronze.

 

Danish open 2011.kkfk.
DANISH OPEN 2011.
Lørdag den 19. marts, Aalborg.

Kolding kung fu & kickboxing satte sit præg på Danish open 2011 med Kæmpere som blandt andet Mikkel Møller, Nickolaj Christensen, Daniel Svop og Jens Dahlgaard.
Kolding kung fu & kickboxing. Danish open 2011 (92 kb)

 

Danish Open 2011.Haderslev
DANISH OPEN 2011.
Lørdag den 19. marts, Aalborg.

Haderslev Kickboxing deltog med kæmperne Tobias Brummer, Lucas og Allan, samt ikke færre end 6 dommere.
BERETNING: DO2011.Haderslev (95kb)                                                                                                                   

 

Danish open 2011.Holsted.
DANISH OPEN 2011.
Lørdag den 19. marts, Aalborg.

Holsted kickboxing deltog med tre kæmpere ved dette års Danish open 2011. Læs beretningen her: Danish Open 2011.Holsted (110 kb)
                                                                 

 

26.02.11 billede.aalborg
DKTF BEGYNDERSTÆVNE.
Lørdag den 26. februar, Birkerød.

AKBK deltog til begynderstævnet d. 26/2 med 5 kæmpere; Johny, Telah, Rudi, Joan og Mikkel. Johnny vandt en flot kamp og gjorde dermed sin debut som kickbokser.
AKBK.26.02.2011 (128 kb)

 

Haderslev.26.02.11.BAE Peine
BAE GERMAN CLASSICS.
Lørdag den 26. februar, peine.

Haderslev Kickboxing tog lørdag d. 26. feb. til BAE German Classics i Peine, et jævnt godt besøgt stævne med over 500 starter. Det blev en fin dag, med gode kampe og vigtigst - masser af erfaring med hjem.
Haderslev Kickboxing beretning 26.02.11 (26 kb)

 

Begynderstævne.26022011
DKTF BEGYNDERSTÆVNE.
Lørdag den 26. februar i Birkerød.

Nicklas Winther og Anders Madsen fra Kolding kung fu & kickboxing deltog ved begynderstævnet, hvor Nicklas vandt sin kamp. Anders lagde ellers rigtig godt ud og førte hovedparten af 1. omgang i sin kamp, men gik ned på formen og endte med at tabe.
       
http://www.youtube.com/watch?v=2WpQAz7v1S8                                                          
       

 

WAKO.Hamborg.19.02.2011
WAKO STÆVNE I HAMBORG.
Lørdag den 19. februar 2011.

Nickolaj Christensen fra Kolding kung fu & kickboxing deltog ved begynderstævnet
(indtil 5 fuldkontakt kampe) i senior fuldkontakt -67 kg.                                                                      
Nickolaj var grundet sine 6 kampe seedet til finalen hvor hans modstander valgte ikke at komme ud til 2. omgang.
                                                                 
       

 

Haderslev.DSKTA feb.2011
STÆVNE I ESBJERG.
Lørdag den 19. februar 2011.

Haderslev Kickboxing deltog lørdag d. 19. feb. 2011 ved et DSKTA stævne i Esbjerg.                                                                  
Haderslev Kickboxing Beretning 19.02.11 (27 kb)       

 

29012011195.academy
Big Bang 2011.
Lørdag den 29. januar.

Beretning fra Kickboxing Academy:  
Kickboxing Academy til Big Bang 2011 i Ängelholm (216 kb)                                                                                                   30.01.2010-Academy Big Bang BIG BANG I SVERIGE.
Lørdag den 30. Januar i Ängelholm.

Kickboxing Academy deltog med 3 kæmpere: Stefan Ahenkorah (-79 letkontakt), Mahmoud Hosseini (-63,5 fuldkontakt) og Jonas Nyman Christiansen (-74 letkontakt).

Læs mere her.....

 

klublogo BIG BANG I SVERIGE.
Lørdag den 30. Januar i Ängelholm.

Jyllinge Kickboxing havde 4 kæmpere til stævnet; Big Bang i Ängelholm kickboxning klub d. 30-01-2010.

Læs mere om Jyllinges resultater her:
30.01.2010-Jylllinge kickboxing (27 kb)


 

 

 

Print | Tilbage | Top

Sidst opdateret 22. februar 2018