2012

08.12.2012.Nationalgraduering.

 

NATIONALGRADUERING / BÆLTEPRØVE I KOLDING.
Lørdag den 8. december kl. 14.00-16.45.Deltagerne ved dette års nationalgraduering kom fra Sydkysten kickboxing samt Kolding kung fu & kickboxing.
Martin Frederiksen, Sydkysten kickboxing bestod 2. kyu brunt bælte.
Bo Johnsen, Florentina Halilaj og Egzon Halilaj, fra Kolding kung fu & kickboxing bestod alle 1. Dan sort bælte.

Forud for at bestå denne 2. del af nationalgradueringen blev 1. del afholdt den 17. november over tre timer, hvor deltagerne skulle bestå de fysiske krav (coopers testen mm.) samt teoridelen.
2. del bestod overvejende af udfordringer indenfor de forskellige spark og bokseteknikker, selvforsvarsteknikker former / kata samt meget mere, hvor deltagerne blandt andet skal udvise evner i at kunne undervise i pensummet.


 

27.11.2012.åbningsceremoni.em2012

 

WAKO EM I RUMÆNIEN - BRONZE TIL MALENE FELDT.
25. november - 2. december.2. afdeling (fuldkontakt, semikontakt og form) af dette års WAKO EM afholdes i disse dagei Rumænien.
Deltagende kæmpere er Delwar Ali, Aalborg Martial Arts, Nickolaj Christensen og Malene Feldt, 30.11.2012.EM, Bukarest
Chin-gu.

Thomas Olsen og Ulrik Drachmann deltager som dommere, imens at Lars Krusaa og Thomas Jensen repræsenterer landsholdsudvalget. Formand Jan Andersen er DKTFs / Danmarks mere officielle repræsentant.

Lørdag og søndag blev indveningen afviklet for alle ca. 500 kæmpere fordelt på 35 nationer.
Delwar vandt i først kamp over en serber, men tabte desværre en meget lige anden kamp overen slovenier.Nickolaj tabte desværre sin første kamp til en meget stærk romæner. Malene vandt over en ukrainer, men måtte se sig slået af en russer i semifinalen.

 
   

TIDLIGERE AKTIVITETER:

24.11.2012.Chin-gu kids cup.

CHIN-GU'S KIDS CUP.
Lørdag den 24. november.
Stort tak til alle klubber som deltog til CHIN-GU KIDS CUP. Næsten 50 børn fra 9 kickboxing og muay thai klubber var tilmeldt. Det var super fedt oplivelse at arrangere børne stævnet, kanon fed stemning. Kæmpe tillykke til ALLE BØRN for deres flotte kampe og resultater. I var de bedste. Stort tak til alle dommere og vores læge. Vi holder igen CHIN-GU KIDS CUP om ikke så længe.
 


logo

DKTF NATIONALGRADUERING / BÆLTEPRØVE - 1. DEL.
Lørdag den 17. november.


Lørdag den 17. november afholdes 1. del af den årlige nationalgraduering i Kolding.
Alle deltagere er indstillet til minimum 2. kyu / brunt bælte af den pågældendes tilhørs klub.
I forbindelse med 1. del skal deltagerne bestå de fysiskke krav samt teoridelen, herunder "indexprøven", hvilket vil sige at deltageren skal kunne gengive samtlige teknikker til og med den forestående grad.
Dette års deltagere er indstillet fra henholdsvis Sydkysten kickboxing samt Kolding kung fu & kickboxing.

 


10.11.2012.Sparringssamling

DKTF SPARRINGSSAMLING I FIGHTWORLD.
Lørdag den 10. november.


I samarbejde med FightWorld, Valby blev der afholdt DKTF sparringssamling med deltagelse fra Fightworld, Chin-gu, Academy, Zento, Nyborg, Grenaa, Lyngby, Jyllinge og Aalborg.

DKTF sparringssamlingerne er breddearrangementer, hvor alle klubber kan deltage med kæmpere med mindst en kamp. Sparringssamlingerne er landstrænernes bedste mulighed for at spotte nye talenter. Klubtrænere er altid velkomne til at overvære træningen.

Alle klubber har mulighed for at indbyde til DKTF sparringssamling under forudsætning af, at klubben kan stille lokaler til rådighed, der som udgangspunkt kan rumme indtil 50 udøvere. Sparringssamlinger skal som udgangspunkt varsles via DKTF kalenderen 3-6 måneder inden afholdelse. Kontakt Thomas Jensen for nærmere aftale på
thomas@dktf.dk eller 22462028.
Dagens program under ledelse af Lars Krusaa og Søren Jørgensen:
12.00-13.30.Velkomst, let opvarmning, teknisk træning og 9-12 omgange sparring.
Pause.
14.00-15.00. Let opvarmning 6-9 omgange sparring og afslutning.


02.11.2012.WAKO EM 2012

NY WAKO EUROPAMESTER TIL DKTF.
28. oktober - 3. november, Ankara, Tyrkiet.


Thomas Jensen, Kolding kung fu & kickboxing deltog i veteranklassen -63 kg og blev som regerende verdensmester seedet direkte til finalen, hvor han vandt over en italiener.
Mesterskabet havde deltagelse af omkring 500 kæmpere fordelt på 36 forskellige nationer i disciplinerne K1, fuldkontakt lowkick og letkontakt.

 

 

03.11.2012.nov.match cup

DKTF NOVEMBER MATCH CUP I JYLLINGE KICKBOXING.
Lørdag den 3. november.


Trods et par aflyste kampe på dagen, blev der kæmpet 17 kampe til stævnet fordelt på 6 fuldkontakt kampe og 11 letkontakt kampe. Der blev også uddelt en best figther pokal til stævnet, som gik til Sabrina Olsen fra Chin-Gu og Allan Kristensen fra Aalborg Martial Arts, stort tillykke til dem.
Alt i alt blev det et vellykket Match Cup, og dermed et stort tak til de klubber som deltog, DKTF dommere, hjælpere og ikke mindst Jyllinge Kickboxings sponsorer HVS Security og S-krudt, som alle var med til at hjælpe med at få afholdt endnu et godt Match Cup hos Jyllinge.
Vindere-_Match-Cup-November.2012 (96 kb)

 

 

20.10.2012.pensumtræning

DKTF GRADUERINGSSEMINAR I KOLDING.
Lørdag den 20. oktober.


Deltagere fra Sydkysten kickboxing havde taget turen til Kolding, hvor den stod på teknisk træning med henblik på at forberede sig til 1. og 2. del af nationalgradueringerne den 17. november og den 8. december i Kolding. 


 

 

13.10.2012.Sparring Birkerød

DKTF SPARRINGSSAMLING I BIRKERØD.
Lørdag den 13. oktober.


I samarbejde med kickboxing Academy blev der afholdt sparringssamling med deltagelse fra Aalborg, Chin-gu, Jyllinge, Kolding kung fu & kickboxing og Nyborg karate.
Alle med mindst en kamp havde mulighed for at deltage. 
Program:
Kl. 12.30-14.00.Velkomst, let opvarmning, teknisk træning og 9-12 omgange sparring. 
Pause.
Kl. 14.30-15.30. Let opvarmning 6-9 omgange sparring og afslutning.
Lars Krusaa, Søren Jørgensen og Thomas Jensen vil være tilstede. Samtlige klubtrænere er meget velkomne til at overvære træningen og eventuelt benytte lejligheden til at stille spørgsmål.

 
 

 

22.09.NO 2012

NORDIC OPEN 2012.
Lørdag den 22. september.


Lørdag den 22. September holdt CHIN-GU FULL CONTACT deres årlige, og efterhånden traditionelle, Nordic Open – et kickboksning stævne, der samler kæmpere fra ind- og udland. Stævnet tiltrækker ikke kun kæmpere og klubber fra nordens lande, Danmark, Norge, Sverige og Finland, men også Østrig, Tyskland og Frankrig var repræsenteret.
Der blev afviklet mange kampe i tre forskellige kategorier; light contact, full contact og K-1 Rules. Niveauet for de ca. 115 kæmpere var højt og stemningen var endnu engang god i Bavnehøj Hallen.
Nordic Open 2012 Best fighters:
Best fighter Light Contact: Levente Bertalan (Østrig) og Mikkel Møller (Kolding Kung Fu & Kickboxing)

Best fighter Full Contact: Kennie Larsen (Chin-Gu Full Contact)
Best fighter K-1 rules: Porit Blanky (Figsport Køge)
CHIN-GU FULL CONTACT siger tak til alle der deltog; kæmpere, trænere, klubber, deltagere og medlemmer af klubben.
Vi håber på at kunne gentage successen igen næste år
RESULTATLISTER:
NO2012 FULL CONTACT FINAL.27kæmpere (155 kb)
NO2012 K-1 RULES FINAL.33kæmpere (156 kb)
NO2012 LIGHT CONTACT FINAL (365 kb)

 

 

08.09.2012.sparringssamling i Chin-gu

SPARRINGSSAMLING I CHIN-GU.
Lørdag den 8. september.


Mange klubber deltog i sæsonens første sparringssamling, hvilket betød rigtig god bredde i forhold til alle de fremmødte. Samlingen blev afholdt i Chin-gus lokaler, og var for flere kæmpere en god test inden Nordic open lørdag den 22. september i Baunehøjhallen, der afvikles i samarbejde med DKTF og Chin-gu.


 

01.09.2012.Match Cup

DKTF MATCH CUP - HADERSLEV.
Lørdag den 1. september.


Haderslev kickboxing afholdt lørdag d. 1. sep. 2012 sit første stævne under DKTF. Martin Bøgedal var hentet ind som Kampleder, og der var som reglerne påbyder - en læge tilstede under hele stævnet. Klubben stillede selv med alle hjælpere, dommere samt 4 kæmpere. Yderligere var Kolding Kung Fu & Kickboxing, Ching-Gu, Kickboxing Academy samt Bispebjerg Kickboxing repræsenteret ved stævnet. Det blev en god dag med i alt ni kampe der forløb efter planen. Alle tilmeldte kæmpere mødte op, og hver eneste kamp bød på god underholdning og fair play. Under stævnet kom Anti Dooping Danmark fordi og udvalgte tre kæmpere dooping kontrol.   01.09.2012.Match cup - resultatliste (25 kb)


 

25.08.2012.semiseminar
EN VERDENSMESTER PÅ BESØG.
Lørdag-søndag den 25.-26. august.
I weekenden den 25-26 august havde DKTF fornøjelsen af at afholde det første IPFT (Intensive Point Fight Training) seminar med stifteren af IPFT Gregorio "Grillo" di Leo.
Seminaret blev afholdt i Nørrebonx lokaler på Nørrebro i København, og havde besøg af kæmpere fra 6 forskellige klubber, det danske pointfighting landshold og det norske pointfighting landshold. Udover kæmpere som dagligt dyrker pointfighting havde en del let kontakt kæmpere fundet vej til seminaret, for at lære mere om pointfighting teknikkerne, og hente inspiration til deres egen kampstil, hvilket til fulde lykkedes.
Week enden bød på 4 træningspas med ialt 10 timers træning, og var en stor succes som gentages i 2013.
 

 

30.06.2012.DKTF sortbæltetræning.

DKTF SORTBÆLTETRÆNING I KOLDING.
Lørdag den 30. juni.


Efter to timers pensumtræning med hovedvægten på 1. og 2. form ved Thomas Jensen, blev der sadlet lidt om og fokus flyttet på kast- og faldteknikker ved Kurt Kristensen, Herning judo og jiu-jitsu klub.
Er du træner i en DKTF klub, og ønsker du indsigt i gradueringspensummet, så er du meget velkommen til at deltage ved næste træning i Kolding lørdag den 11. august kl. 14.00-16.00.


 


 

23.06.2012.graduering.kkfk

DKTF KICKBOXING SENIOR GRADUERING I KOLDING KUNG FU & KICKBOXING.
Lørdag den 23. juni.

Efter et par timer med en række forskellige udfordringer fik deltagerne overrakt deres nye bælter og diplomer.
Tillykke til alle !


 

 

20.06.2012.børnegraduering.kkfk

DKTF BØRNE-GRADUERING / BÆLTEPRØVE I KOLDING KUNG FU & KICKBOXING.
Onsdag den 20. juni.

Der blev erhvervet 4 nye gule bælter, 3 orange, 2 grøne og 2 lilla samt de medfølgende diplomer til børnegradueringen, hvor der blev vist strækkere, burbees, maveøverlser, squats, masser af boksning og sjove spark inden at klubbens kommende store stjerner velfortjent kunne modtage deres nye grader. Tillykke til alle der bestod!


 

18.06.2012.Esbjerg

DKTF KLUBBESØG HOS KICKBOXING TEAM ESBJERG.
Mandag den 18. juni.

I forbindelse med DKTF klubbesøget hos Kickboxing Team Esbjerg blev  aftenen indledt med en teknisk træning ved DKTF repræsentant Thomas Jensen. Stor tak og ros til klubbens trænere Daniel Laursen og Daniel Pedersen for at tage så godt imod en træner udefra, samt være åben og imødekommende for indspark og inspiration til den daglige træning.

 
16.06.2012

DKTF KICKBOXING TRÆNINGSSEMINAR.
Lørdag den 16. juni kl. 12.00.

Ved kickboxing trænings-seminaret blev der arbejdet med nogle kombinationer og gået omgange af de fremmødte fra henholdsvis Aalbrog kickboxing, Chin-gu og Zento.15.06.2012.Graduering chin-gu

DKTF BØRNE-GRADUERING / BÆLTEPRØVE I CHIN-GU.
Fredag den 15. juni.

Nye bælter og diplomer til mange af de dygtige børn i Chin-gu ved gradueringen / bælteprøven. Under prøven blev der vist teknik, udholdenhed samt masser af gejst og god energi iblandt de unge mennesker.
09.06.2012.DKTF kids match cup

DKTF KIDS MATCH CUP.
Lørdag den 9. juni.

I samarbejde med Kolding kung fu & kickboxing blev det første DKTF kids match cup afholdt i Kolding. Der var medaljer og diplomer til alle deltagerne og kampe i både semi- og letkontakt.
TV-Kolding kiggede forbi og fik lavet et fint indslag om fremtidens kommende kickboxing stjerner.
Se indslaget her:
http://www.tv-kolding.dk/index.php/2011-08-13-10-57-38/rundt-i-kommunen


Bestfighter 2012

WAKO WORLD CUP, BESTFIGHTER  2012
- BRONZE-REGN TIL DANMARK.
1. juni - 3. juni. 


Det blev til i alt 5 bronze-medaljer til det danske landshold i kickboxing og 2 bronze-medaljer til klubkæmperne fra henholdsvis Chin-gu og kickboxing Academy ved dette års Bestfighter i Italien.

Niveauet er altid utrolig højt og de fleste klasser har selvskab af VM og EM medaljetagerne. 
12.05.2012.Dacascos.CWA

DACASCOS OPEN 2012.
Lørdag den 12. maj.

Ida Ballegaard, Christoffer Andersen og David Rasmussen deltag lørdag den 12/5 i Dacascos Open i Hamburg. Det blev en længere affære da stævnet startede klokken 9 om morgenen og først var forbi klokken 22.
I ungdomsklasserne bruger Dacascos nogle andre vægtklasser/aldersklasser hvilket medførte at Christoffer skulle møde modstandere som var både ældre og op til 3 år ældre og 10 kg tungere end ham selv, hvilket var en lidt for stor opgave. Ida mødte jævnaldrende modstandere - men i åbne vægtklasser for piger. Hun gjorde det superflot og endte med at vinde guld i sin ene vægtklasse og tage sølv i den anden. David fik 2 x bronze med hjem.

 

 


logo

DKTF DM 2012.
Lørdag den 28. april.

Omkring 160 startere fordelt på følgende klubber: Esbjerg, 2 x Kolding, Bispebjerg, Lyngby, Zen-To,
Haderslev, Aalborg, Copenhagen Wuzuquan Academy, Jyllinge, Chin-Gu, Kickboxing Academy og Nørrebronx.

Bedste mikro: Lauge Petersen fra Bispebjerg
Bedste kadet: Maria Bertelsen, Kolding kung fu & kickboxing
Bedste fuldkontaktkæmper: Delwar Ali - Aalborg kickboxing
Bedste kvindelige letkontaktkæmper: Sophie Ytte – Zen-To
Bedste mandlige letkontaktkæmper: Casper Andersen, Kolding kung fu & kickboxing                            
Bedste kvindelige semikontaktkæmper: Line S. Hansen, Haderslev
Bedste mandlige semikontaktkæmper: Daniel Laursen – Team Esbjerg Kickboxing
 
Flest deltagende kæmpere 2012: Kolding kung fu & kickboxing
Flest danske mestre 2012: Kolding kung fu & kickboxing

Årets kvindelige kæmper 2012: Mia Hansen, Copenhagen Wuzuquan Academy
Årets mandlige kæmper 2012: Thomas Jensen, Kolding kung fu & kickboxing
Årets dommer 2012: Lars Hetmar, Kickboxing Academy 

Resultatliste-Kamptræ - DM 2012 (357 kb)

 
 


21.04.2012.AC.DAVID

AUSTRIAN CLASSICS 2012.
20. - 21. april, Innsbruck
 
Sølv og bronze til David Rasmussen ved Austrian Classics World Cup stævne
 
Austrian Classic 2012 blev afholdt 20-21/4 i Innsbruck med over 1700 deltagere. Det danske semihold deltog ved Ida Ballegaard, Christoffer Andersen, Mikkel Lind og David Rasmussen. De tre juniorer røg desværre hurtigt ind i Ungarnske og Italienske topkæmpere og måtte alle 3 se sig besejret tidligt i turneringen. David var rykket op i -89kg og -94kg klasserne. I -94 klassen blev det til en semifinale som blev snævert tabt, hvilket hjembragte en bronzemedalje. I -89kg gik det endnu bedre idet David nåede finalen hvor han skulle møde en russer. De fulgtes ad til 4-4, men på det tidspunkt måtte David betale prisen for 9 kampe lige efter hinanden, og fik den ondeste krampe i begge ben samtidigt. Han kom dog på benene igen og kæmpede kampen færdig, men måtte se sig slået med 4 point, og fik dermed sølv.


 

 


01.04.2012.Seminar Leonid Petrovic.

DKTF KICKBOXING TRÆNINGSSEMINAR.
Søndag den 1. april.

Kickboxing træningsseminar hos Kolding kung fu & kickboxing ved den russiske træner Leonid Ilchenko søndag den 1. april.

Deltagende klubber: Aalborg kickboxing, Team Esbjerg kickboxing, kickboxing Academy og Kolding kung fu & kickboxing.

Indbydelse og information:
01.04.2012.Seminar Leonid Petrovic (94 kb)

 


Irish open 2012. Landshold

IRISH OPEN 2012 - Europas største turnering.
Dublin 2. - 4. marts.LANDSHOLDET I FULKONTAKT.
Delwar Mizori fra Aalborg kickboxing vandt Irish open 2012 i fuldkontakt -71 kg.
Delwar vandt i den indledende runde over en amerikaner, en irlænder i semifinalen og en tysker i finalen.
Nickolaj Christensen, Kolding kung fu & kickboxing, fuldkontakt -67 kg måtte desværre se sig slået af en irlænder i den indledende runde.

Flere danske klubber deltog også ved Irish open, der har over 2000 deltager fordelt på mere end 30 nationer. Resultater herfra vil tilgå under klubbernes beretninger. Dog bør nævnes at Nina Hetmar, Kickboxing Academy vandt finalen i fuldkontakt -48 kg. 

 


18.02.2012.Eberswalde

SÆSONSTART FOR SEMIKONTAKT I EBERSWALDE.
Lørdag den 18. februar 2012.

Den 17/2 starte stævne sæsonen som semikontaktkæmperne som deltog I Eberpokalturnier stævnet i Eberswalde ved Berlin. Stævnet var særdeles velbesøgt men over 250 deltagere som udover Danmark kom fra Rusland, Polen, Tjekkiet og naturligvis Tyskland som havde flere landsholdskæmpere med til stævnet.
 
For Danmark stillede Melissa Holm, Ida Ballegaard, Mikkel Lind, Christoffer Andersen og David Rasmussen op, og de hjembragte tilsammen en guld, trre sølv og tre bronze placeringer - så alt i alt en godkendt indsats, og en god start på året.

  


11.02.2012.match cup

DKTF FEBRUAR MATCH CUP.
Lørdag den 11. februar 2012.

Hermed en STOOOOR TAK til alle klubber, kæmpere, dommere som deltog til DKTF februar match cup i CHIN-GU. Der blev afviklet 25 kampe i let- og fuldkontakt samt lowkick.
Super god stemning og stort tillykke alle kæmpere. Kæmpe ros alle dommere og til CHIN-GU`s medlemmer for deres indsats.
Med venlig hilsen
Bayram Korkmaz.

RESULTATLISTE (173 kb)28.01.2012.GRADUERING

DKTF GRADUERING / BÆLTEPRØVE KICKBOXING SENIOR.
Lørdag den 28. januar kl. 14.00-16.00 - Kolding kung fu & kickboxing.

6 bestod til gult, 3 til orange og 2 til grønt bælte.

Tillykke til de der bestod.                                                                                                                      25.01.2012.graduering.ny

DKTF GRADUERING / BÆLTEPRØVE FOR BØRN I KOLDING.
Onsdag den 25. januar 16.30-18.00 - Kolding kung fu & kickboxing.

Det blev til 7 nye gul-, 6 nye orange-, 5 nye grøn- og 3 nye lillabælter i aldersgruppen 6 til 13 år.

Tillykke til alle der bestod til deres nye bælte.                                                                                        


22.01.2012.graduering

DKTF GRADUERING / BÆLTEPRØVE.
Søndag den 22. januar kl. 12.00 - 15.00.

Haderslev kickboxing fik gradueret henholdsvis 4 til gult og 5 til orange bælte ved gradueringen der blev bedømt at Thomas Jensen og Laila Brummer.

Bo Johnsen tiltog som observatør, som led i forberedelsen til om en årrække at blive gradueringsberettiget.

21.01.2012.Sparringssamling

DKTF SPARRINGSSAMLING.
Lørdag den 21. januar kl. 12.00 - 17.00.

Deltagende klubber: Aalborg kikcboxing, Kickboxing Academy, Chin-gu, Jyllinge kickboxing, Kolding kickboxing, Kolding kung fu & kickboxing, Lyngby kickboxing og Zento.

Omkring 55 deltagere var mødt op til årets første sparringssamling der bød på masser af sparring samt teknisk træning under ledelse af Lars Krusaa og Søren Jørgensen.Søren Jørgensen

DKTFs landsholdsudvalg er pr. 1. januar 2012 blevet forstærket.


Søren Jørgensen fra Chin-Gu er assisterende landstræner, og skal sammen med Lars Krusaa fra Zento fremadrettet tegne landsholdet i fuld- og letkontakt.

Bjarne Roursgaard træder tilbage som landsholdschef, efter at have varetaget posten på fortrinlig vis igennem mange år. Bjarne afløses af Thomas Jensen.

Print | Tilbage | Top

Sidst opdateret 1. august 2013